Todorić optužio Srbiju za genocid u Srebrenici

Kaze Bog coveku
idi sada i cuvaj se losih ljudi
kako cu znazi Boze ko je los?
NISTA SE NE SEKIRAJ,OBELEZICU IH

- - - - - - - - - -

Тај канал уопште не треба гледати, пре неки дан сам хтела екран да полупам.

Ja sam pucao pre par godina u tv,i godinama nisam hteo da gledam tv..
i zaebah se pa poceo opet da gledam

Kad sam procitao naslov mislio onaj tajkun Todoric reko sta on sad oce . .

Наравно да си помислио јер је он твој сународник. Лепо је што си признао оно што одавно тврдим. Само је питање зашто ти као ујак подржаваш Шешеља?!

OVO je veleizdaja! Javno izrečeni stavovi Vladimira Todorića, šefa pravnog tima Vuka Jeremića, definitivno dokazuju da je Jeremić veleizdajnik koji direktno radi u interesu zločinačkog NATO pakta. Sada je jasno da bi Jeremić, ako bi kojim nesrećnim slučajem postao predsednik Srbije, radio samo u interesu NATO pakta, a protiv svih državnih i nacionalnih interesa Srbije i srpske nacije- rekao je lider radikala Vojislav Šešelj povodom izjave Vladimira Todorića, bivšeg internacionalnog sekretara DS i šefa pravnog tima Vuka Jeremića.

http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/politika/aktuelno.289.html:654322-Vojislav-Seselj-Izjava-Vladimira-Todorica-dokazuje-Jeremicevu-veleizdaju

Non-stop proturate lažne tvrdnje , nije Todorić nikoga optužio , nego izrekao ono što je pravna činjenica, Međunarodni sud pravde ICJ je 2007. god. utvrdrio da je Srbija ODGOVORNA za GENOCID jer ga nije spriječila ..
Karla del Ponte je napravila dogovor sa ministrom spoljnih poslova Srbije i Crne Gore Goranom Svilanovićem o zaštiti nekih dokumenata, uključujići i pojedine stranice stenografskih zapisa sa sjednica Vrhovnog savjeta odbrane koji su bitni za dokazivanje UMJEŠANOSTI Srbije u GENOCID .. inače Srbija, ne samo da bila ODGOVORNA što nije spriječila GENOCID , nego bi bila KRIVA što je počinila GENOCID ..

panoi_potocari_001-300x142.jpg

Ustvari Todorić je rekao istinu ma koliko se krezavi i neoprani auditorijum Informera i ustaškog vojvode iz Popova Polja zgražavao , naime u nekoliko presuda i MSP i ICTY(onaj sud što je Vjekoslava oslobodio ) stvarno stoji da je na teritoriji opštine Srebrenica počinje genocid za koji se smatraju odgovorni pravoslavni Bosanci , a ne Srbijanci i država Srbija , sad dal se mi slažemo sa tim to je drugo pitanje , al presude postoje , a Srbija priznaje nadležnost i odluke oba ova suda .

Back