Tomb Raider Legend

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
hahaha bas si zla dajes im laznu nadu...nema sta ja sam je nauciJo :lol:
pa da pocnemo..........khm, khm....
ajmo jedan aplauz za nasega debila, debo majstore pa ti si booooooog kad on pise to je grom, na igrama pravi sad loooooom.......deeeeeebooo, deeeeeeeeebooooooo, debo majstore pa ti si boooooog........ufffff zaboraviJo sam kako bese ide dalje pesmica........ma da skratim muke dobrodosao u knjiZu :twisted:

Velkam i od nas... Kakav car!... Ustvari, svaki novi me ponovo odusevi kako je napredan!
Sad sam u inostranstvu i jedva stignem da pogledam postu, ali ovi me tako nasmeju da JEDNOSTAVNO MORAM da dodjem na Krstaricu da pogledam koga ce Zikica da premaze...

bpbrane:
Igra li ko Laru Croft
Stigao sam do nivoa England , šta da učinim sa onom prokletom zmijurinom.
Pogodi u neko (ima ih kolko oces) zvono...i dok ona bulji u zvono otidji do onih kipova i pokreni mehanizam...
Kada sva cetri kaveza budu spustena formirace se snop svetlosti koji ce svako malo umirivati zmijurinu..
a ond popnes se u jedan kavez i taman kad zmija bude napala skocis LASTU u vodu ali pre toga treba obratiti paznju kako snopovi umiruju zmiju...
Nego da se vratim na poentu...
De sam ono stao?
Ah daa
To ce izazvati sledeci efekat zmija ce zabiti glavu u kavez a ti si:UPRAVO POTROSIO 3.41MIN ZIVOTA NA TEKST KOJI NEMA NIKAKVE POENTE :-D :grin: :-D :grin: :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :D :D :D :D :D :D

seen:
Pogodi u neko (ima ih kolko oces) zvono...i dok ona bulji u zvono otidji do onih kipova i pokreni mehanizam...
Kada sva cetri kaveza budu spustena formirace se snop svetlosti koji ce svako malo umirivati zmijurinu..
a ond popnes se u jedan kavez i taman kad zmija bude napala skocis LASTU u vodu ali pre toga treba obratiti paznju kako snopovi umiruju zmiju...
Nego da se vratim na poentu...
De sam ono stao?
Ah daa
To ce izazvati sledeci efekat zmija ce zabiti glavu u kavez a ti si:UPRAVO POTROSIO 3.41MIN ZIVOTA NA TEKST KOJI NEMA NIKAKVE POENTE :-D :grin: :-D :grin: :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :D :D :D :D :D :D
Sta rece?

ma bre ljudi to onaj novi mod na igrama prebacio sve teme vamo......sta se cimate oko toga kad nisu bili u stanju da je postave na pravom mestu onda je bila knjiga zakon ali......:mad: da bog da se izgubio u liftu..........sad nas`o da dodje:evil:

Pogadjas zvono po zvono,to zmiji odvlaci paznju,cim se sagne ka zvonu koje si gadjao "sajlom"koja ti je deo arsenala povuces polugu,ako na vreme povuces kavez pada zmiji na glavu i tako ponovis na sva tri zvona(ako se dobro secam toliko ih ima)...

AtilaHunt:
Pogadjas zvono po zvono,to zmiji odvlaci paznju,cim se sagne ka zvonu koje si gadjao "sajlom"koja ti je deo arsenala povuces polugu,ako na vreme povuces kavez pada zmiji na glavu i tako ponovis na sva tri zvona(ako se dobro secam toliko ih ima)...

svaka cast
bas si car
a kako se prelazi ono kad se amanda pretvori u cudoviste

Ljudi! www.gamefaqs.com pa koliko puta je receno?!

key.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back