To "iskazivanje ljubavi" na internetu

Lollol

Poznat
Poruka
9.450
Da l' je to sto su zene nezniji pol ili sta vec, ali ne mogu da ne primetim na Face-u recimo te silne izlive ljubavi kod vecine zena, posebno mladih a i onih starijih.
Stalno srca, poljupci, volimo se puno, ma najvise, i to stalno na dnevnoj bazi.

Cemu tolika ljubav? Da li se stvarno te devojke toliko vole, toliko su "nezne", toliko vole svoje momke, mame, sestre, drugarice pa su sve u tim srcima i poljupcicima ili je to neka predstava za javnost ili dokazivanje necega?
Ako je predstava, zasto je predstava?

Da l' je to sto su zene nezniji pol ili sta vec, ali ne mogu da ne primetim na Face-u recimo te silne izlive ljubavi kod vecine zena, posebno mladih a i onih starijih.

Cemu tolika ljubav? Da li se stvarno te devojke toliko vole, toliko su "nezne", toliko vole svoje momke, mame, sestre, drugarice pa su sve u tim srcima i poljupcicima ili je to neka predstava za javnost ili dokazivanje necega?

Ženski je pokazati osećaje. Muški ne verovati u njih. Mnogo forme, malo prave stvari

:tajna: Ma cista zavera! Pazi sta ti kazem ...
Tajni znak za raspoznavanje naoko miroljubivog sestrinstva koje bi da zavlada svetom:
7245db6dbc1bf48505aba2129e22e500.gif

Poslednja izmena:
Zasto se uvek polazi od toga da je nesto gluma i nacin prezentacije? Kome? Zbog cega?
Najjednostavnije je biti ono sto jesi.
Glumom gubis sebe. Privlacis pogresne a odbijas one koji mogu da te prepoznaju, naslute.

Nemam profil na fejsu, ali ono sto mi ovde povremeno zasmeta je to sto su neki ovde sa konkretnim ciljem. I ne razumem zasto sve mora biti dopadljivo, opipljivo,... zasto slova nisu dovoljna. Meni je pisanje ovde ili zamena za novine uz kafu, ili neka vrsta dnevnika. Kroz teme sam napisala bukvalno sve, bez ukrasavanja i bez osecaja da to neko cita. Vise onako sama sa sobom. Tek posle shvatis da neki ljudi, koje i ne primetis, to zapazaju.
A srca, zagrljaje i ostalo stavim kada zaista i imam tu potrebu, jer mi neki, kroz pisanje, jestu postali dragi.

Da l' je to sto su zene nezniji pol ili sta vec,

Ово друго више него ово прво, у ствари, кумулативно оба лол

Женски природни порив је да кад хоће много тога могу да постигну и без речи. Нацртају срце или или истакну груди и набуџе их у деколтеееее који пуцају.

То увек пролази, као и маВи зека, пВишани међедић, срцуленце, шарене лажице. Мушкарци мисле да је то знакови сумбасивности, што је погрешно.

Све у свему, глупо је, али пали.

ja srceta i kiseve koristim samo ironicno
a "volim te" kazem samo kad mislim da mrem
ne znam ni sto sam se javila na ovu temu kad numem da objasnim fenomen

Zasto se uvek polazi od toga da je nesto gluma i nacin prezentacije? Kome? Zbog cega?
Najjednostavnije je biti ono sto jesi.
Glumom gubis sebe. Privlacis pogresne a odbijas one koji mogu da te prepoznaju, naslute.

Nemam profil na fejsu, ali ono sto mi ovde povremeno zasmeta je to sto su neki ovde sa konkretnim ciljem. I ne razumem zasto sve mora biti dopadljivo, opipljivo,... zasto slova nisu dovoljna. Meni je pisanje ovde ili zamena za novine uz kafu, ili neka vrsta dnevnika. Kroz teme sam napisala bukvalno sve, bez ukrasavanja i bez osecaja da to neko cita. Vise onako sama sa sobom. Tek posle shvatis da neki ljudi, koje i ne primetis, to zapazaju.
A srca, zagrljaje i ostalo stavim kada zaista i imam tu potrebu, jer mi neki, kroz pisanje, jestu postali dragi.

zasto ako slova jesu dovoljna kacite slike na temama?

