Том Кленси

opšte dobro

Poznat
Banovan
Poruka
9.647
Још давне 2000 настала је игрица GHOST RECON са чувеним модом Back to Kosovo ,које играо игрицу знаће о чему пишем ,а они који нису укратко

my.php

my.php

my.php

сценарио за игрицу је написан 2000 Руси упадају у Грузију(Џорџију) после у Украјину, припајају Казакстан , и тако даље, а има и онај мод о 2012 када се ми враћамо на Косово .

па ме занима ваше мишљење ,без обзира да ли се ми вратили или не на Косово, одакле је овај Том К. знао још 2000 да ће 2008 Руси да интервенишу у Грузији.
Иначе Том Кленси је бивши амерички маринац(пуковник), који је после заливског рата напустио војску и почео да се бави ИТ.

Poslednja izmena:
Још давне 2000 настала је игрица GHOST RECON са чувеним модом Back to Kosovo ,које играо игрицу знаће о чему пишем ,а они који нису укратко

сценарио за игрицу је написан 2000 Руси упадају у Грузију(Џорџију) после у Украјину, припајају Казакстан , и тако даље, а има и онај мод о 2012 када се ми враћамо на Косово .

па ме занима ваше мишљење ,без обзира да ли се ми вратили или не на Косово, одакле је овај Том К. знао још 2000 да ће 2008 Руси да интервенишу у Грузији.
Иначе Том Кленси је бивши амерички маринац(пуковник), који је после заливског рата напустио војску и почео да се бави ИТ.
Tom Klensi je precenjeni idiot kome se svi ozbiljni analitičari smeju.

Toliko.

Možda slučajnost?!?!?

како случајност????

а Авганистан у "Сахари" изашла 1998 а они после напали Авганистан
па онда "Специјалци" имаш један део ако си играо (изашла 1996) када треба да зауставиш терористе да се не слупају у Т.Ц: а ти возиш Ф-14 том кет

много је ту случајности

како случајност????

а Авганистан у "Сахари" изашла 1998 а они после напали Авганистан
па онда "Специјалци" имаш један део ако си играо (изашла 1996) када треба да зауставиш терористе да се не слупају у Т.Ц: а ти возиш Ф-14 том кет

много је ту случајности

Pa i to što kažeš..........Ima tu nečega.....................

Jednio ako ludi Ameri ne planiraju po nekoliko godina unapred koga će da roknu pa informacije procure a Ameri ne bi bili Ameri da sve to ne komercijalizuju...............

E, da, taj mod nema veze sa Klensijem, nego su ga pravili neki naši likovi.

ја сам чак на почетку теме написао "без обзира да ли се ми вратили или не на Косово"

одакле је овај знао још 2000 да ће Руси да полупају Џорџију(Грузију)

то је питање?

он није аналитичар него пуковник у пензији који прави видео игрице,а овај је направио лапсуз
Ovaj nije napravio lapsuz, a ti mogao bi da znaš da je on (Tom Klensi) prvenstveno poznat kao pisac. Knjige mu se uglavnom baziraju na fiktivnim modernim sukobima između sila, te na teoretisanju šta je (odnosno, čije je oružije/doktrina/tehnika), kako i koliko bolja.

Poslednja izmena:
Nemoguće da je igra 30-tak MB-a................to je samo mod a prava igra treba da se skine, zar ne?.....................

Pa 100% ...mod ti daje samo neke dodatne opcije u igrici a kako pise tamo na sajtu tim modom dobijas uniforme vojske scg ;) i jos neka oruzja .

Ako hoces da igras igru moras nju da skines a sa mod-om mozes samo da se slikas ako nemas igricu

Back