Toalet papir mafija i ekonomija!

Pa, pisalo je i to do skoro, šta znam. Neki dan uzimam ubrus i samo po pipanju mogu da odredim koji ima više.
To nije fer!
Ajmo ovako. Mene stvarno smorilo to oko toalet papira. Misli, cenim svoju goozicu al da toliko merkam oko toga nije fer.
Nego da mi otvorimo temu glasanje za najbolji toalet papir, cena/kvalitet, znaci da nije samo ovi fenseri perfect, pinujemo i resimo problem. I da se ne javljaju ovi sto kupuju u fensi gasto marketima kojih ima 3 u celoj zemlji.

Mislim, razmisljao sam i o bidetu, ali se plasim tog osecaja mlaza vode dole. Nije to isto kao tusiranje.

To ti je najbolja stvar što je čovek izmislio posle češagije za leđa :lol: završiš posao prebaciš guzicu i malo je raščarlija mlaz.

Elem toalet papir se kupuje na kilo! Dakle ponesite kantar i digitron! Ja sam se izveštio odavno po pitanju toga. Vizuelno odmeriš centralnu rupu pa onda stegneš toalet papir i pratiš koliko se stisne! Zašto zato što varaju na svakom koraku! Stave malu rupu a namotaju labavo! Stave veliku rupu al malo stegnu.

Oni najgori prevaranti stave veliku rupu i namotaju tri kruga.

Žena kupuje neki troslojni toalet papir u idei i maxiju zeva ili slovenački. 10 rolni traje 7-10 dana 10 kom pakovanje 300-350 din.

Ja otkrio u metrou troslojni aro 24 komada 850 din traje nam neverovatnih 6 meseci. Iste guzice ista situacija.

brate ja israo do sada CokoPlaninu dok si se Ti setio kako se na rolnama papira dekra :D

U lidlu imas cesto na snizenju neki STJZ (sta ti ja znam) papir za cca 400 - 10 rolni koje traju realnih 20ak dana

Back