TO SERVE AND PROTECT (srpska verzija)

Pa samo pametna pandurcina ne vidi vezu. Odgovorni iz tog slucaja ne da nisu kaznjeni vec je jedan od tih koji su pucali napredovao u sluzbi pa je cak postao i sef Odeljenja. Kad se odgovorni ne kaznjavaju, naprotiv, onda je normalno da slicni slucajevi nastavljaju da se desavaju pa onda imamo i mrtve Panica i Zarica.

http://arhiva.glas-javnosti.rs/arhiva/2002/03/30/srpski/H02032901.shtml

Despotović je, u međuvremenu, mada pod istragom, unapređen u čin potpukovnika. Bivši načelnik SUP-a, Boško Buha, postavio ga je za zamenika načelnika Odeljenja u upravi policije a sadašnji šef beogradske policije, Milan Obradović, imenovao ga je za načelnika ovog Odeljenja.

vidim vreme se pogorsava, broj postova se povecava

pandurcina, hm...sta si onda ti...carapa na glavi sta li....druga strana...daj link sta si i za sta si

veze nema nikakve, moze samo da se umislja, zamislja a onda se pozoves sam na sebe, tako neki misle da u radio zivu mali ljudi

plus , verujes senzacionalistickom medijskom mediju, garant da su nesto slagali, oduzeli i dodali, da im se uklopi

ma, poceo mi film na cinemaniji

U pajkanskom poslu radi ssa stokom, pa moras i da se ponasas kao stoka. Odes u obor sa svinjama, pa ne ide da im pustas klasicnu muziku. Dakle policajci mora da se ponasaju kao stoka.

A ako ih poslusas sve nece ni da te diraju. Osim ako nisi krimos. Onda ce da te polome :D

police-brutality-because-we-can.jpg

vidim vreme se pogorsava, broj postova se povecava

pandurcina, hm...sta si onda ti...carapa na glavi sta li....druga strana...daj link sta si i za sta si

veze nema nikakve, moze samo da se umislja, zamislja a onda se pozoves sam na sebe, tako neki misle da u radio zivu mali ljudi

plus , verujes senzacionalistickom medijskom mediju, garant da su nesto slagali, oduzeli i dodali, da im se uklopi

ma, poceo mi film na cinemaniji

Understand-Darth_Vader.jpg

Rešenje se ne može naći u građanima, nego u policiji samoj. Građani su svugde isti. Ima dobrih, ima loših.

Mora se izvršiti duboka reforma policije.
Policajci moraju biti emancipovaniji i pismeniji. U policiju ne treba po pravilu da idu oni koji ništa drugo nisu mogli upisati, pa da ne ostanu na osmogodišnjoj.
Mora se uvesti unutrašnja kontrola, kao u Americi.
Vrlo mnogo bi koristilo da se u sklopu totalne dcentralizacije države decentralizuje i policija, tj. da načelnik policije u nekom gradu odgovara direktno gradonačelniku, odn. predsedniku opštine, kao u USA, pa bi ovakvi slučajevi bili predupređivani, jer političarima i funkcionerima ne odgovara da ih građani okrive za ovako nešto. Mislim na lokalne političare, pošto su državni teško dohvatljivi za narod. A, na državnom nivou bi trebalo formirati nešto kao FBI, koji bi imao mogućnost da preuzme slučajeve od lokalne policije, i koji bi obrađivao posebna krivična dela, kao org. krim. ili terorizam.

Gle!? Imaju to na sajtu!! :lol: http://prezentacije.mup.sr.gov.yu/sukp/sukp.htm?OpenPage

Policijska brutalnost u Srbiji je dostigla zabrinjavajuce razmere..........takodje , i broj krivicnih dela , i to upravo onih sa najvisim stepenom brutalnosti i opste opasnosti je u porastu..................logicno bi bilo da , sto je policija brutalnija i opasnije, kriminala ima manje...........ili su policajci , ipak odabrali liniju lakseg otpora, tako sto ce trenirati strogocu na gradjanima, a kriminalcima ce se klanjati i sklanjati?????
Šta bi ti , da im dele bombone?
Da ste vi živi i zdravi kako je to kod amera, ruja, švaba ... Imate pun youtube klipova pa se nagledajte.

