Велики Комбинатор
Veoma poznat
- Poruka
- 14.716
Ja takodje ne sanjam o parama............slozicemo se da je to glup san.........a sta bi po tebi Vragana trebao biti nas san?
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
aham...kako je "nasao" taj posao?![]()
Nasao je posao jer je sposoban i snalazljiv, prosao je mnoge zemlje gde ja ne bi isao ni turisticki da mi plate.......prvo je imao losiji posao, dugo ga radio i posle presao na bolje placen....mozda za tebe to ne bi bio dobar posao, ne verujem da ima vise od 700-800e, ali on je prezadovoljan.......
Ja takodje ne sanjam o parama............slozicemo se da je to glup san.........a sta bi po tebi Vragana trebao biti nas san?
a porodica; ima li porodicu...ljude koji ovise o njemu, za koje je odgovoran
+ u "cemu" zivi i kamo ce za 20 - 30 godnina...natrag u Englesku sa srpskom penzijom?
e, mojne mijesamo babe i zabe...tvoj ortak "engleski avanturista" je nesto drugo...
a) ima nesto iza sebe - porodicnu nekretninu, kintu, svoju ustedjevinu (inace, bas me zanima kako je financirao ta silna putovanja...naravno, mozda je isao pjeske, ali u tom slucaju...do nas jos ne bi stigao...)
b) nema ni kuceta ni maceta niti mu trebaju...
c) ima gdje da se vrati kad mu se "turisticki boravak" ovdje...zgadi...
d) pao je s Marsa pa jos nista ne kuzi + je fruktarijanac ...
dobro....lepo me zasmeja..........ali tvoj problem je ako ne verujes da postoje avanturisti......inace da zavrsim pricu o njemu......on je iz engleske provincije, nikad nije imao para(po njegovoj prici) i bolje mu je ovde........cak i finansijski....e sad ti veruj ili ne....
zivjeti "normalno" od svog rada nije neki narocit san, ali eto...
+ kapiram da nam se definicija "normalnog zivota" mozda razlikuje?![]()
Mislim da se ne razlikuje u finansijskom smislu mnogo..............meni je kao sto je ponizavajuce nazvati snom ovu nagradnu igru, takodje je ponizavajuce da ucestvujem u lutriji za zelenu kartu......u stvari ja imam san o ljudskom drustvu.......verovatno neostvariv..........a ti mastas samo o varijacijama dobro poznatog modela........
Сан, и то универзални сан, би требало да буде да се човек оствари на личном, професионалном, емотивном и породичном плану.
Амерички сан... како то лепо звучи, и како су они то себи лепо одредили. Амерички сан је да од гоље и имигранта постанеш мултимилионер и угледан члан друштва. А овај "српски" сан је у рангу заирског сна - да те не стрељају ако не гласаш за текућег председника. Можеш мислити, се*ем им се на тај "српски сан", па макар никад и не имао тих јбених "1000 евра" месечно.
Znaci li to da smo se svi slozili, srecni i zadovoljni........
.![]()