Too different

Da li si nekada bila u vezi koja se zasnivala i održavala samo na seksu? Čini mi se da si napisala da ti je to jedino bitno, nešto tako, izvini ako nisam dobro primetio. Tvrdim da to nije dovoljno da bi opstala dugotrajna veza. Paradoksalno je što tu možemo da se vrtimo u krug, neke ljude zanimaju isključivo takve veze, čista yeebačina bez ikakvog udubljivanja, i takvi se trude da im takve površne veze potraju.

Znam par primera gde se sve svodilo na sex..i nije nikakav problem unaprediti takav odnos..korak po korak vremenom..imao sam nesto slicno 3-4 meseca i dan danas u povremenom kontaktu s tom devojkom oboje otvoreno pricamo kako je to bio najlepsi period..zbog posla smo samo noci provodili zajedno i to je jedna od najlepsih veza..ako se tako moze nazvati..koje sam imao..bilo je i sitnih svadja..trzavica..ali samo smeh i sex je nesto sto nas je vezivalo..u svemu smo bili razliciti..ni horoskopski znak nije bio kompatibilan..ama bas nista i bilo je savrseno

hvala dach
super sam ja ne brini
kazem SVASTA JA PISHEM...
so
cane je genije, ne gledam ja njega kao muskarca ali kao lika ga gotivim
boga mi ja i dalje slusam brejkerse i idem uredno na koncerte
oni su ovde najbolji za mene

Super si, što jes' jes', lepuškasta. :rumenko:
I treba pisati tako, iskreno i bez ustezanja ako ima šta da se kaže, dopadaju mi se tvoji postovi. :ok:
Ja ga gledam i kao muškarca u srednjim godinama, jer mi dečaci se čitavog života upoređujemo, mogu ti reći da bi bio zadovoljan kada bi u tim njegovim godinama izgledao kao on. Čoveku su samo zalisci i zulufi sedi, a ja sam pobeleo kao ovan. z:) O liniji da ne pričam. :zstidljivko:
O njemu kao muzičaru imam isto mišljenje, genije je. I ja se i dalje interesujem za tu muziku, ali ne idem na koncerte, jako retko. Ne mogu da podnesem da sedim u gledalištu, zna se kako se "ponaša" na rok koncertima, ništa bez skakanja i šutke. Ako ne mogu ovako mator da cupkam i urlam bolje da sedim kući nego da izigravam pozorišnu publiku. z:)

Znam par primera gde se sve svodilo na sex..i nije nikakav problem unaprediti takav odnos..korak po korak vremenom..imao sam nesto slicno 3-4 meseca i dan danas u povremenom kontaktu s tom devojkom oboje otvoreno pricamo kako je to bio najlepsi period..zbog posla smo samo noci provodili zajedno i to je jedna od najlepsih veza..ako se tako moze nazvati..koje sam imao..bilo je i sitnih svadja..trzavica..ali samo smeh i sex je nesto sto nas je vezivalo..u svemu smo bili razliciti..ni horoskopski znak nije bio kompatibilan..ama bas nista i bilo je savrseno

jao pa ti sve znash muskarcino moja!

ja dacho skacem ko kengur
a sto je bio dobar koncert hladnog piva
jeeeeeeeee
moram samo da napomenem da to svasta ja pisem odnosilo se na da umem da izmisljam, pogotovo kada izvalim nesto vulgarno
eto ode mi reputacija
ale i bauka!
ali nema veze ovo nemoj nikome da kazes neka ostane medju nama
i hvala na komplimentima,svakako :)

Ako ljudi hoće da unaprede takvu vezu svakako da nije problem. Đole i meni ovo vaše zvuči savršeno. :) Siguran sam da ste uživali svo vreme, ali ipak nije duže potrajalo, duže od ta četiri meseca, niste ostali zajedno. Još nešto, čim je bilo i smeha to nije bilo potpuno nerazumevanje, nisu bile nepremostive razlike među vama, našli ste vi više dodirnih tačaka, nije tu samo seks bio u pitanju kad ti je to vaše ostalo u tako lepoj uspomeni druže. ;) Horoskop nekim ljudima, npr. meni ništa ne znači, to se može prevazići.
Ti znaš zašto ste raskinuli, ja mogu samo da nagađam, ali mislim da nije potrajalo duže upravo zato što vas je oboje zanimalo da bude tako kako ste to definisali, da se svodi uglavnom na seks. Pa je bilo koliko para, toliko muzike i ništa preko toga. Da ste želeli da se dublje upustite možda bi bio s njom nekoliko godina. Ništa bez nadogradnje, ali za nju je potrebna apsolutna većina glasova. z:)