Šta bi ti , da im dele bombone?
Da ste vi živi i zdravi kako je to kod amera, ruja, švaba ... Imate pun youtube klipova pa se nagledajte.

Da, ima takvih slucajeva i u Americi, ali tamo se policajci uglavnom procesuiraju nakon toga, pa i osudjuju na zatvorske kazne, a ovde se nagradjuju.

Evo ga na primer poznati slucaj prebijanja Rodneya Kinga, ovi policajci su osudjani svaki na po 30 meseci zatvora. Da li iko zna za primer policajca u Srbiji koji je osudjen na zatvorsku kaznu zbog prebijanja?

Poslednja izmena:
Probaj to da uradish prvom sledecom prilikom kad' te interventa sa pishtoljima bude vadila napolje... Pa nam javi kako si proshla... :mrgreen: Joj, tako je i meni keva jednom rekla... Pa, shto dopushtash da te maltretira policija? Kad' ih vidish, a ti se okreni i idi svojim putem... :lol: Dobra zena kao lebac, samo mnogo naivna. :(

Ma slushaj samo ovog' shto snima majmuna... Je*em ih sve komplet u usta chobanska. Stoka sishla sa planine, pa doshla malo u BG da se izivljava. Gmazovi.

Potpis.

Postovi su ti suludi, prazni i besmisleni. Ocigledno je da si pandurcina.

Evo pandurcino:

Pa samo pametna pandurcina ne vidi vezu.

A da počnete, za promenu, drugačije da se obraćate neistomišljenicima.

Opomena.

Jel' ima neko odgovor zasto se nenaoruzanom (!) suvozacu (!) coveka koji je prosao na crveno (!) i nije nikog povredio (!) uperuje pistolj u glavu (!!)?

Najbolje je ono objasnjenje "pa nisu znali ko je u kolima". Pa ne zna pandur ni ko je kod mene na gajbi, pa opet ne bi bilo u redu da ulete sa heklerima na gotovs i ubiju mi kevu zato sto se komsija zalio na glasnu muziku.

Ja sam zaista rastuzen i zaprepascen poimanjem normalnosti nekih od nas. Ljudi, ovo sto je vama normalno - saobracajnim prestupnicima uperiti repetiran pistolj u glavu - je nenormalno, duboko nenormalno, i ni u jednoj krstenoj zemlji ne bi proslo, vec bi zbog ovoga leteo sa posla i sef policije i ministar unutrasnjih poslova.

Tuzno je sto je za vas normalno da vas tretiraju kao MARVU.

Ja sam zaista rastuzen i zaprepascen poimanjem normalnosti nekih od nas. Ljudi, ovo sto je vama normalno - saobracajnim prestupnicima uperiti repetiran pistolj u glavu - je nenormalno, duboko nenormalno, i ni u jednoj krstenoj zemlji ne bi proslo, vec bi zbog ovoga leteo sa posla i sef policije i ministar unutrasnjih poslova.

Tuzno je sto je za vas normalno da vas tretiraju kao MARVU.

A sto je to tuzno? Nije uopste tuzno jer marva je beslovesna. Tuzno bi bilo da su oni svesni sami sebe pa da ih neko maltertira a oni ne mogu da se odbrane.
Nemam nimalo saosecanja prema oblicima zivota koji su sami sebe degradirali sa statusa ljudskih bica na status goveda.
Tuzno je eventualno to sto cemo posledice okruzenja koje stvara ta vecina beslovesnih trpeti ja i manjina normalnih.

Poslednja izmena:

Back