Tolerancija

Keeper:
da umresh od smeha. hahaha.
nazhalost, krshten sam i trpeo godinama golgotu slushanja popova na raznim veronaukama i crkvama, i mogu ti recji da sam srecjan zbog toga. bar sam nauchio kako ne treba ;-)
a biti pismen ne znachi razumeti svaku budalashtinu i lupetanje koje drugi napishu ;-)

Шипак си Ти крштен, а ако којим случајем и јеси - то сигурно није било у Православној вери.
И које си Ти то слушао "разне веронауке у разним црквама" :oops: :oops: :oops:

Немам ништа против што си атеиста, али схвати да си Ти најмање позван ДА ТУМАЧИШ ШТА МИ
ПРАВОСЛАВНИ СРБИ ТРЕБА ДА РАДИМО!

Православци су овде отворено рекли да су верници. А које си ти вере, несрећниче ??? О којој
Ти толеранцији трабуњаш? Реци "од којих си" па кад будеш добио истом мером натраг - одмах
ћеш запушити уста на тему ТОЛЕРАНЦИЈА, онда ћеш вероватно код Кандићке да тражиш
"људска права".

Дакле, да закључим ДО ТОЛЕРАНЦИЈЕ СЕ МОЖЕ ДОЋИ ЈЕДИНО ПУТЕМ РЕЦИПРОЦИТЕТА, тј. можеш добити само
онолико колико дајеш - ни мање ни више!
Јер када Ти и Теби слични будете имали
у свести да ћете за увреду добити увреду - онда ће и ваш закржљали мозак почети да ради.

Keeper:
eremita:
Keeper:
oko za oko, pasta za zub, slina za nos i te gluposti?
ja mislio da ste vi srbi pravoslavci i da veru zasnivate na novom a ne na starom zavetu ;-) pa... mogli biste se tako i ponashati.

Јеси ли Ти ово написао? ЈЕСИ!
Значи - ЛУПЕТАШ!!!

hahahhahah :lol:
lupetam zato shto sam ja napisao? :lol:
ovo je dobrooo :D
ajd ti mi objasni zashto je to lupetanje, kad kojeg god da sam pravoslavca neshto pitao il zakachio ga za stari zavet, svaki je odgovorio da pravoslavci ne gledaju na stari zavet? il to samo po potrebi? mislim, stvarno me zanima :)

Ма само си болестан.

eremita:
Шипак си Ти крштен, а ако којим случајем и јеси - то сигурно није било у Православној вери.
И које си Ти то слушао "разне веронауке у разним црквама" :oops: :oops: :oops:

"pravo"slavna vera nazhalost. ;-)
shta cju, nisam mogao tada da biram.

eremita:
Немам ништа против што си атеиста, али схвати да си Ти најмање позван ДА ТУМАЧИШ ШТА МИ
ПРАВОСЛАВНИ СРБИ ТРЕБА ДА РАДИМО!

Православци су овде отворено рекли да су верници. А које си ти вере, несрећниче ???

koje vere? svake koja nije zatucana ko vasha. pardon, vasha izvorna hrishcjanska vera je mozhda i najvrednija i najljudskija ikada stvorena, ali vlasti, vladari i ostala bagra su izvrnula hristova uchenja i uvela crkvu koja je unakazila tu veru, zbog mocji i sprege sa vlashcju ;-)

eremita:
О којој
Ти толеранцији трабуњаш? Реци "од којих си" па кад будеш добио истом мером натраг - одмах
ћеш запушити уста на тему ТОЛЕРАНЦИЈА, онда ћеш вероватно код Кандићке да тражиш
"људска права".

e vidish, sa mnom vam je problem jer nisam ni od kojih :roll: ko je Kandicjka?.... ona crvena? ona josh postoji? ne, sigurno je plavusha poput vas :lol:

eremita:
Дакле, да закључим ДО ТОЛЕРАНЦИЈЕ СЕ МОЖЕ ДОЋИ ЈЕДИНО ПУТЕМ РЕЦИПРОЦИТЕТА, тј. можеш добити само
онолико колико дајеш - ни мање ни више!
Јер када Ти и Теби слични будете имали
у свести да ћете за увреду добити увреду - онда ће и ваш закржљали мозак почети да ради.

