Tockovi

Season 3 Yes GIF by Friends

Da li bi sa nekim "bila" hehe u invalidskim kolicima ili da li bi bila sa nekim ko je u invalidskim kolicima ? )
Pretpostavjljam da je ovo drugo.
Ozbiljno, ne. Osim ukoliko se volimo pa u medjuvremenu doživi nezgodu, onda da.
Ali to je sve na dugačkom štapu, zapravo ne mogu znati, svako od nas sebe otkriva tek u realnoj situaciji.

Izgleda da sam ja slomljen iznutra i imam podsvesnu zelju da se brinem o drugim slomljenim ljudima. Realno, ceo zivot drugima zelim pomoci i pruzam vise nego sto su zasluzili.

Svasta. Pa meni su atraktivni slomljeni ljudi (zene) i ne samo u tizickom smislu. Otkrivenje za mene.

To definitivno nije jedinstven i isključiv parametar po kojem se vodim u izboru saputnika kroz život, ali...
bitno je pronaći nekoga za sebe. Teško je biti sam, zaista!.
U ovom svetu niko ne bi trebalo da bude sam.
Zašto da ne?
Ukoliko je to osoba sa kojom mogu sve... pa, skoro sve, što da ne?
Ukoliko je to rešavanje dva teška zadatka odjednom???
Ne znam, nekad mislim da imam teži vid invaliditeta od onih koji se kreću na točkićima.

To definitivno nije jedinstven i isključiv parametar po kojem se vodim u izboru saputnika kroz život, ali...
bitno je pronaći nekoga za sebe. Teško je biti sam, zaista!.
U ovom svetu niko ne bi trebalo da bude sam.
Zašto da ne?
Ukoliko je to osoba sa kojom mogu sve... pa, skoro sve, što da ne?
Ukoliko je to rešavanje dva teška zadatka odjednom???
Ne znam, nekad mislim da imam teži vid invaliditeta od onih koji se kreću na točkićima.
Poslednja recenica isto.

Ševiti, prcati, derati, fukati, karati, umočiti, ....

Ili jednostavno "voditi ljubav". :mrgreen:

Biraj Sinke, Paoli za ljubav. :pivce:
El si ti to koristio Vukov rečnik? )))
Uh, voditi ljubav je nešto sasvim drugo ), nije sinonim za torbanje. )) (znam da znaš ))
Ne znam zašto je izabrao baš tu reč :think:, sigurno bi se moglo objasniti nekom dubinskom terapijom )

El si ti to koristio Vukov rečnik? )))
Uh, voditi ljubav je nešto sasvim drugo ), nije sinonim za torbanje. )) (znam da znaš ))
Ne znam zašto je izabrao baš tu reč :think:, sigurno bi se moglo objasniti nekom dubinskom terapijom )

Nije Vukov rečnik već Priručnik za švalere. Ima na darknetu. Muški sveti gral. :mrgreen:

Sinke voli da bude originalan, to ti je objašnjenje za "torbanje".

Back