tko su zapravo manekenke ?

manekenke su ...

• uspjesne mlade zene .

• prvi stupanj anoreksije .

• drugi naziv za prostitutku .

• udavavce sa certifikatom .

• ma goni to !

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Ja volem manekenke.
Ima gi razni manekenki, imaš one oblije što nose recimo Victoria's secret, imaš one malo alternativnije što nose neke malo avangardnije dizajnere, štajaznam.
Sve u svemu aj volem manekenke...
Ne volim baš da vidim anoreksično al ne vidim ni potrebu da se pljuje po svemu što nije rasno.
A šta su , pa de znam. I to je profesija. Live prezentacija dizajnerske odeće...ja se ne bih bunila da mogu da budem manekenka, al neka uspešna :flert:

zene slabih intelektualnih kapaciteta neinteresantne i plitke u svakom smislu cak i za zenski standard shto im se oslikava na totalno obichno simetrichnim crtama lica
najcheshce i bez izrazenijih zenskih atributa, premrshave i visoke

Gotivim taj izgled...elegantan je i svidja mi se...ali moras biti takva prirodno a ne putem dijeta.
Ne volim niske i zdepaste zene, mom oku ne prija takva gradja. To je i normalno, ja ne mogu da razmisljam ko muskarac. Elegantna zena jednako lepa zena, ne padam na to riba, sexy, bomba...jok jok.

Gotivim taj izgled...elegantan je i svidja mi se...ali moras biti takva prirodno a ne putem dijeta.
Ne volim niske i zdepaste zene, mom oku ne prija takva gradja. To je i normalno, ja ne mogu da razmisljam ko muskarac. Elegantna zena jednako lepa zena, ne padam na to riba, sexy, bomba...jok jok.

Се слажем. :))
Ебо оне патуљасте, а дрчно то, безобразно лол

manekenke mogu biti vrlo niske. Samo je bitno lice,kosa itd. U zavisnosti od toga sta reklamiraju

Back