Titule

machinae

Domaćin
Poruka
3.292
Interesantna pojava.
Ako zena odbije muskarca on ce se (zavisno o njegovom stepenu picopacenistva) okrenuti i krenuce dalje. Mislice, steta, bilo bi socno da sam je povalio..
I nikome nista.

Ako muskarac odbije zenu koja mu je nudila seks... Bolje da nije.
On je tada
Peeder
Baraba
Budala koja je nakon x godina jos zatelebana u svoju zenu
Peeder
Jos peeder
Svinja
Djubretar
Dvocevka
Impotentan
Jadnik koji propusta priliku zivota
I da ne nabrajam.

Kakve su vam epitete lepile?

Cemu tolika potreba za racionalizacijom, ko da je njena icka od zlata i nesme da se odbija?

Interesantna pojava.
Ako zena odbije muskarca on ce se (zavisno o njegovom stepenu picopacenistva) okrenuti i krenuce dalje. Mislice, steta, bilo bi socno da sam je povalio..
I nikome nista.

On je tada
Peeder
Baraba
Peeder
Jos peeder
Svinja
Djubretar
Dvocevka
Impotentan
I da ne nabrajam.

Cemu tolika potreba za racionalizacijom, ko da je njena icka od zlata i nesme da se odbija?

Kakve zene odbijaju ? Lez :mrgreen: Frigidne i koje mrze muskarce, Pobozne :aha:

Zena treba da te napali, kaze ti zelim te :zper: a ne odbija :lol:

Ne znam zasto je tolika frka da muskarac odbije zenu. Desavalo mi se da je odbijem, idi bre, kao da sam joj ubio nekog. Ni meni nije drago kad mi ne da, pa se ne durim.
Mozda je ono neracionalno verovanje da mi muskarci non stop hodamo sa erekcijom i samo cekamo neko zensko da rasiri noge i da kaze "ajde, dajem ti", i da bi pohebali sve sto hoda, pa onda ako nekoj kazemo "ne" to je uvreda i rupa na nebu.

Interesantna pojava.
I nikome nista.

On je tada
Peeder
Baraba
Peeder
Jos peeder
Svinja
Djubretar
Dvocevka
Impotentan
I da ne nabrajam.

I muškarci časte žene raznim izrazima. U svakom slučaju ne govori lepo o osobi koja ih koristi.

Back