- Poruka
- 55.168
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Poslednja recenica isto.To definitivno nije jedinstven i isključiv parametar po kojem se vodim u izboru saputnika kroz život, ali...
bitno je pronaći nekoga za sebe. Teško je biti sam, zaista!.
U ovom svetu niko ne bi trebalo da bude sam.
Zašto da ne?
Ukoliko je to osoba sa kojom mogu sve... pa, skoro sve, što da ne?
Ukoliko je to rešavanje dva teška zadatka odjednom???
Ne znam, nekad mislim da imam teži vid invaliditeta od onih koji se kreću na točkićima.
Ja sam torbao i na ves masini sto ne bi na invalidskim kolicimaDa li bi bili sa nekim u invalidskim kolicima?
Sinnke, a možda da nađeš i neku alternativnu reč za torbati ? Mora biti da ima još sinonimaJa sam torbao i na ves masini sto ne bi na invalidskim kolicima
Pokusavali smo, ne vredi, bataliSinnke, a možda da nađeš i neku alternativnu reč za torbati ? Mora biti da ima još sinonima
Ne.Da li bi bili sa nekim u invalidskim kolicima?
Da je obrnuto i da neko napiše ne kao i ti?
Razumela bih.Da je obrnuto i da neko napiše ne kao i ti?![]()
Nisam osposobljena da brinem o OSIA sto?
Ali oni se vec brinu sami o sebi zar ne?Nisam osposobljena da brinem o OSI
Sinnke, a možda da nađeš i neku alternativnu reč za torbati ? Mora biti da ima još sinonima
El si ti to koristio Vukov rečnik? )))Ševiti, prcati, derati, fukati, karati, umočiti, ....
Ili jednostavno "voditi ljubav".
Biraj Sinke, Paoli za ljubav.![]()
El si ti to koristio Vukov rečnik? )))
Uh, voditi ljubav je nešto sasvim drugo ), nije sinonim za torbanje. )) (znam da znaš ))
Ne znam zašto je izabrao baš tu reč, sigurno bi se moglo objasniti nekom dubinskom terapijom )
Ima li u tom priručniku za švalere nešto o vođenju ljubavi ? )Nije Vukov rečnik već Priručnik za švalere. Ima na darknetu. Muški sveti gral.
Sinke voli da bude originalan, to ti je objašnjenje za "torbanje".
Ima li u tom priručniku za švalere nešto o vođenju ljubavi ? )
Ako sam sa nekom osobom proveo ceo svoj zivot pa joj se dogodila neka bolest zbog koje je dobila neki invaliditet ona bih u tom slucaju bio sigurno.Da li bi bili sa nekim u invalidskim kolicima?