Toma Nikolić hoće s manjinama u koaliciju

Alekasandar2:
Wiki:

Zoltán Dani
From Wikipedia, the free encyclopedia

Colonel Zoltán Dani (Serbian: Золтан Дани) was the ethnic Hungarian commander of a Serbian anti-aircraft battery which shot down a United States Air Force F-117 Nighthawk stealth fighter on March 27, 1999, the only F-117 ever lost in combat.

The F-117 was shot down by a 1960's vintage Soviet SA-3 Goa missile system, which Dani stated had been modified to detect the Nighthawk.

Dani claimed that his battery also shot down an F-16, which was the only other NATO aircraft lost during the war (even though NATO claims this second aircraft was lost due to mechanical failure). USA Today says that Dani now owns a pastry shop in Skorenovac.

Укратко, поседује тренутно пекару у Скореновцу.
награда за патриотизам и професионалност?

USA Today:
Интервју са Золтаном Данијем

"..Мислили су да могу да нас сломе за пар дана, ... понашали су се као аматери" :lol:
http://www.usatoday.com/news/world/2005-10-26-serb-stealth_x.htm

Фотографија пуковник Дани у пекарској униформи показује униформу пуковника РВ и ПВО

20051027zoltan_Dani.jpg

Исту смо класу у Ваздухопловно техничкој војној академији у Рајловцу завршили............
Он има бар пекару..........велики број његових класића који су исто млади пензионисани, живе као војни бекућници по касарнама............заједно са породицама.............
Он бар има где да окачи своју униформу......................моја је спакована у транспортној врећи и чучи негде у неком сандуку који је ходнику.....због животног простора 3м са 4м.....................

inagadadavida:

Seca li se neko onog bugarina , potpredsednika SRS ,kojeg su pokazivali ko cirkusku mechku, kao krunski dokaz, da radikali vole i postuju manjine.. :D :D :D
Otkud sad ova prica na forumu, malih radikalcica, da nece sa Suljom Ugljaninom???
Ocete..ocete........sa sve vehabijama......... :D

Ahahhaaaa tačno:lol:
ALi imali su oni po jednog svog bugara, madjara, rumuna, baš tako.... za pokazivanje:lol:
Sad zamišljam Tomo Nikolića ispred neke džamije kako, sa bedžom šešelja, objašnjava predizborni program SRS koji se sastoji od jedne tačke: Sloboda Šešelju:lol:

inagadadavida:

Seca li se neko onog bugarina , potpredsednika SRS ,kojeg su pokazivali ko cirkusku mechku, kao krunski dokaz, da radikali vole i postuju manjine.. :D :D :D

Не само то, већ су Радикали имали вероватно и првог Рома министра на планети.
Али наравно - то су све некакве "игре радикала" :roll: Не знам само шта би требали да ураде да здаовоље и ликове попут вас.

BTW......kad pomenu Seselja, znam da je bio nagojen ko omanji kit, ali , bre.......koliko vec prodje u gladovanju??.......Dve nedelje??.........pa on ko Georgina ......obori covek svetski rekord :):):)

Pazi sada paranoju.........strajk gladi je izazvao efekat u Srbiji koliko i kisa u Londonu......
Kako sada ponovo da pocne da se jede, a da ne bude blam??......svi ocekuju od Vjeke, da ostane principijalan do kraja..........

Chávez:
Не само то, већ су Радикали имали вероватно и првог Рома министра на планети.
Али наравно - то су све некакве "игре радикала" :roll: Не знам само шта би требали да ураде да здаовоље и ликове попут вас.

Jovan Damjanović, u Zemunu poznatiji kao "Joja ciganin", polupismen čovek, ni za šta se nije pitao, služio je kao fikus u ministarstvu:lol:
Od ranije, iz mladosti, čuven je po odvodjenju romske dece na prosjačenje u Italiju.

opanak:
Исту смо класу у Ваздухопловно техничкој војној академији у Рајловцу завршили............
Он има бар пекару..........велики број његових класића који су исто млади пензионисани, живе као војни бекућници по касарнама............заједно са породицама.............
Он бар има где да окачи своју униформу......................моја је спакована у транспортној врећи и чучи негде у неком сандуку који је ходнику.....због животног простора 3м са 4м.....................

Причај ми. Моја мајка је после 30 година рада у војном одсеку са свим колегама добила отказ, тако да врло добро знам.
А остао је бивши шев да води послове, јер је скупљао потписе за Г-17+ пред изборе. Он у сарадњи са бившим ДС председником општине је дао део зграде војног одсека да буде седиште ДС.
Јер је то општинска имовина.
тако да лепо имаш седиште локала ЦИА улаз до улаза код војног државног објекта, деле исто двориште. Још питања?
И знам да прво треба од буџета да добије војска, па тек да се види шта ћемо да једемо, јер у супротном нећемо имати ни хлеба ни војску... као данас.

