vaya con dios
Zainteresovan član
- Poruka
- 294
Ne kasnim. Šta god da isplaniram naravno u dogovoru sa drugom osobom , prijateljicom, kolegama ili već nije bitno sa kim sigurno stižem na vreme. Ali i to dogovoreno vreme je tako individualno shvaćeno da uvek neko nekog čeka. Ne volim to. Ali svi smo različiti, npr. moja kuma je genijalac, redovno za vikend provodimo zajedno puno vremena u šetnji . Dogovorimo se da se nadjemo negde na pola puta , stanujemo na suprotnim stranama grada i šta se dešava. Uvek isto. Ona uvek kasni. Da je toliko ne volim, rešila bih se ja nje . Kada dodje ,ja spremna za rat a ona osmehom nudi primirje. I tako to prolazi redovno, ja već navikla, počela sam kasnije da krećem ali džabe, nje opet nema.
Što se tiče tolerancije zbog kašnjenja u različitim prilikama različito i reagujem. Normalno, uvek postoje opravdani i neopravdani razlozi. Zbog neopravdanih znam biti vrlo nezgodna, dočekati pa onda se okrenuti i otići, buniti se, uglavnom najčešće su reakcije bezazlene ali su ipak reakcije, jer zato se osobe i dele na odgovorne i neodgovorne, organizovane i obrnuto, U svakom slučaju bez obzira na moju reakciju zbog kašnjenja, nisam do sada bila u prilici da raskidam prijateljstva, da vraćam istom merom, ne mogu jer nisam navikla.
U svakom slučaju kašnjenje je navika, loša organizacija, nekada i bezobrazluk ali ako zbog toga nisam lično bila povredjena, onda tako nešto nisam ni primećivala. Sto ljudi , sto ćudi!
Što se tiče tolerancije zbog kašnjenja u različitim prilikama različito i reagujem. Normalno, uvek postoje opravdani i neopravdani razlozi. Zbog neopravdanih znam biti vrlo nezgodna, dočekati pa onda se okrenuti i otići, buniti se, uglavnom najčešće su reakcije bezazlene ali su ipak reakcije, jer zato se osobe i dele na odgovorne i neodgovorne, organizovane i obrnuto, U svakom slučaju bez obzira na moju reakciju zbog kašnjenja, nisam do sada bila u prilici da raskidam prijateljstva, da vraćam istom merom, ne mogu jer nisam navikla.
U svakom slučaju kašnjenje je navika, loša organizacija, nekada i bezobrazluk ali ako zbog toga nisam lično bila povredjena, onda tako nešto nisam ni primećivala. Sto ljudi , sto ćudi!