toliko o velikim prorocima

znas da se nesto desilo?

prognoziraj da ce se nesto slicno uskoro desiti

kad se desi - kazace da si bio u pravu

trudi se da prognoziras lose dogadjaje , dobri dogadjaji ostavljaju manji utisak i brze se zaboravljaju

recimo mene cudi nedostatak prorocanstva velikih epidemija , desavaju se svakih nekoliko godina ,

prognoziraj drasticno , pre ce te zapamtiti.

Zanimljivo kod svih tih prorocanstava je u tome da se otkriju tek kada se dogode.
Pa tako imamo 9/11 i Ameriku i onda su negde iskopali kako je Nostradamus to prorekao,sto naravno nema veze sa istinom,covek je mislio da se istorija ponavlja pa je i tako proricao.
Baba Vanga je neke stvari mozda i pogodila ono sa Kurskom i jos par stvari ako je verovati medijima.
Tadabici isto tako,tesko je naci izvoran tekst i svaka susa te stvari tumaci kako mu se prohte...

Postoje Bogom nadahnuti ljudi kojima Bog otkriva buduće događaje, ti ljudi su svetitelji i u velikom podvigu telesnog i duhovno života. I njih nema van Pravoslavne Crkve, a Bog ih proslavlja tako što za vreme svog života čine velika čuda iscelenja. Posle smrti njihovo telo (mošti) su netruležne i isceliteljske.
Druga vrsta ljudi su oni koji su u kontaktu sa palim duhovima, odnosno demonima. U tu grupu ljudi spadaju Baba Vanga , Nostradamus i slučni "proroci, magovi, vračevi, ekstraseansi, spritualisti ..itd"
Oni nekad nešto i "ubodu" po sugestiji demona, al uglavnom njihava proroštva su obmana, jer ni sam đavo ne može znati volju Božiju.

O baba Vangi pročitajte ovde a Nostradamusu ovde.

In around 2020 a severe pneumonia-like illness will spread throughout the globe, attacking the lungs and bronchial tubes and resisting all known treatments. Almost more baffling than the illness itself will be the fact that it will suddenly vanish as quickly as it arrived, attack again ten years later, and then disappear completely.
Sylvia Browne, End of Days: Predictions and Prophecies About the End of the World

"Око 2020. године тешка болест налик пнеумонији шириће се широм света, нападајући плућа и бронхије и одупирући се свим познатим третманима. Скоро више збуњујућа од саме болести биће чињеница да ће изненада нестати онолико брзо као што је стигла, напасти поново десет година касније, а затим потпуно нестати. "

ES39a7KU0AAUKBI

25.3.2020.
Slovenac koristio klatno da predvidi kraj pandemije korona virusa: Kaže da ga nikada nije slagalo
- Kao i svi drugi, radoznao sam kada će se epidemija smiriti, pa sam probao klatno. Klatno mi je reklo da će sve ovo trajati najmanje osam nedelja tj. da će se završiti negde između 8. i 15. maja. Da bih bio siguran više puta sam probao klatno i svaki put je pokazalo isto – kaže osamdesetogodišnji Drago iz Maribora.
...Tako mu je klatno pokazalo da će situacija sa korona virusom trajati do 8. ili 15. maja, kao da posle tog datuma možemo očekivati da će život početi da se vraća u normalu.
https://www.telegraf.rs/zivot-i-sti...ije-korona-virusa-kaze-ga-nikada-nije-slagalo

Poslednja izmena:

Back