Tomica Milosavljević do kraja života Ministar Zdravlja?!

• Začetnik teme Začetnik teme 1234
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Da li je tomica milosavljevic dobar ministar zdravlja?

• Da bas je dobar

• ne los je

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Pa ako pogledamo kakvo je stanje bilo u domovima zdravlja ,bolnicama i klinickim centrima ,kao i kakav je bio finansijski polozaj lekara pre Tomice a kakav je sada onda se moze slobodno reci da je verovatno najbolji ministar zdravlja u poslednjih 20 godina iako to nije bog zna sta ,mada sve jedno mozda je malo previise da neko sedi u istoj fotelji vec peti mandat .
Pa, to je uglavnom to, mada, i ono je pitanje - raspolažemo li uopšte boljim, tako da, što bismo menjali nekoga samo zato što je predugo tamo.

Томица је феноменалан, просто је сјајан. Човек није зарадио ни 10 милиона евра преко својих фирми за увоз медицинске опреме и Медисане његове компаније са Кипра којом руководи његов кум, која се бави увозом лекова и то обзиром да је законска маржа 6% он човек прво увезе лекове на Кипар, тамо репатрира порез и остави исновну зараду која је 100% а овде увози са маржом од 6%. Наравно ако нека друга фирма проба да увезе нешто она попије па ..... мада мислим да је овај народ и заслужио оваквог министра.

Томица је феноменалан, просто је сјајан. Човек није зарадио ни 10 милиона евра преко својих фирми за увоз медицинске опреме и Медисане његове компаније са Кипра којом руководи његов кум, која се бави увозом лекова и то обзиром да је законска маржа 6% он човек прво увезе лекове на Кипар, тамо репатрира порез и остави исновну зараду која је 100% а овде увози са маржом од 6%. Наравно ако нека друга фирма проба да увезе нешто она попије па ..... мада мислим да је овај народ и заслужио оваквог министра.

Е узе ми текст из руке, управо сам хтео да напоменем да њега не сме нико ни да помисли да мења јер је човек главни бос фармацеутске мафије...

Back