- Poruka
- 4.865
evo dok sam bio baniran imao sam vremena citati zenske casopise . i sve neke ljepuskaste nasmijane zenskice koje zrace seksipilom . no jeli uistinu tako ? kako zene vide manekenke . tu je i mala anketica ...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ocigledno ti je prijao ban.
ma covek cilja na moderatorski status, pa zato otvara milion glupih tema misleci da ce mu to pomociOcigledno ti je prijao ban.
ma covek cilja na moderatorski status, pa zato otvara milion glupih tema misleci da ce mu to pomoci![]()
za ne daj bože sve zgođušno može...a ti volis intelektualke sa cikama ?
O jea !ne volem manekenke... cura bez dupeta k'o selo bez crkve... rasne crnke rulz!
Nisam zena al realno manekenke su najsrecnije zene sto postoje. Dobijaju sve za dzabe ne moraju apsolutno nista da rade osim da budu lepe sto im je Bogom dano.evo dok sam bio baniran imao sam vremena citati zenske casopise . i sve neke ljepuskaste nasmijane zenskice koje zrace seksipilom . no jeli uistinu tako ? kako zene vide manekenke . tu je i mala anketica ...
Gotivim taj izgled...elegantan je i svidja mi se...ali moras biti takva prirodno a ne putem dijeta.
Ne volim niske i zdepaste zene, mom oku ne prija takva gradja. To je i normalno, ja ne mogu da razmisljam ko muskarac. Elegantna zena jednako lepa zena, ne padam na to riba, sexy, bomba...jok jok.
Gotivim taj izgled...elegantan je i svidja mi se...ali moras biti takva prirodno a ne putem dijeta.
Ne volim niske i zdepaste zene, mom oku ne prija takva gradja. To je i normalno, ja ne mogu da razmisljam ko muskarac. Elegantna zena jednako lepa zena, ne padam na to riba, sexy, bomba...jok jok.