Титов унук коначно рекао истину! Јошка Броз уживо открио план - ''Више нисмо могли као комунисти''

Poruka
18.618

ТИТОВ УНУК КОНАЧНО РЕКАО ИСТИНУ! Јошка Броз уживо открио ПЛАН - ''више нисмо могли као КОМУНИСТИ'' (ВИДЕО)​

15.02.2022. / 14:38

АУТОРНикола Тодоровић
0
Унук Јосипа Броза Тита, Јошка Броз, говорио је о томе зашто је дошло до промене назива Комунистичке партије.
Titov unuk konačno rekao istinu
ИЗВОР: АДРИАМЕДИАТВ/СЦРЕЕНСХОТ
Јошка је истакао да је одлука да Комунистичка партија промени име у Српска левица донета на конгресу, и то једногласно. То је како је он истакао била вест која је све изненадила. Он је објаснио зашто је име партије промењено. Пре свега, као главни разлог наводи да су покушавали да уђу у парламент, али да то није било могуће.
"Од кад је била регистрована комунистичка партија, покушавао сам на све могуће начине да уђемо у парламент и да будемо парламентарна странка. Међутим, није се могло. Никао. Ја мислим да је то и нека политика која влада овде", рекао је за Курир телевизију Броз.
Он је указао на то да идеја комунизма на овим просторима више није популарна, те додао да би ствари у оквиру тога требало да се мењају.

https://mondo.rs/Projekti/Mondo-zelja/a1576468/Budi-i-ti-njihov-razlog-za-osmeh-Ispuni-zelju.html
"Онда смо се договорили да променимо име у Српска левица. Имамо доста оних коју су избегавали Комунистичку партију из једног разлога - што комунизам више није популаран. А ако те неко кочи, онда мора нешто да урадиш. Штета је изгубити свих ових 11 година колико трајемо, јер након осам година ако не будеш парламентарна странка - гасиш се. Мора поново да се скупљају потписи",рекао је он.
Подсећања ради, Комунистичка парија је основана 2011. године, а предводио ју је Јосип Јошка Броз. Прошле недеље странка је променила име у Српска левица. Погледајте његово гостовање на Курир телевизији.

https://mondo.rs/Info/EX-YU/a1597007/Titov-unuk-konacno-rekao-istinu.html

Чак и Титов унук је схватио да је комунизам на овим просторима мртав. Чак и његова левичарска партија у називу има ''српска''.
Још један доказ победе српског национализма и патриотизма, јер када он не може да окупи комунисте, онда вам је све јасно.

Тако је комунизам више није популаран, а национализам је популарнији него икада.

Живела победа !!!

ТИТОВ УНУК КОНАЧНО РЕКАО ИСТИНУ! Јошка Броз уживо открио ПЛАН - ''више нисмо могли као КОМУНИСТИ'' (ВИДЕО)​

АУТОРНикола Тодоровић
0
Унук Јосипа Броза Тита, Јошка Броз, говорио је о томе зашто је дошло до промене назива Комунистичке партије.
Јошка је истакао да је одлука да Комунистичка партија промени име у Српска левица донета на конгресу, и то једногласно. То је како је он истакао била вест која је све изненадила. Он је објаснио зашто је име партије промењено. Пре свега, као главни разлог наводи да су покушавали да уђу у парламент, али да то није било могуће.
"Од кад је била регистрована комунистичка партија, покушавао сам на све могуће начине да уђемо у парламент и да будемо парламентарна странка. Међутим, није се могло. Никао. Ја мислим да је то и нека политика која влада овде", рекао је за Курир телевизију Броз.
Он је указао на то да идеја комунизма на овим просторима више није популарна, те додао да би ствари у оквиру тога требало да се мењају.

https://mondo.rs/Projekti/Mondo-zelja/a1576468/Budi-i-ti-njihov-razlog-za-osmeh-Ispuni-zelju.html
"Онда смо се договорили да променимо име у Српска левица. Имамо доста оних коју су избегавали Комунистичку партију из једног разлога - што комунизам више није популаран. А ако те неко кочи, онда мора нешто да урадиш. Штета је изгубити свих ових 11 година колико трајемо, јер након осам година ако не будеш парламентарна странка - гасиш се. Мора поново да се скупљају потписи",рекао је он.
Подсећања ради, Комунистичка парија је основана 2011. године, а предводио ју је Јосип Јошка Броз. Прошле недеље странка је променила име у Српска левица. Погледајте његово гостовање на Курир телевизији.

