- Poruka
- 93.262
Odličan za ubijanje u pojam početnika na gitari koji shvataju da ne mogu ikada ni približno tako da sviraju.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
neš verovati mito ali moj poznanik jedan svira kao emanuel, totalna kopijaOdličan za ubijanje u pojam početnika na gitari koji shvataju da ne mogu ikada ni približno tako da sviraju.
ja više gledam ove popularne gde ti se čini da možeš i ti sve dok ne probaš.neš verovati mito ali moj poznanik jedan svira kao emanuel, totalna kopija
onda sam mu pustio da čuje antonia forcionea i tada je rekao e ovo je već druga priča
super je farcione, nemam zamerkeforcione je zanimljiv jer svira divljački
emanuel svira ekstra ali to je meni dosadno, kao da slušam neki midi sa dobrim semplerom
ma lutnica kako svirasuper je farcione, nemam zamerke![]()
ma lutnica kako svira
ma nije off, sve je u okviru glavne teme o sviranju gitarePogledajte prilog 998687
malo je off, izvinjavam se, ali je zanimljivo
brat johnson i leo fender nešto petljaju
a mene ovaj asocira na Stenli Džordana
Neko vece zakasnio i dosao pola sata nakon njegovog nastupa. bzvz...Malo me podsjeca na ovo:
a mene ovaj asocira na Stenli Džordana
nisam imao predstavu da su se sreli. Jako mi je drago da vidim kako su ovi muzičari normalni ljudi koji vole da se druže, pevaju i sviraju.Vlatko i Tommy
ovako je počeloMeni su i ova dva gitarska genija za duboki naklon