koji meni slichni? :lol:
ej, opet si morao recji "reciprocitet" :lol: hihihi.
uzgred, ja vas ne vredjam, samo provociram, shto sam i naglasio. a shto vi ne biste skontali ni da vam sam bog neshto kazhe (a govori vam, samo vi ne chujete), to je druga stvar. a ako cjemo po reciprocitetu, vi bi sad trebali mene da provocirate a ja vas da vredjam ;-) samo shto vas ja necju vredjati, jer sam rodjen kao hrishcjanin i to poshtujem, za razliku od vas sektasha :lol:

Keeper:
urospo:
Pa covece jel ti vidis kakva je to debilcina?
Kako bre da ga ignorisemo kad na svaki post, u svakoj temi, on lupa svakojake nebulozne gluposti...na svaki komentar on odgovara i komentarise, po obicaju naravno glupostima.I kako da ovde normalno komuniciramo i raspravljamo kad doticni bolesnik radi to sto radi.I naravno da vrsi namernu opstrukciju foruma, a zna se i zbog cega, pa kad vec ovaj nazovi administrator ne reaguje i pravi se blesav, sta onda nama preostaje.
A procenio si ga u p.m.
I sta i ti sad komentarises kad nemas pojma....ako ti se ne svidja preskoci forum politike, imas toliko drugih.

p.s.Slavek ne sedi uopste na stolici, jer ja jos nisam cuo da u oborima postavljaju stolice!

slushaj, popaljeni, ja sam ti samo nagovestio da vas slavek pravi budaletinama na kub. on jedan jedini koji pricha nebuloze a vi se nalepili ko muve na gov.no... a lepo sam vam i predlozhio kako da se ponashate ako vam je imalo stalo do ovog foruma.
ako nije, druga stvar.

Slusaj bre ti "ohladjeni" madjarosu, zabole nekog sta si ti nagovestavao i sta sve ostalo lupetas ovde...jos treba da docekamo da nam "savetujes" da podrzimo ovog bolesnika u glupostima i uvredama koje pise.....
Ako ti se ne svidja, rekoh ti, pali na forum zabava, humor i sl.
Ajd slobodan si....

urospo:
Slusaj bre ti "ohladjeni" madjarosu, zabole nekog sta si ti nagovestavao i sta sve ostalo lupetas ovde...jos treba da docekamo da nam "savetujes" da podrzimo ovog bolesnika u glupostima i uvredama koje pise.....
Ako ti se ne svidja, rekoh ti, pali na forum zabava, humor i sl.
Ajd slobodan si....

taj bolesnik vas ne vredja i ne lupeta bash uvek, samo shto ste vi toliko sujetni da vam je to pojelo mozak, koliko god da ste ga imali, pa nishta ni ne vidite. znam da vas ne zanima shta vam pricham poshto ovde trazhite samo neki bolestan vid zabave u vidu virtuelnog svadjanja i 'klanja'.
a da vas napustim, e necju, ovo ovde je najvecji humor i zabava. i josh kad bih mogao sa neke distance da posmatram, uzhivao bih. ali problem mi je shto delim ovde vazduh sa vama slichnim ;-)

Keeper:
a da vas napustim, e necju, ovo ovde je najvecji humor i zabava. i josh kad bih mogao sa neke distance da posmatram, uzhivao bih. ali problem mi je shto delim ovde vazduh sa vama slichnim ;-)
...e pa delis i nista ti ne hvali - pitaj Srbe u Hrvatskoj kako su ga delili...
Losi se ljudi uvijek plase da ce drugi s njima postupati onako kako oni misle da zasluzuju - zato tako i pricas :D

Andreavk:
...e pa delis i nista ti ne hvali - pitaj Srbe u Hrvatskoj kako su ga delili...
Losi se ljudi uvijek plase da ce drugi s njima postupati onako kako oni misle da zasluzuju - zato tako i pricas :D

molim? :roll:
chekaj, ja pricham ovako zato shto se plashim da cje drugi postupati sa mnom onako kako ja mislim da zasluzhujem? shta mlatish?

Back