To "iskazivanje ljubavi" na internetu

Da l' je to sto su zene nezniji pol ili sta vec, ali ne mogu da ne primetim na Face-u recimo te silne izlive ljubavi kod vecine zena, posebno mladih a i onih starijih.
Stalno srca, poljupci, volimo se puno, ma najvise, i to stalno na dnevnoj bazi.

Cemu tolika ljubav? Da li se stvarno te devojke toliko vole, toliko su "nezne", toliko vole svoje momke, mame, sestre, drugarice pa su sve u tim srcima i poljupcicima ili je to neka predstava za javnost ili dokazivanje necega?
Ako je predstava, zasto je predstava?
Normalni ljudi imaju ljubav i potrebu da je iskazu :heart:
Takodje ljubav je davanje.

Evo sad bas nesto razmisljam,da li sam ikada ikome direktno rekao "volim te".I prilicno sam siguran da stvarno nisam.U neku ruku jesam emotivan ali nikako nevolim te svoje emocije da ispoljavam ili pokazujem na neki ocigledan nacin.Kada su muskarci u pitanju,svako pokazivanje emocija je i pokazivanje ogromne slabosti.
Nikako ne kazem da je to ispravno i da tako uvek treba raditi.Lepo je videti da neko iskazuje ljubav u bilo kojoj formi,bilo prema ljubavnom partneru,roditeljima,zivotinjama,sportu...bilo cemu.Bolje da salju srca i poljupce jedno drugome nego da se svadjaju.

Ali nekako nemogu da se otrgnem utisku da je ovo ziva istina:
Privlacenje paznje na fejsu.
Koliko puta vidim neke izjave ljubavi, srculenca i patetiku nekih mojih poznanica prema njihovim prijateljicama, a znam da ih ne vole, zamerile su im se, jer su mi rekle. :lol:
Iskazivanje ljubavi momka i devojke mi je tek smejurija. Imam nekoliko njih medju prijateljima koji svakih nekoliko meseci umiru od ljubavi. Svaki put prema drugoj osobi. :lol:
Ako zele nekome da izjave ljubav, postoji opcija privatna poruka, a ipak je kace na zid, da bi je svi videli. To sve govori.

Ово друго више него ово прво, у ствари, кумулативно оба лол

Женски природни порив је да кад хоће много тога могу да постигну и без речи. Нацртају срце или или истакну груди и набуџе их у деколтеееее који пуцају.

То увек пролази, као и маВи зека, пВишани међедић, срцуленце, шарене лажице. Мушкарци мисле да је то знакови сумбасивности, што је погрешно.

Све у свему, глупо је, али пали.
:babamrazica::heart2:...:lol:

tumblr_mcrx7eYVOT1qdahhio1_500.gif

tumblr_inline_mi2cjsWh9C1qz4rgp.gif
:rumenko:

Da l' je to sto su zene nezniji pol ili sta vec, ali ne mogu da ne primetim na Face-u recimo te silne izlive ljubavi kod vecine zena, posebno mladih a i onih starijih.

Cemu tolika ljubav? Da li se stvarno te devojke toliko vole, toliko su "nezne", toliko vole svoje momke, mame, sestre, drugarice pa su sve u tim srcima i poljupcicima ili je to neka predstava za javnost ili dokazivanje necega?
proseravanje

mislim a sta bi drugo bilo
eto kad sam prvi put postavio sliku na dvvd, Dee mi nakaco srce a ja nov, reko sibe pederu, meni to nije poznato bilo
jos manje to na FB, tamo se ocigledno svi vole, svi prijatelji i drugarice, a mi malo stairji znamo kako se to navodni prijatelji u reali vole
smeskaju se jedni drugima tapsaju po ledja a cim nisi tu ogovaraju te

i distanciram se od tih jer ja to inace ne radim

isto je to kao kad se rukujes zagrlis poljubis u obraz kad se nalazite u gradu, samo sto je ovo net forma preko ekrana

Bljuc...
Fb, za najuzi krug rodbine, prijatelja, ok, neke lepe/zanimljive fotke, linkovi... (mada ja nemam svoj profil, ima brat za te namene)
A ova masovnost, pucenje, smajlici, 1000 "frendova", 1 slika iz 1001 ugla, bljuje mi se od te "mode"...

Back