Tomas Pinčon

• Začetnik teme Začetnik teme Hesse
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Da li je neko čitao Skrivenu Manu? Čitao sam V i Objavu broja 49 pa se premišljam..

Nisam čitao, ali načuo sam prilično pozitivne kritike. Poslije Against the Day, koja je, kako se čini, svakome bila teško prohodna, ova Skrivena mana se, navodno, znatno lakše čita.

Pinčon mi je dugo bio vrlo značajan pisac. Hvala što si me podsjetio na njega. Mislim da ću se uskoro i ja prihvatiti Skrivene mane.

Ja sam čitao V i Objavu br. 49, jer sam to našao na srpskom svojevremeno, a vidim da je sad prevedena i ova..zapravo, uzeo sam da ga čitam jer sam pročitao u jednom intervjuu Mark Knopflera, kojeg obožavam, kako je došao na ideju da napiše Sailing to Philadelphia nakon što je čitao Mason & Dixon, ali to nije prevedeno..ima zanimljiv stil..
Nisam čitao, ali načuo sam prilično pozitivne kritike. Poslije Against the Day, koja je, kako se čini, svakome bila teško prohodna, ova Skrivena mana se, navodno, znatno lakše čita.

Pinčon mi je dugo bio vrlo značajan pisac. Hvala što si me podsjetio na njega. Mislim da ću se uskoro i ja prihvatiti Skrivene mane.

Back