to je bezbednost, to su vazne stvari

• Začetnik teme Začetnik teme dive
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
To je za sad samo ideja, nisu još ni uputili nikakav predlog, a i da jesu to ne znači da će se desiti. To je jedna od ovih lažnih, tj. kako se kolokvijalno zovu "vladinih nevladinih organizacija", stvorenih da glume civilni sektor, simuliraju šatro neki dijalog unutar društva te stvaraju sliku demokratije pred međunarodnom zajednicom i naravno izvlače pare iz budžeta... al opet, iako bliski režimu, u skoro 100% slučajeva pričaju gluposti koje ništa ne znače.
upravo ovako.
ona odvratna zena-Ivkoviceva se, umesto sline koji se ucutao kao ***** plus je imao obavezu da predstavi novu karticu sa popustima za zaposlene u MUP-u, pre par dana izjasnila da ova ideja nema nikakve veze sa MUP-om, da ne saradjuju sa njima, da ovakve vesti, po obicaju, sire clanovi opozivije itd..malo im je poebala racun, pod pritiskom javnosti tj drustvenih mreza, posto su ove volovske glave vec krenule da se kurce nekim znackama i uniformama, da se slikaju u patroli i kolima..
ludilo level pro
ne mislim da ce ovo zaziveti, samo bacaju dimne bombe ionako sludjenom narodu.

culi ste ovih dana, formira se amaterska agencija za bezbednost
osnivac je privodjeno lice osumnjiceno za krivicna dela, ali nikad osudjeno
da li se zbog ovoga osecate bezbednije vi, vase porodice, vasa deca u zemlji u kojoj zivite
da li podrzavate mogucnost koju ova zemlja daje, da ko god pozeli moze da se bavi vasom bezbednoscu
i svim sto ide uz to
ako me razumete
kakim na ovu drzavu

Navela sam ti kao primer jer masis sustinu..najveci narko bos Srbije, osudjen na dugogodisnju robiju, upleten I u ubistvo premijera sa svojim klanom..sin iz braka Vuka Bojovica I njegove bracne zene ciji je drugi sin I Lukin brat ubijen zbog odmazde
Po tvojoj teoriji, oni bi trebali da su srecna porodica na okupu, jer su uspesni roditelji,umetnici u braku ostali sve do smrti oca, koja se desila posle svih dogadjaja
Razvod roditelja ne znaci I prestanak brige o deci pobogu..razvodom prestajes da budes muz ili zena, a ne roditelj ukoliko imas decu..roditelj si dobar ili los, bilo sa si u braku ili da nisi u istom. A drzava ako odobri ovakvim kriminalcima osnivanje agencije za bezbednost, I tvoja bracna I necija vanbracna deca ce da budu tipovana kao potencijalni slucajevi za eksperiment - koliko je ringla vruca..ako me razumes..ako ne, onda nista.
nope
oni su se razveli

pa pomoc, ako su roditelji normalni, imas i kada su razvedeni
ako nisu normalni nikakav brak nece roditelje uciniti boljim roditeljima
Nije stvar da li si bolji roditelj nego da li ucis svoju decu prave stvari. Brak i pomoc od budale ne moze da napravi normalnog coveka. Na kraju i budale imaju pravo da zive... samo prave puno buke i stete.

Lakse je kad imas pomoc, sad cete opet da me ubedjujete da je lakse da budem razvedena? Vidim mnogo razvedenih zena i nerazvedenih koje bi se vrlo radi uparile sa mojim muzem umesto mene, a i mnogo muskaraca i zena koje bi se uparili sa mnom... sve je to za mene poremeceno i depresivno.
Jedna poznanica od 50 godina, ima i unuke, izlazi sa kojekakvim muskarcima i ide na zurke. Znaci ja bih se radije eliminisala nego bila u njenoj situaciji. Odvratno, uzas! Kakav je to primer za decu da se mama mota sa svakakvim muskarcima.

To nije u redu, to je uzasna greska i vi ste ljudi koji su pali na osnovnom testu lojalnosti. Niste lojalni ni sebi ni drugima i ucite svoju decu da budu jeftini i nelojalni.

Nije stvar da li si bolji roditelj nego da li ucis svoju decu prave stvari. Brak i pomoc od budale ne moze da napravi normalnog coveka. Na kraju i budale imaju pravo da zive... samo prave puno buke i stete.

Lakse je kad imas pomoc, sad cete opet da me ubedjujete da je lakse da budem razvedena? Vidim mnogo razvedenih zena i nerazvedenih koje bi se vrlo radi uparile sa mojim muzem umesto mene, a i mnogo muskaraca i zena koje bi se uparili sa mnom... sve je to za mene poremeceno i depresivno.
Jedna poznanica od 50 godina, ima i unuke, izlazi sa kojekakvim muskarcima i ide na zurke. Znaci ja bih se radije eliminisala nego bila u njenoj situaciji. Odvratno, uzas! Kakav je to primer za decu da se mama mota sa svakakvim muskarcima.

