tits

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Aleksej_BASO:
MA yebu se po kojekavmi budzacima, a sutra ce da drze pridike.....

:D :D :D :D :D

Hahaha jesi lik. Ima istine raspada im se pica od hoblanja a glume mudrost hahahaha

To ja i volim kod njih kad znam da je prljava ***** a glumi postenje. pa se posle zucne rasprave i svadje kako nije kuja izjebemo ko divljaci.

Vragolasta Amfibija:
dodzi da te nahranim,svinjo moja intelEgentna

Bas intelegentna ili bolje entelegentna. Sa seljankama sam odavno raskrstio.

A da si inteligentna kao sto nisi vec sam ti u postu sve objasnio. Ali ne vredi ti si shtihcina.

luckastalutkica:
Kad sam imala 6 godina jedan decak,zato sto ja nisam htela da se ***** sa njim,rekao je hajde da se prcamo,a kad sam ga pitala a sta je to on je rekao to je ******* kroz odelo,i pokazao mi.I svidelo mi se.
A sta mislite za ovu moju poruku? Zar vam nije simpaticno? Kako mozete da budete u 15 poruka tako prosti,pisete samo o nekim svinjama.

luckastalutkica:
A sta mislite za ovu moju poruku? Zar vam nije simpaticno? Kako mozete da budete u 15 poruka tako prosti,pisete samo o nekim svinjama.

Ok je skroz. Ja sam tada poceo drkati. ustvari **** sam medu e da si mi tada bila pa da medju prvima skinem mrak.

sinnke:
Bas intelegentna ili bolje entelegentna. Sa seljankama sam odavno raskrstio.

A da si inteligentna kao sto nisi vec sam ti u postu sve objasnio. Ali ne vredi ti si shtihcina.

kao bre raskrstio??

s majkom si se posvadjao crni sine !!!!

znaci...ono..gaji guju u nedrima i posle te pljuje tamo po nekom forumu...e nezahvalnice nijedan....

sinnke:
Ok je skroz. Ja sam tada poceo drkati. ustvari **** sam medu e da si mi tada bila pa da medju prvima skinem mrak.
Ali to je bilo kroz odelo,nije to bilo *******.To se ne racuna.To je bilo tako sto smo se mi samo prislonili jedno uz drugo i pomerali se dok mene nije uhvatila neka slatka groznica,a ne znam kako se on osecao,nije mi rekao,ja sam njemu rekla ali ne bas tim recima.

luckastalutkica:
Ali to je bilo kroz odelo,nije to bilo *******.To se ne racuna.To je bilo tako sto smo se mi samo prislonili jedno uz drugo i pomerali se dok mene nije uhvatila neka slatka groznica,a ne znam kako se on osecao,nije mi rekao,ja sam njemu rekla ali ne bas tim recima.

Ko zna ako je mali retardero mozda nije nista osetio. Ali ako ima talenta valjda je svrsio.

luckastalutkica:
Imala sam 6 godina,ali ja nisam tada svrsila a ne znam za njega,ja sam prvi put sa devet kad sam nasla neku knjigu sa fotografijama erotskih poza pa sam uzela jastuk,jastuk mi je kao bio decko, i pocela da se igram sa njim i da probam poze.

Ti i ja bi si odgovarali. Video sam da ima nesto u tebi..

luckastalutkica:
Imala sam 6 godina,ali ja nisam tada svrsila a ne znam za njega,ja sam prvi put sa devet kad sam nasla neku knjigu sa fotografijama erotskih poza pa sam uzela jastuk,jastuk mi je kao bio decko, i pocela da se igram sa njim i da probam poze.

Hmmm sve mi je to loma cudno...

Ja jesam rano poceo ali....

Bez Alekseja,sinnketa i Samanthe forum bi bio mnogo dosadniji.Samo mi je malo zao sto nikada takve prave forumase,i chatere,koji imaju odgovor na svaku temu,ne dozivljavam kao licnosti nego samo kao male kompjutere koji uvek znaju sta je tacan odgovor......

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back