Too kinky?

Nego uvodni post me podseti na onaj vic kada Nevidljivi covek j*** Catwoman.I tako on radi radnju a Supermen sve to posmatra sa strane i vidi samo kako se Catwoman uvija na krevetu i stenje.Napali se,skoci na nju i odradi posao onako atomski za 5 sekundi i odleprsa.
Catwoman: Sta ovo bi?
Nevidljivi covek: Neznam,ali moje doope je u plamenu!

Nego uvodni post me podseti na onaj vic kada Nevidljivi covek j*** Catwoman.I tako on radi radnju a Supermen sve to posmatra sa strane i vidi samo kako se Catwoman uvija na krevetu i stenje.Napali se,skoci na nju i odradi posao onako atomski za 5 sekundi i odleprsa.
Catwoman: Sta ovo bi?
Nevidljivi covek: Neznam,ali moje doope je u plamenu!

Dobar vic :hahaha:

Ne mogu a da ne pomislim na ovaj klip, tamo od 1:20 :

Padaju mi sad tri opcije koje mogu biti .
Tvoja se familija tera sa njegovom ( u cg to moze da bude)...
On je neprijatelj tipa nacionalni-drzavni kako god
Ili klinacka verzija mrzimo se , ostavio me mnogo smo se izvredjali i tako to ...
Zavisi koja je verzija , pa onda da aminujem ili ne :mrgreen:

:rumenko: (...ali i bili smo bas klinci. :lol:)

Da li je moguće imati intiman odnos sa osobom koja vam je u nekoj životnoj relaciji neprijatelj? Ili to ima samo na filmovima, poput Betmena i Catwoman? :) Mada može i Spiderman. ;)

Zavisi kakav neprijatelj,tj.koliko me je to neprijateljstvo ugrozilo.Ako je bas bila ozbiljan neprijatelj,pa ne bih je pogledao.Ako je to neka bezazlena neprijateljska kombinacija,onda bih cak imao dodatni stimulans da je kresnem.

Back