geologicarka
Primećen član
- Poruka
- 610
Najbolji evropski kosarkas! Sta mislite o njemu?
PS. I najlepsi
ops:
PS. I najlepsi

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vicente,amore,moras ti svuda da se trpas gde sam ja.Lepis se ko muva za svecuvicente:да, некад "давно", кад ти ниси ни знала шта је кошарка![]()
![]()
![]()
иначе, сјајан играч...
drago mi je ako je tako :wink:vicente:ј е б и га, симпатична си ми![]()
:wink:
snaja88:drago mi je ako je tako :wink:vicente:ј е б и га, симпатична си ми![]()
:wink:
geologicarka:Ne samo najbolji od hrvatskih igraca u NBA, nego i od nasih. I najbolje bi bilo za njega da se vrati u Split.
PEDJAgeologicarka:Jeste dobio je tu nagradu. A ko je bolji od njega iz Srbije? Ajde navedi mi bar jednog!
Dva odlicna kosarkasa iz iste drzave,ali Pedja je bolji,po meni,znaci slazem se s tobomsnaja88:PEDJAgeologicarka:Jeste dobio je tu nagradu. A ko je bolji od njega iz Srbije? Ajde navedi mi bar jednog!
Mislim, on je i Hrvatske ali je Srbin pa ga vodimo kao da je odavde
Jelena87:Dva odlicna kosarkasa iz iste drzave,ali Pedja je bolji,po meni,znaci slazem se s tobomsnaja88:PEDJAgeologicarka:Jeste dobio je tu nagradu. A ko je bolji od njega iz Srbije? Ajde navedi mi bar jednog!
Mislim, on je i Hrvatske ali je Srbin pa ga vodimo kao da je odavde
Kukoc je bio sesti covek u sezoni 1995/96 kada je Chicago imao 72-10 u sezoni...dalje Divac i Pedja (mada nije svestran ipak je ako ne najbolji onda medju prva 3 sutera) imaju cime da se porede sa Tonijem koji je ekstremno svestran, i ne treba sliku o njemu graditi na osnovu sadasnjih igara (ipak je njemu 36 godina), ali Danilovic bolji od Kukoca????...Danilovic je nesumnjivo bio odlican igrac u Evropi, ali bolji od Kukoca...neozbiljno...Xponat:geologicarka:Ne samo najbolji od hrvatskih igraca u NBA, nego i od nasih. I najbolje bi bilo za njega da se vrati u Split.
Ne lupetaj
U svakom sluchaju, Kukoch je, chini mi se, sezone 1997/98 dobio "Sixth Man" nagradu...