Titula kao ....

Poruka
20.421
afrodizijak ....stanje svesti....odraz moci....nacin da se dokazes u svetu ....

Jel na forumu bitno sta ste i ko ste u realnom zivotu ?
Cemu sluzi i sta se postize sa tim neprekidnim ponavljanjme tzv titule?

Ako nemas svoju onda po sistemu - ciga hvali svoga konja - istakni tudju, za pocetak nekog iz najuze familije a ako nisi ( kao ja sto nisam :sad2: :dash: ) bio te srece da ih imas u blizini onda ....snadjes se ...komsija, kum, koleginica ...neko sigurno ima i nece se buniti da na njihovu titulu uzmes neki forumski poen.

Zasto ??? :aha:

zbog frustracija jer se neko nije ostvario u rl pa gradi "karijeru" virtuelno? :think:
donekle mogu da razumem, ne kazem da podrzavam, opravdavam i td, ali da razumem mogu. svako ima pravo na svoj virtuelni zivot. problem nastaje kada tog nekog provale da nije to sto je rekao da jeste. onda definitivno ostaje bez svih poena.

,,Ааааа тоооо?!? Па завршила бих га у паузама предавања на електротехници." Изјава једне моје колегинице једном ,,напору", а ,,напоров" факултет нећу помињати. Напорни је сада ,,др" али поређење са почетка је свакако ок.Некада је проблем у поимању титуле, а некада и титуле и човека.

Ako nemas svoju onda po sistemu - ciga hvali svoga konja - istakni tudju, za pocetak nekog iz najuze familije a ako nisi ( kao ja sto nisam :sad2: :dash: ) bio te srece da ih imas u blizini onda ....snadjes se ...komsija, kum, koleginica ...neko sigurno ima i nece se buniti da na njihovu titulu uzmes neki forumski poen.

I te kako mi je bitna titula na forumu, ali ovde su titule malo drugacije...Krecu se od -forumskog daveza- i -svakom loncu poklopac- pa do -iz svakog posta se nauci po nesto-. Sve druge su mi besmislene kad se ovde pominju.
U zivotu je to malo drugacije. Volim da imam korisna poznanstva i volim da budem korisna poznanicima. Ne biram prijatelje po obrazovanju ili materijalnom bogatstvu ali nekako se lakse zblizim sa ljudima koji imaju ista ili slicna interesovanja.

,,Ааааа тоооо?!? Па завршила бих га у паузама предавања на електротехници." Изјава једне моје колегинице једном ,,напору", а ,,напоров" факултет нећу помињати. Напорни је сада ,,др" али поређење са почетка је свакако ок.Некада је проблем у поимању титуле, а некада и титуле и човека.

Reci koji, mene baš intresuje. :D

mirka ne sekiraj se,ni meni nije muz doktor
a mislim da nisam ni ja,al od jutros nisam proveravala

Ja mozda jesam bila u nedelju, koristila sam hiruske rukavice :cool:

Al da znas da se malo osecam hendikepirano ...nit imam neku titulu za pohvaliti se njome ( ono bas da ce neko da mu kaze vauuuuuuuuuu ) nit sam se udala pametno,roditelji obicni smrtnici , i ja sad stvarno mislim da je nekom zivot majka a nekome maceha :(

ja sam bolja,ja sam se pametno rodila,al glupavo udala
znaci mome muzu je zivot majka:mrgreen:
pa jel nemas mirka nekog iz familije,moze i sire,jes videla da sam ja izvadila babe i dede iz naftalina i poFalila se njima

Ja mozda jesam bila u nedelju, koristila sam hiruske rukavice :cool:

Al da znas da se malo osecam hendikepirano ...nit imam neku titulu za pohvaliti se njome ( ono bas da ce neko da mu kaze vauuuuuuuuuu ) nit sam se udala pametno,roditelji obicni smrtnici , i ja sad stvarno mislim da je nekom zivot majka a nekome maceha :(

Kako se bre nisi udala pametno??? Ja bas mislio da ti upala kasika u med

ja sam bolja,ja sam se pametno rodila,al glupavo udala
znaci mome muzu je zivot majka:mrgreen:
pa jel nemas mirka nekog iz familije,moze i sire,jes videla da sam ja izvadila babe i dede iz naftalina i poFalila se njima

Pa nemam u pm.
Sve se nadam da ce ovo dete da poraste u neku veliku facu pa da konacno ima neke prave koristi od nje.

A mogu da se pohvalim da mi je deda bio cetnik . Jel mislis da ce to da se vazi?
Mada ne verujem nista je to naspram ovih sa kojima se treba takmicicti :sad2:

maaa.. forum je jedno veliko virtuelno mesto za gubljenje vremena gde su svi ono što hoće.
ništa vam ja ne verujem, ništa! :lol:

Cekaj bre Milice al kako se to gradi virtuelni zivot neprekidnim ubedjivanjem da si u realnom faca ?

pa znas kako, nekog to lozi. ;)
na primer, neko ko u rl nema prijatelja doktora, profesora, magistra i td, voli na primer da caska sa nekim ko se na forumu predstavlja kao dr mr pr... i onda se u rl hvali kako on poznaje tamo nekog dr mr pr iako to nije sigurno jer dr mr pr mozda laze :lol: uh al sam zakomplikovala :mrgreen:
onda imas one koji nemaju u rl nikakvu titulu, vetj samo virtuelnu. oni su obicno najglasniji u hvaljenju svoje profesije, jer im je svaki treci post vezan za dr mr pr.
i na kraju imas one prave dr mr pr, koji nemaju bas neku karijeru, ali vole da naglase sta su po struci.
na kraju krajeva, imas luzere (kao sto smo ti i ja) koji se nemaju cime pohvaliti :zcepanje:

Back