Toliko momaka a nigde onog pravog

citiram

"Mora na celu da ti pise JEBACU TI MAJKU. Srpkinje odlicno znaju da namirisu koga mogu da ponizavaju a koga ne, dakle ko ce im vratiti a ko ce da ode ko pokisao. Dakle ako pridjes fino i kulturno i ako provali da si fin mladic koji je ucen da ne sme da povredi devojku rastrgnuce te. Ako uvide da ces im jebati majku bice fine prema tebi. "

citirao sam
i da dodam

osim toga sto je navedeno, ako hoces da konkurises i za snosku, moras jos da budes i faca i kurcevit i sladak i namrsten i da se foliras i da vec imas najmanje jednu zenu.
Pozeljno je i da imas problem ili da si advokat. I da, ono kao, odajes utisak coveka koji zna sta hoce i koji resava situacije...

Jesu lepi mnogi momci
ko biser djerdani
ali samo, samo jedan
medju njima pravi

Sta je jablan medju boricima
to je moj decko medju mladicima

Mnoge momke videla sam
u snu i na javi
ali samo, samo jedan
medju njima pravi

Mnogi momci skidaju mi
i zvezde i sunce
al' mi samo, samo jedan
polomio srce

:zaljubljena:

Prevalile ste 25 - u, lepe ste, pametne, uspesne, ima vas svuda, druzite se, izlazite, oko vas momaka milion... E sad, od toga, neki su zauzeti, neki ne izgledaju dovoljno dobro, ne privlace vas, neki su samo drugovi, neki nezainteresovani, neki dosadni, glupi itd itd... Uglavno vam prilaze "kolekcionari"- momci koji prikupljaju brojeve telefona pa se kasnije nikad ne jave.
Rezultat je da ste vec duze vreme same, skoro ocajne, a svi su se zenski razgovori sveli samo na momke. Devojke se pitaju sta je sa tim muskarcima??
U cemu je problem?

.......a ova tema traje 3 godine ........mnogo televizije ,mnogo pricha o princu u belom mercedesu ,kamioni avioni ,nenavikle da rade i da budu stub porodice .....................shpanska serija ...............

Back