ja dacho skacem ko kengur
a sto je bio dobar koncert hladnog piva
jeeeeeeeee
moram samo da napomenem da to svasta ja pisem odnosilo se na da umem da izmisljam, pogotovo kada izvalim nesto vulgarno
eto ode mi reputacija
ale i bauka!
ali nema veze ovo nemoj nikome da kazes neka ostane medju nama
i hvala na komplimentima,svakako :)
Zaslužuješ komplimente. z:lol: Reputacija "ale i bauka" ti ne pristaje, deluješ kao emotivac i kao duhovita osoba.
Na to "svašta" sam i mislio, na tu neposrednost i otvorenost u postovima, samo nastavi tako. Nema veze i ako je škakljivo, nije ovo pdf Religija. z:)
Na tom skakanju mogu samo da ti pozavidim. :super:

Ako ljudi hoće da unaprede takvu vezu svakako da nije problem. Đole i meni ovo vaše zvuči savršeno. :) Siguran sam da ste uživali svo vreme, ali ipak nije duže potrajalo, duže od ta četiri meseca, niste ostali zajedno. Još nešto, čim je bilo i smeha to nije bilo potpuno nerazumevanje, nisu bile nepremostive razlike među vama, našli ste vi više dodirnih tačaka, nije tu samo seks bio u pitanju kad ti je to vaše ostalo u tako lepoj uspomeni druže. ;) Horoskop nekim ljudima, npr. meni ništa ne znači, to se može prevazići.
Ti znaš zašto ste raskinuli, ja mogu samo da nagađam, ali mislim da nije potrajalo duže upravo zato što vas je oboje zanimalo da bude tako kako ste to definisali, da se svodi uglavnom na seks. Pa je bilo koliko para, toliko muzike i ništa preko toga. Da ste želeli da se dublje upustite možda bi bio s njom nekoliko godina. Ništa bez nadogradnje, ali za nju je potrebna apsolutna većina glasova. z:)

Samo smo se rastali zbog kraja letovanja i svako na svoju stranu..ne moze se reci da je bila bog zna kakva ljubav da bi nesto planirali ali bilo je nekih prica ja u england ona ovamo..jednostavno tamo nismo imali vremena vise od 5-6 sati zajednickog spavanja da bi se kao bolje upoznali i nadogradjivali odnos..po cutanju se ponekad vidi da nam je lepo i da razmisljamo sta bi bilo dalje..samo se pogledamo i nasmejemo..kazem nama je to bilo dovoljno i da smo usli u neke druge zivotne teske situacije mozda bi se taj savrsen odnos promenio..ko zna..i drago mi je sto je tako malo potrebno da dvoje budu srecni..ne postavljajuci suvisna pitanja i trazeci mane i ne znam kakvu kompatibilnost u zajednickim interesovanjima

Samo smo se rastali zbog kraja letovanja i svako na svoju stranu..ne moze se reci da je bila bog zna kakva ljubav da bi nesto planirali ali bilo je nekih prica ja u england ona ovamo..jednostavno tamo nismo imali vremena vise od 5-6 sati zajednickog spavanja da bi se kao bolje upoznali i nadogradjivali odnos..po cutanju se ponekad vidi da nam je lepo i da razmisljamo sta bi bilo dalje..samo se pogledamo i nasmejemo..kazem nama je to bilo dovoljno i da smo usli u neke druge zivotne teske situacije mozda bi se taj savrsen odnos promenio..ko zna..i drago mi je sto je tako malo potrebno da dvoje budu srecni..ne postavljajuci suvisna pitanja i trazeci mane i ne znam kakvu kompatibilnost u zajednickim interesovanjima
Eto... Pogrešio sam. Tu je bilo presudno vremensko ograničenje. Da ste imali više vremena na raspolaganju sigurno bi potrajala ta veza. Na osnovu tvoje priče rekao bi da to ipak nije bila neka letnja šema koja se zasnivala samo na seksu, bilo je fizike z;), ali meni se čini i hemije, i to dobre hemije među vama. :) Smeh, planovi, uživanje u samom prisustvu kad ste bili jedno kraj drugog, u tom zajedničkom ćutanju... Nije tu bilo nepremostivih različitosti, šteta što niste imali uslova da potrajete, da vaša sreća zaživi. Mislim da je ta kompatibilnost (meni najmrskija reč, koja je na forumu široko rasprostranjena z:(() već bila pronađena, lako bi se nadogradili pod uslovom da ne cepidlačite.
pa ja imam 39.5 i tek sada mogu neke stvari vise i bolje nego ranije
pretpostavila sam da si mladji, a tako vec nekako kao otpisao svoju energiju
ako moze mali predlog, nemoj to sebi da radish :)
Predlog je konstruktivan, ali u ovom periodu hibernacije osećam se kao da imam par stotina godina. z:)

Back