to je bezbednost, to su vazne stvari

• Začetnik teme Začetnik teme dive
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

dive

Legenda
Poruka
61.234

culi ste ovih dana, formira se amaterska agencija za bezbednost
osnivac je privodjeno lice osumnjiceno za krivicna dela, ali nikad osudjeno
da li se zbog ovoga osecate bezbednije vi, vase porodice, vasa deca u zemlji u kojoj zivite
da li podrzavate mogucnost koju ova zemlja daje, da ko god pozeli moze da se bavi vasom bezbednoscu
i svim sto ide uz to
ako me razumete

pa ne, mene sve ovo sa tim ''patrolama'' podseca na Nemacku 30-ih godina proslog veka

a inace, kad vidim ko patrolira uhvati me muka...i strah

560449

Tema je o cemu?
Ne mogu klip da gledam
Jel o pandurima ili o krimosima? Mada je to skoro isto...
Nemate pojma koliko je policajaca lezalo u zatvoru i zasto...

Ovo je Srbija
Zemlja treceg sveta!

deca su ti cile jos mala, pa ne moras da gledas klip
kad budu malo porasla, nadam se da ce da budu neka srecnija vremena i da nece da bude ovakvih bezbednjaka koji tvom detetu obezbedjuju mir
u suprotnom, ostaje mi da se unapred plasim za decu moje dece i ono kakvu smo im domovinu ostavili

deca su ti cile jos mala, pa ne moras da gledas klip
kad budu malo porasla, nadam se da ce da budu neka srecnija vremena i da nece da bude ovakvih bezbednjaka koji tvom detetu obezbedjuju mir
u suprotnom, ostaje mi da se unapred plasim za decu moje dece i ono kakvu smo im domovinu ostavili
Ma nazalost, napravice se dve tri grupe koje se bave teniskim aktivnostima pa ces da biras koji ce da ti stite dete.

To je za sad samo ideja, nisu još ni uputili nikakav predlog, a i da jesu to ne znači da će se desiti. To je jedna od ovih lažnih, tj. kako se kolokvijalno zovu "vladinih nevladinih organizacija", stvorenih da glume civilni sektor, simuliraju šatro neki dijalog unutar društva te stvaraju sliku demokratije pred međunarodnom zajednicom i naravno izvlače pare iz budžeta... al opet, iako bliski režimu, u skoro 100% slučajeva pričaju gluposti koje ništa ne znače.

culi ste ovih dana, formira se amaterska agencija za bezbednost
osnivac je privodjeno lice osumnjiceno za krivicna dela, ali nikad osudjeno
da li se zbog ovoga osecate bezbednije vi, vase porodice, vasa deca u zemlji u kojoj zivite
da li podrzavate mogucnost koju ova zemlja daje, da ko god pozeli moze da se bavi vasom bezbednoscu
i svim sto ide uz to
ako me razumete
Najbolje da isheftaš decu i onda predaš taj sirovi materijal državi da ona od deteta napravi ono što hoće. Nemojte se štrecati i učiti svoju decu, ima neko je plaćen za to, profesionalno to obavlja. Ko da ste decu dali na usvajanje i samo ga hranite dok ga drzava uci da bude tele za buducu upotrebu.

Moju decu ja ucim stvari i nema niko kvalifikovaniji od mene za moje dete. Drzava moze da se slika!

Mozda nije svako u mogucnosti da se toliko posveti deci, ali jbg, nemojte se razvoditi.

Najbolje da isheftaš decu i onda predaš taj sirovi materijal državi da ona od deteta napravi ono što hoće. Nemojte se štrecati i učiti svoju decu, ima neko je plaćen za to, profesionalno to obavlja. Ko da ste decu dali na usvajanje i samo ga hranite dok ga drzava uci da bude tele za buducu upotrebu.

Moju decu ja ucim stvari i nema niko kvalifikovaniji od mene za moje dete. Drzava moze da se slika!

Mozda nije svako u mogucnosti da se toliko posveti deci, ali jbg, nemojte se razvoditi.
AUUUUUUUF :lol:
Boc! :lol:

Evo priznajem da pojma nemam ko je taj Luka. Nisam rekla da kriminal potice od razvedenih porodica, nego da je lakse voditi racuna o deci kada imas pomoc.
Navela sam ti kao primer jer masis sustinu..najveci narko bos Srbije, osudjen na dugogodisnju robiju, upleten I u ubistvo premijera sa svojim klanom..sin iz braka Vuka Bojovica I njegove bracne zene ciji je drugi sin I Lukin brat ubijen zbog odmazde
Po tvojoj teoriji, oni bi trebali da su srecna porodica na okupu, jer su uspesni roditelji,umetnici u braku ostali sve do smrti oca, koja se desila posle svih dogadjaja
Razvod roditelja ne znaci I prestanak brige o deci pobogu..razvodom prestajes da budes muz ili zena, a ne roditelj ukoliko imas decu..roditelj si dobar ili los, bilo sa si u braku ili da nisi u istom. A drzava ako odobri ovakvim kriminalcima osnivanje agencije za bezbednost, I tvoja bracna I necija vanbracna deca ce da budu tipovana kao potencijalni slucajevi za eksperiment - koliko je ringla vruca..ako me razumes..ako ne, onda nista.

Back