Tom Hardy

Детуш

Domaćin
Poruka
4.352
Tom Hardi, britanac, jedan od glumaca koji u ovom trenutku najvise obecava u Holivudu.
Rodjen u jugozapadnom Londonu 1977. godine, kao jedinac. Majka mu je umetnica, a otac je pisac.
Od malena je bio predodredjen za glumu. Isao je u dve privatne skole.
Idol u mladosti mu je bio Gari Oldman, cesto ga je citirao i imitirao.
U dvadesetim se bori sa alkoholizmom i zavisnoscu od heroina.
Prvu zapazenu ulogu je imao u "Pad crnog jastreba" iz 2001. godine.
Zapazene uloge ostvario je u filmovima: Rokenrola, Bronson, Pocetak, Ratnik i Uspon Mracnog Viteza.(zavrsno sa 2012.g.)
Tom-Hardy.-007.jpg

tom-hardy-intense.jpg

Bane-Dark-Knight-Rises-image-Tom-Hardy2.jpg

"Mislis da je tama tvoj saveznik?-Ti si samo prigrlio tamu, ja sam rodjen u njoj, stvoren od nje".

Mozda on nije neki ekstra talentovan glumac...ali odlicno je dosad glumio likove koje je tumacio, u Bronson-u npr.On je vise onako faca,lep,nabildovan pleni.Covek bi ga pozeleo za pajtosa potpuno razumem zasto zenski pol ludi za njim

Pa zato shto je ozbiljan glumac a glumi tu nekog ko debil lika s maskom...missim to mogu samo retardirani amerikanci da se loze
Oni imaju tu stripovsku geek subkulturu debelih zadriglih sredovechnih tipova koji su ostali na mentalnom novou dvanestogodishnjaka
Da je dechiji film pa ok, ovako tuga.

Pravo da vam kazem nista specijalno. Neprimetan lik. Bez harizme.
Evo na primer gledao sam taj Pocetak kako ga zovete i uopste se ne secam da je on glumio u tom filmu. Secam se Lea, Marion, Elen, Joe-a, Kena, ali njega se ne secam uopste.

Ja sam bas Hardya primjetila u "Inceptionu" mada ga pamtim i ranije odnekle, ako znam odakle, bog me ubio....mada, mozda zato sto sam zensko, ko ce mu gu znat :lol:

Po meni , glumac koji najvise obecava od te generacije...u potpunosti se slazem sa Dererom...

Poslednja izmena:
Fasbender da, Hardi moze da bude samo da malo manje gleda pare,a vise scenarije ...Levit je dobar, ali treba malo da sazre da bi bio na tom nivou....njemu je HIt Ledzer ucinio veliku uslugu kad je otisao u vjecna lovista...

Ja sam bas Hardya primjetila u "Inceptionu" mada ga pamtim i ranije odnekle, ako znam odakle, bog me ubio....mada, mozda zato sto sam zensko, ko ce mu gu znat :lol:

Po meni , glumac koji najvise obecava od te generacije...u potpunosti se slazem sa Dererom...

mozda iz star trek 10
glumio je pikarovog klona
tu je bio dosta mlad 23-25, ako se ne varam
i vec tu je zasenio Patrika Stjuarta vishe nego solidnog pre svega ako se ne varam pozorishnog glumca
ima lik jednostavno prisustvo kad se pojavi u kadru, odma je u centru paznje, to se ne uchi s tim se radja

Back