Tone tone splav

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
323118355_567169861922589_398754512502364706_n.jpg

Ali pazi šta ona kaže, i pre je bilo po 600 gostiju...hahaha

10godina robije za vlasnika tj bagru koja je to držala nije malo.
Mada prvi problem su institucije koje ne rade ništa, ovi ostali samo koriste situaciju baš kao i ovi građevinski investitori.

To je nesreća koja je čekala da se desi. Da ih vešaš sve na Terazijama za primer drugima.

licno poznajem konobaricu koje je iz NS tamo radila
cetvrtak, petak, subotu.... samo tri dana.

Mesto gde je najjevtinije pivo od 0.33 tj Becks 880din
i treba da zavrsi kao "steta za osiguravajucu kucu" e to ja mislim

a blejao sam nekada davno i na Lukas, Crni Panteri, Karibi,Povetarac, Krivi Stojko, Otard .... da ne nabrajama sve splavove .... ikada na kojima sam
blejao ... i sve sto se radi :D

ko im .... mama i sveca i tetka i sve ...

eto reko sam . UFFFFFFFFFFFFFFF necu vise ni rec na ovu odurnu temu. Ne zasluzuju ni sekund paznje. Moje
ni bilo cije ko kao covek drzi do sebe i "normalnog" ponasanja i principa.

Poz za sve koji nisu bili na splavu za NG

Meni je tiberina bila omiljena tek sada mislim koliko je bila opasna. Mali brodić sa nekom nadogradnjom gore kada se nakrcamo samo se klati. Jednom je neki sad da me ubiješ bio popularan malo dalje pukao na pola mi preskakali trčali. Posle pola sata povezali ga spojili ponovo mi nazad piči muzika. Nisu bili narodnjački da se odmah razumemo :mrgreen:

licno poznajem konobaricu koje je iz NS tamo radila
cetvrtak, petak, subotu.... samo tri dana.

Mesto gde je najjevtinije pivo od 0.33 tj Becks 880din
i treba da zavrsi kao "steta za osiguravajucu kucu" e to ja mislim

a blejao sam nekada davno i na Lukas, Crni Panteri, Karibi,Povetarac, Krivi Stojko, Otard .... da ne nabrajama sve splavove .... ikada na kojima sam
blejao ... i sve sto se radi :D

ko im .... mama i sveca i tetka i sve ...

eto reko sam . UFFFFFFFFFFFFFFF necu vise ni rec na ovu odurnu temu. Ne zasluzuju ni sekund paznje. Moje
ni bilo cije ko kao covek drzi do sebe i "normalnog" ponasanja i principa.

Poz za sve koji nisu bili na splavu za NG
Био сам пар пута, али само у сред бела дана и само за пословне састанке. Није био у питању ниједан од познатих сплавова (ово што сам чуо... а нисам баш тако сјајно обавештен).

Back