Jelena87:
Komentar ti je zakon,zaista! U potpunosti se slazem! Sve vise sam ubedjena da ne trebam dolaziti u Srbiju na glasanje...promasena investicija...i onda tamo neki levat Omer paša i tako ti da budu glavni u Vladi...
Па сада је потпредседник владе усташки потомак.Ако вам то не смета,због чега би сметао Суљо?

Alekasandar2:
Причај ми. Моја мајка је после 30 година рада у војном одсеку са свим колегама добила отказ, тако да врло добро знам.
А остао је бивши шев да води послове, јер је скупљао потписе за Г-17+ пред изборе. Он у сарадњи са бившим ДС председником општине је дао део зграде војног одсека да буде седиште ДС.

тако да лепо имаш седиште локала ЦИА улаз до улаза код војног државног објекта, деле исто двориште. Још питања?
И знам да прво треба од буџета да добије војска, па тек да се види шта ћемо да једемо, јер у супротном нећемо имати ни хлеба ни војску... као данас.
Општа прича по Србији у задњих 6 година...

Alekasandar2:
Wiki:

Zoltán Dani
From Wikipedia, the free encyclopedia

Colonel Zoltán Dani (Serbian: Золтан Дани) was the ethnic Hungarian commander of a Serbian anti-aircraft battery which shot down a United States Air Force F-117 Nighthawk stealth fighter on March 27, 1999, the only F-117 ever lost in combat.

The F-117 was shot down by a 1960's vintage Soviet SA-3 Goa missile system, which Dani stated had been modified to detect the Nighthawk.

Dani claimed that his battery also shot down an F-16, which was the only other NATO aircraft lost during the war (even though NATO claims this second aircraft was lost due to mechanical failure). USA Today says that Dani now owns a pastry shop in Skorenovac.

Укратко, поседује тренутно пекару у Скореновцу.
награда за патриотизам и професионалност?

USA Today:
Интервју са Золтаном Данијем

"..Мислили су да могу да нас сломе за пар дана, ... понашали су се као аматери" :lol:
http://www.usatoday.com/news/world/2005-10-26-serb-stealth_x.htm

Фотографија пуковник Дани у пекарској униформи показује униформу пуковника РВ и ПВО

20051027zoltan_Dani.jpg
Легенда!
Хвала му...

Možemo malo da diskutujemo ali nerealno je očekivati SRS na vlasti. Ja jesam radikal i voleo bih to, ali sledeću vlast će najverovatnije činiti DSS+NS i DS sa eventualnom podrškom neke manje stranke ili manjine. Opoziciu će činiti SRS , SPS, i LDP a g17 , SPO i još neke će nestati.

Готово је немогуће замислити ситуацију у којој ће ДС и ДСС имати довољно посланика да формирају владу без СПСа или ЛДПа. Једина стабилна влада биће она коју ће формирати Радикали - сами или са неким партнером, све остало ће бити агонија.

Chávez:
Готово је немогуће замислити ситуацију у којој ће ДС и ДСС имати довољно посланика да формирају владу без СПСа или ЛДПа. Једина стабилна влада биће она коју ће формирати Радикали - сами или са неким партнером, све остало ће бити агонија.
Moguće, ali ja govorim o onome što je realno očekivati i što će se desiti. SPS i LDP su neprikladne za koaliciju sa DS om a ne verujem da će DSS+NS i DS imati dovoljan broj poslaničkih mesta da formiraju vladu, isto tako ni SRS neće proći kao prošli put i mislim da će proći slabije te neće imati osnove da se sa SPS om (a sa drugim nema kim) sastavi i formira vladu. ( SPS će u ovoj situaciji proći bolje nego prošli put)

СРС да прође слабије него на прошлим изборима? Нема теорије. На прошлим је освојила 27% а сад јој најмање прогнозирају око 35% - а знамо да СРС стандардно осваја знатно више гласова него што јој предвиђају агенције.

Chávez:
СРС да прође слабије него на прошлим изборима? Нема теорије. На прошлим је освојила 27% а сад јој најмање прогнозирају око 35% - а знамо да СРС стандардно осваја знатно више гласова него што јој предвиђају агенције.
Pazi , ja sam član SRS i znam kako bi bilo lepo da je tako ali ti tvrdim da ćemo teško preći cifru od 60 poslaničkih mesta, možda oko 65. Zapamti, pa se čujemo posle izbora da vidimo ko je bio u pravu. Ista cifra je i za DSS+NS.

Alekasandar2:
Vidis Aco nije problem sto se radi reorganizacija vojske sto se ona smanjuje i sto se gase neka radna mesta i ostalo.Sve je to normlano.Problem je sto se to radi kao i sve kod nas "na srpski nacin" i sto generalno ovde ljude zabole mnogo za zivote malih ljudi koji ce time biti totalno sjebani.
Recimo da ovde ima pameti kao sto je nema mogao bi se naci model za ljude koji treba posle 30 godina da ostanu bez posla to uopste nije neresivo.Ali koga boli za to lepo mi damo otkaz i otpreminu i resili smo problem.
Velika je sramota tako se igrati sa sudbinama ljudi.

Back