Privlacenje paznje na fejsu.
Koliko puta vidim neke izjave ljubavi, srculenca i patetiku nekih mojih poznanica prema njihovim prijateljicama, a znam da ih ne vole, zamerile su im se, jer su mi rekle. :lol:
Iskazivanje ljubavi momka i devojke mi je tek smejurija. Imam nekoliko njih medju prijateljima koji svakih nekoliko meseci umiru od ljubavi. Svaki put prema drugoj osobi. :lol:
Ako zele nekome da izjave ljubav, postoji opcija privatna poruka, a ipak je kace na zid, da bi je svi videli. To sve govori.

ne mislim da su kalkulacije i foliranja
zasto polazite od toga da neko nema u sebi toliko ljubavi koju je sposoban da siri oko sebe
i zasto polaziti od toga da je mrznja ili ravnodusnost normalna osobina, a ljubav nije
po toj logici, ljudi ne bi smeli da se sagnu na ulici i pomaze macku ili psa koji nisu njihovi, jer ih prvi put u zivotu vide i ne mogu da vole iz tog razloga

jednostavno, postoje osobe koje su pune ljubavi i koje su sposobne to osecanje i da podele sa drugima
i dobro je dok je tako i dok nije vise onih drugih

:heart: :zag:

zasto polazite od toga da neko nema u sebi toliko ljubavi koju je sposoban da siri oko sebe
i zasto polaziti od toga da je mrznja ili ravnodusnost normalna osobina, a ljubav nije
po toj logici, ljudi ne bi smeli da se sagnu na ulici i pomaze macku ili psa koji nisu njihovi, jer ih prvi put u zivotu vide i ne mogu da vole iz tog razloga

jednostavno, postoje osobe koje su pune ljubavi i koje su sposobne to osecanje i da podele sa drugima

Pogledajte prilog 320482

:zag: :)

tako je! :heart2:

iskazivanje ljubavi je umece, stvar koaj moze da se nauci, ukoliko nije urodjena i nema veze sa klicinom ljubavi koju neko moze da oseca

nemoj debeljuco molim te
kakvo umece?
kakvoje umece da kad vidis malo mace ili stene stvarno osetis toliko ljubavi i da pozelis odmah da ih pomazis?
ko treba da te uci tome?
pa nema malog deteta koje nije nauceno, a koje to nece da uradi
ima na zalost samo one dece koja su naucena drugacije, da mrze, pa im je prva reakcija - sutni i udari

meni je to tuga, a ne sirenje ljubavi :heart2:

nemoj debeljuco molim te
kakvo umece?
kakvoje umece da kad vidis malo mace ili stene stvarno osetis toliko ljubavi i da pozelis odmah da ih pomazis?
ko treba da te uci tome?
pa nema malog deteta koje nije nauceno, a koje to nece da uradi
ima na zalost samo one dece koja su naucena drugacije, da mrze, pa im je prva reakcija - sutni i udari

meni je to tuga, a ne sirenje ljubavi :heart2:

nisam mislila na mazenje maceta, mada i tu ima razloga zasto se ne bih sagla da ga pomazim, iako volim macke
mislila sam na umece iskazivanja ljubavi
postoje ljudi koji lako pokazuju ljubav
postoje oni koje je ne pokazuju lako
sto ne znaci da oni prvi vise vole
samo su ekstrovertniji, otvoreniji, mozda malo manje optereceni normama ili cime god

Privlacenje paznje na fejsu.
Koliko puta vidim neke izjave ljubavi, srculenca i patetiku nekih mojih poznanica prema njihovim prijateljicama, a znam da ih ne vole, zamerile su im se, jer su mi rekle. :lol:
Iskazivanje ljubavi momka i devojke mi je tek smejurija. Imam nekoliko njih medju prijateljima koji svakih nekoliko meseci umiru od ljubavi. Svaki put prema drugoj osobi. :lol:
Ako zele nekome da izjave ljubav, postoji opcija privatna poruka, a ipak je kace na zid, da bi je svi videli. To sve govori.

Ili je svaka profil fotka i cover foto sa njim ili njom, ono, da svi vide sto se mnogo volU: )))
Za sve ove godine svog bivstvovanja na fejsu, ne znam sa li sam jednom okacila profil fotku sa ovim mojim :think:

nisam mislila na mazenje maceta, mada i tu ima razloga zasto se ne bih sagla da ga pomazim, iako volim macke
mislila sam na umece iskazivanja ljubavi
postoje ljudi koji lako pokazuju ljubav
postoje oni koje je ne pokazuju lako
sto ne znaci da oni prvi vise vole
samo su ekstrovertniji, otvoreniji, mozda malo manje optereceni normama ili cime god

ne, ne osvrci se na one koji normalno iskazuju emociju, nego na one sputane koji to ne mogu da urade jer su ih shebali u detinjstvu

Back