To nije u redu, to je uzasna greska i vi ste ljudi koji su pali na osnovnom testu lojalnosti. Niste lojalni ni sebi ni drugima i ucite svoju decu da budu jeftini i nelojalni.
jeste ono samo razvedeni jure one u braku
ni jedan muz koji je u braku ne bi prevario svoju zenu, ni sa udatom ni sa neudatom, nikako
boze kakva gomila napisanih gluposti

sve to stoji
ali uopste ne mora da znac da nece zazivei

pa sjajno, kaci sliku na dvvd pa da se uparujemo

jeste ono samo razvedeni jure one u braku
ni jedan muz koji je u braku ne bi prevario svoju zenu, ni sa udatom ni sa neudatom, nikako
boze kakva gomila napisanih gluposti
Pa isto mislim i ja kad vi pricate o nekim svojim stavovima. Mislim da su to gomile gluposti, ali sta da radim, vama bar mogu da kazem sta mislim... meni svaka budala moze da kaze svoje opiceno misljenje, ali ja uvek pazim da nekog ne uvredim, osim ovde na forumu mogu lepo da vam kazem. Takodje sam protiv abortusa ako zelis da me hejtujes do bola.

Pa isto mislim i ja kad vi pricate o nekim svojim stavovima. Mislim da su to gomile gluposti, ali sta da radim, vama bar mogu da kazem sta mislim... meni svaka budala moze da kaze svoje opiceno misljenje, ali ja uvek pazim da nekog ne uvredim, osim ovde na forumu mogu lepo da vam kazem. Takodje sam protiv abortusa ako zelis da me hejtujes do bola.
Sto da te hejtujem, protiv abortusa sam I ja jer postoje mnogo elegantniji I bezbedniji nacini kontracepcije
Imas pravo na svoje misljenje naravno, samo je steta da budes u zabludi jer oni u braku najvise varaju

Sto da te hejtujem, protiv abortusa sam I ja jer postoje mnogo elegantniji I bezbedniji nacini kontracepcije
Imas pravo na svoje misljenje naravno, samo je steta da budes u zabludi jer oni u braku najvise varaju
Pa da, varaju, to je sramota! Samo oni van braka se ponasaju isto, ali se iz tehnickih razloga ne moze reci da varaju.
Meni je to sve isto. Ne priznajem brak sa varanjem.

Evo imate povod, republikanci u Alabami juče izgurali zakon o totalnoj zabrani abortusa u bilo kom stadijumu trudnoće, osim u slučaju opasnosti po zdravlje žene ili ako fetus ima urođenu smrtonosnu anomaliju. Kazna za doktore koji izvrše abortus bi bila od 10 do 99 godina. Najstroži takav zakon u Amerike. Svesni su da će zakon da obaraju po sudovima jer je Vrhovni sud još sedamdesetih legalizovao abortus i zabranio vladama država da ga regulišu u prvom tromesečju i propisao uslove regulisanja zabrane u drugom i trećem tromesečju.

https://en.wikipedia.org/wiki/Roe_v._Wade

Nadaju se da će na kraju ponovo doći do Vrhovnog suda i ubediti ga da preokrene tu odluku.

https://edition.cnn.com/2019/05/14/politics/alabama-senate-abortion/index.html

Poslednja izmena:
Glupost je propaganda i ispiranje mozga kada se mehaničkim telima, govori da su živi.
Zamislimo da nam u igrici koja je bazirana na tehnologiju neki idijot krene ponavljati kako je on živ.
Mada to su udarci patrijahata ženi totalno oduzeti vlast nad njenim telom, u igrici. I parazitirat nad ženom, kako bi se kroz maternicu koja je kavez bila i ostala, dobijalo što više novih vozila koja će i daje sejat muku i očaj, a igrica propada i propada. I onda krenu trabunjat kako je ljepa igrica, seri, žderi, spavaj, jeb se i radi...ljepota u pm.

Glupost je propaganda i ispiranje mozga kada se mehaničkim telima, govori da su živi.
Zamislimo da nam u igrici koja je bazirana na tehnologiju neki idijot krene ponavljati kako je on živ.
Mada to su udarci patrijahata ženi totalno oduzeti vlast nad njenim telom, u igrici. I parazitirat nad ženom, kako bi se kroz maternicu koja je kavez bila i ostala, dobijalo što više novih vozila koja će i daje sejat muku i očaj, a igrica propada i propada. I onda krenu trabunjat kako je ljepa igrica, seri, žderi, spavaj, jeb se i radi...ljepota u pm.
Koji si ti pacijent!
Pa nema sta da zamisljamo tvoju bolesnu igricu, znamo kakva je stvarnost i o tome je rec. Ne misle ljudi, some jedan, o tvojoj igrici.

Ејбисиди, научи културно да разговараш.
Не знам где живиш, али изгледа да ниси много у контакту са цивилизованим светом.
Моје право је да одлучим шта ћу са собом, и то ниједна држава не може и не треба да диктира.
Сем ако у њој не живе само кретени који не умеју да размишљају својом главом.
Данас ми стварно није дан, и не треба ми још једна надобудна и безобразна да ми соли памет.

Koji si ti pacijent!
Pa nema sta da zamisljamo tvoju bolesnu igricu, znamo kakva je stvarnost i o tome je rec. Ne misle ljudi, some jedan, o tvojoj igrici.
Ti igraš i to za džabe daleko bolesniju igricu, sele...

Ејбисиди, научи културно да разговараш.
Не знам где живиш, али изгледа да ниси много у контакту са цивилизованим светом.
Моје право је да одлучим шта ћу са собом, и то ниједна држава не може и не треба да диктира.
Сем ако у њој не живе само кретени који не умеју да размишљају својом главом.
Данас ми стварно није дан, и не треба ми још једна надобудна и безобразна да ми соли памет.
Samo paraziti hoće ženama uzet sva prava, i nastavit parazitirat nad njima. Ima i moćnih muških koji nisu raspali parazitski pacijenti.
13590662-7038067-image-a-172_1558033678499.jpg

Back