gost 198384
Iskusan
- Poruka
- 5.443
To je trebalo reći jasno i glasno.
Ja podržavam Patrijarhov stav.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To je trebalo reći jasno i glasno.
Ja podržavam Patrijarhov stav.
E bas me zabole sta je rekao Patrijarh.
To trebaju reci i predsednik i premijer. Jasno i glasno.
Sa takvim stavom i eu ce nas vise ceniti.[/QUOTE]
Iako to ovim plasljivcima ne izgleda tako, ovo je istina. Cenice nas onoliko koliko mi sami sebe cenimo.
To trebaju reci i predsednik i premijer. Jasno i glasno.
Sa takvim stavom i eu ce nas vise ceniti.
Evo u tvom stilu: bas me zabole sto tebe za sve sto je srpsko zabole!!!
Otkud ti patoloska potreba da na svakoj temi afirmativnoj za Srbe i Srbiju moras doci i napisati "bas me zabole"?
Postao si dosadan sa tim. Ako te "zabole" idi pa se leci.
Svete reci !!
Атеист...јел то исто што и АНТИХРИСТ....?Ja vec negde rekoh da se taj glagol ne menja, a to patrijarh zna jer su ga skolovali.
A zasto bi se predsednik i premijer ravnali prema patrijarhu?
Meni nista ne znace reci patrijarha jer sam ja ateist, a i nisam bila u situaciji da ga biram ili bojkotujem.
Атеист...јел то исто што и АНТИХРИСТ....?
Pa i ja isto pisem kao i on. Nego, ti ce me teras sa foruma i da me ucis sta i kada treba da kazem?[/QUOTE]
![]()
Ako crkvena lica u Srbiji zive tesko i mukotrpno, sada idem da pojedem kilo go.vana.
Ako crkvena lica u Srbiji zive tesko i mukotrpno, sada idem da pojedem kilo go.vana.
E bas me zabole sta je rekao Patrijarh.
tacno. to je ono sto svaki gradjanin srbije zna i oseca. drugacija ne moze. ako je sila tolika da ce da nam uzmu kosmet, neka uzmu, ali bez naseg odobrenja. nema suzivota sa ratnim zlocincima, i evropskim, tu racunam i kusnera, i sa lokalnim
Али ево одговора на речи Патријарха СПЦ - вероватно на опште одушевљење жутих бандита, издајника и лопужа:
Poruka Irineju Dačić patrijarhu: Ne Evropi neće vratiti oteto Kosovo
Politika, 13:50, 25.11.2012.
Autor: Agencija FoNet
Sadašnja vlast neće predati Kosovo, niti izdati zemlju, ali Srbija nije u situaciji da drži Kosovo, jer je već oteto
Ne propustite... Srpski patrijarh: Ako nas neće u EU, živećemo kao i pre 500 godina
BEOGRAD - Premijer Srbije Ivica Dačić izjavio je danas da je sigurno da sadašnja vlast neće predati Kosovo, niti izdati zemlju, ali da Srbija sad nije u situaciji da drži Kosovo, pa ne da da ga otmu, jer je ono već oteto.
Dačić je, komentarišući poziv patrijarha Srpske pravoslavne crkve Irineja da vlast "zahvali Evropskoj uniji (EU) na članstvu ako treba da se odrekne Kosova", istakao da Srbija može da kaže da neće u EU, ali da joj ni tada Kosovo neće biti vraćeno.
Ово је више него поразна и бедна изјава Премијера СРбије.....
Ако је ВЕЋ ОТЕТО - ЗАШТО ТРАЖЕ ДА ГА ПРИЗНАМО.... срам да га буде !!!!!!!!!!!
Атеист...јел то исто што и АНТИХРИСТ....?
Evo u tvom stilu: bas me zabole sto tebe za sve sto je srpsko zabole!!!
Otkud ti patoloska potreba da na svakoj temi afirmativnoj za Srbe i Srbiju moras doci i napisati "bas me zabole"?
Postao si dosadan sa tim. Ako te "zabole" idi pa se leci.
Aha, jeste, i sta onda?
U bre, sad sam se istraumirao !!!!!