- Poruka
- 69.268
Да ли смо нешто аучили запамтили ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Да ли смо нешто аучили запамтили ?
Шестога априла, кад се Хитлеру раширише крила ?
Ако је Господар нешто научио, научио
(то евентуалкно може да нас спасе).
Ми овде на Крсти ништа не знамо,
односно јако велики проценат су дебили !
Ја нисам питао за "господара" него за насШестога априла, кад се Хитлеру раширише крила ?
Ако је Господар нешто научио, научио
(то евентуалкно може да нас спасе).
Ми овде на Крсти ништа не знамо,
односно јако велики проценат су дебили !
Хајде погледај још једном наслов ове теме!!!
а дао деш сњим негде, рецимо на депонију ил неку кафанчину па да се изударате до изнемоглости или рецимо док не измерите коме је већи ?
а дао деш сњим негде, рецимо на депонију ил неку кафанчину па да се изударате до изнемоглости или рецимо док не измерите коме је већи ?
па да нас манете будалаштине једне те исте на свакој теми
То онај дисидент из -Добар,лош,Зао-...Ја сам потпуно излапео ...
Ко беше овај што прича ?
То онај дисидент из -Добар,лош,Зао-...
онај неки нзв, панкер
али замисли,
још пре 11 Година је прокљувио твоју издајничку Странку.
То се зове Визионар.
Видојковић..тако нештоКоји бре ...
Nista, vise nego ikad idemo u Nemcku da radimo i zivimo.Да ли смо нешто аучили запамтили ?
Znaš li ti koliko su šlepera deviza slali gastarbajteri za izgradnju Titove Šugoslavije! Svaki je dolazio kući sa mercedesom, nije čekao stojadina ili jugića godinu dana...itd...Nista, vise nego ikad idemo u Nemcku da radimo i zivimo.
Da..rekao bih da je to Dan Radosti za komuniste i Hrvate!? Prvima je to omogućilo da povedu (traljavu) ORUŽANU borbu protiv okupatora, a ustvari su ispod žita provodili krvavu boljševičku revoluciju. A Hrvati su nakon toga dobili svoju NDH!научили смо.
ебали нас британци и наши домаћи издајници, генерали пучисти британски плаћеници и њихов 27 март !
Видојковић..тако нешто
Tako je. Al' sta da radimo kad nam je i kralj izgleda bio mason, kao i kasnije TitA.Da..rekao bih da je to Dan Radosti za komuniste i Hrvate!? Prvima je to omogućilo da povedu (traljavu) ORUŽANU borbu protiv okupatora, a ustvari su ispod žita provodili krvavu boljševičku revoluciju. A Hrvati su nakon toga dobili svoju NDH!
Znam, Podgradja Oktobar 1991. Lud hebo zbunjenog.Ниси ти био на ратишту 1992. као ја
да видиш како је кад се не зна ко је главни
нити се зна који је циљ.
Горе него у банди - тамо се бар зна ко је најлуђи, тј најјачи !
Znam, Podgradja Oktobar 1991. Lud hebo zbunjenog.
To se odnosi na "komandu". Dve baterije Zisova a hrvatski tenkovi prolaze. Pola sata po njihovom odlasku stize naredjenje "ka orudju". Pa ti vidi.Али како смо се то збунили ?
Па издала нас браћа, није нам то никако улазило у главу,
ми смо се спремали за напад капиталиста, фашиста или стаљиниста
а не од ножа у лећа из Словеније, Хрватијанске, Македоније, ЦГ, ...
Nije baš svaki imao Merc. Onaj što je nama bio gazda vozio je Taunusa.Znaš li ti koliko su šlepera deviza slali gastarbajteri za izgradnju Titove Šugoslavije! Svaki je dolazio kući sa mercedesom, nije čekao stojadina ili jugića godinu dana...itd...