Toja i Robert Frip (Toyah & Robert Fripp)

Sensei

Master
Moderator
Poruka
93.252
Nakon tri godine zatvorenih u svojoj kuhinji objavljujući otrcane, ali simpatične obrade, lako je zaboraviti da su Toia i Robert Frip profesionalni muzičari

Skoro su nastupali na godišnjem festivalu Cropredy Fairport Convention-a .

Bio je to set koji se u velikoj meri oslanjao na pesme koje su gitaristu King Crimson-a i njegovu post-pank nevestu pretvorile u viralne poznate ličnosti, sa samo tri Tojinih originala – Thunder In The Mountains, It's A Misteri i I Want To Be Free.

Evo ih gde izvode Cepelinov Kašmir

Video sam samo jedan od tih otrcanih snimaka gde je on ofarban u zeleno sa mohavk frizurom a ona polugola, ne secam se ni koju pesmu su obradili. On je ozbiljan gitarista koji je svirao na koncertima u odelu i kravati a sada se na tim snimcima sa njom ponasa kao neko deriste sa Tik Toka. Ne razumem sta mu je to trebalo.

Video sam samo jedan od tih otrcanih snimaka gde je on ofarban u zeleno sa mohavk frizurom a ona polugola, ne secam se ni koju pesmu su obradili. On je ozbiljan gitarista koji je svirao na koncertima u odelu i kravati a sada se na tim snimcima sa njom ponasa kao neko deriste sa Tik Toka. Ne razumem sta mu je to trebalo.
otvorio sam bio temu o njima dvoje kada su se tako izmotavali snimajući iz svoje kuhinje u vreme pandemije. Mrzi me sad da tražim

Back