A
Aleksej_BASO
Gost
sinnke:Nema veceras zena. Sta se desio pomor?
MA yebu se po kojekavmi budzacima, a sutra ce da drze pridike.....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sinnke:Nema veceras zena. Sta se desio pomor?
Kad sam imala 6 godina jedan decak,zato sto ja nisam htela da se ***** sa njim,rekao je hajde da se prcamo,a kad sam ga pitala a sta je to on je rekao to je ******* kroz odelo,i pokazao mi.I svidelo mi se.sinnke:Mozda jesi ali mene nece ni jedna prcati to znam sigurno.
Aleksej_BASO:MA yebu se po kojekavmi budzacima, a sutra ce da drze pridike.....
dodzi da te nahranim,svinjo moja intelEgentnasinnke:Od tebe i nisam nista moderno ocekivao jer je za tebe poza osim klasicne nedostizna stvar.
Nahrani svinje i ne diraj nista.
Vragolasta Amfibija:dodzi da te nahranim,svinjo moja intelEgentna
A sta mislite za ovu moju poruku? Zar vam nije simpaticno? Kako mozete da budete u 15 poruka tako prosti,pisete samo o nekim svinjama.luckastalutkica:Kad sam imala 6 godina jedan decak,zato sto ja nisam htela da se ***** sa njim,rekao je hajde da se prcamo,a kad sam ga pitala a sta je to on je rekao to je ******* kroz odelo,i pokazao mi.I svidelo mi se.
luckastalutkica:A sta mislite za ovu moju poruku? Zar vam nije simpaticno? Kako mozete da budete u 15 poruka tako prosti,pisete samo o nekim svinjama.
sinnke:Bas intelegentna ili bolje entelegentna. Sa seljankama sam odavno raskrstio.
A da si inteligentna kao sto nisi vec sam ti u postu sve objasnio. Ali ne vredi ti si shtihcina.
Ali to je bilo kroz odelo,nije to bilo *******.To se ne racuna.To je bilo tako sto smo se mi samo prislonili jedno uz drugo i pomerali se dok mene nije uhvatila neka slatka groznica,a ne znam kako se on osecao,nije mi rekao,ja sam njemu rekla ali ne bas tim recima.sinnke:Ok je skroz. Ja sam tada poceo drkati. ustvari **** sam medu e da si mi tada bila pa da medju prvima skinem mrak.
luckastalutkica:Ali to je bilo kroz odelo,nije to bilo *******.To se ne racuna.To je bilo tako sto smo se mi samo prislonili jedno uz drugo i pomerali se dok mene nije uhvatila neka slatka groznica,a ne znam kako se on osecao,nije mi rekao,ja sam njemu rekla ali ne bas tim recima.
luckastalutkica:Kako mozete da budete u 15 poruka tako prosti,pisete samo o nekim svinjama.
Aleksej_BASO:Daaaaa sa 6 godina garant!
luckastalutkica:Imala sam 6 godina,ali ja nisam tada svrsila a ne znam za njega,ja sam prvi put sa devet kad sam nasla neku knjigu sa fotografijama erotskih poza pa sam uzela jastuk,jastuk mi je kao bio decko, i pocela da se igram sa njim i da probam poze.
sinnke:Ti i ja bi si odgovarali. Video sam da ima nesto u tebi..
luckastalutkica:Imala sam 6 godina,ali ja nisam tada svrsila a ne znam za njega,ja sam prvi put sa devet kad sam nasla neku knjigu sa fotografijama erotskih poza pa sam uzela jastuk,jastuk mi je kao bio decko, i pocela da se igram sa njim i da probam poze.