Чак и Титов унук је схватио да је комунизам на овим просторима мртав. Чак и његова левичарска партија у називу има ''српска''.
Још један доказ победе српског национализма и патриотизма, јер када он не може да окупи комунисте, онда вам је све јасно.

Тако је комунизам више није популаран, а национализам је популарнији него икада.

Живела победа !!!
Nije nego je ispao sisica i postao kapitalista koji glumi levičara. A nacionalizam dominira i to je dobro.

...
"Од кад је била регистрована комунистичка партија, покушавао сам на све могуће начине да уђемо у парламент и да будемо парламентарна странка. Међутим, није се могло. Никао. Ја мислим да је то и нека политика која влада овде", ...

Види Јошка,
сада смо у америчкој демократији, размисли,
шта једино није дозвољено тамо ?

Дозвољени педери, фашисти, наркомани, расисти ...
Једино нису дозвољени комунисти, јел да ?

Е то је требало да схватите пре 40 година,
и да направите овде америчку демократију
у којој ће бити дозвољене све могуће странке - сем капиталистичких !

Значи може

социјалистичка,
радничка,
комунистичка,
пролетерска,
проруска,
антируска,
националсоцијалистичка ...

Ма све што ти падне на памет,
само да не дира у власништво над средствима за производњу,
значи само не капиталистичка !

Тако би народ имао америчку демократију,
али не би имао ове пертурбације које пертурбирамо већ 30 година !

АУТОРНикола Тодоровић
0

Живела победа !!!
Da, komunisti se danas nazivaju nacionalisti.

Mi smo kao porodica bili nedicevci, a Milan Nedic je iz Kragujevca,i imao je jos jednog rodjaka,Kragujevcanina. Podrzavam Josku Broza, barem je neko i nesto,ko je sve bio na Titovoj sahrani,sve velicina do velicine.
Милан Недић :ok:

a jbm. ti kad je odraslom coveku najvece dostignuce u zivotu da je unuk poznate licnosti
Па, то и јесте суштина капитализма, зар не?
Нек' си и највећи олош и будалетина, али живиш на резултатима искључиво туђег рада.... :flert:

Па, то и јесте суштина капитализма, зар не?
Нек' си и највећи олош и будалетина, али живиш на резултатима искључиво туђег рада.... :flert:

WTF

Види Јошка,
сада смо у америчкој демократији, размисли,
шта једино није дозвољено тамо ?

Дозвољени педери, фашисти, наркомани, расисти ...
Једино нису дозвољени комунисти, јел да ?

Е то је требало да схватите пре 40 година,
и да направите овде америчку демократију
у којој ће бити дозвољене све могуће странке - сем капиталистичких !

Значи може

социјалистичка,
радничка,
комунистичка,
пролетерска,
проруска,
антируска,
националсоцијалистичка ...

Ма све што ти падне на памет,
само да не дира у власништво над средствима за производњу,
значи само не капиталистичка !

Тако би народ имао америчку демократију,
али не би имао ове пертурбације које пертурбирамо већ 30 година !
хахаххахахаа па С.А.Д. имају више комуњара него ми и то рачунај и по броју и сразмерно популацији.
На којој планети ти живиш када верујеш да су они забранили комунизам. Па ДС ти је пуна комуњара.

Оно што је забрањено то је расизам, политичка некоректност и наравно национализам и фашизам.

хахаххахахаа па С.А.Д. имају више комуњара него ми и то рачунај и по броју и сразмерно популацији.
На којој планети ти живиш када верујеш да су они забранили комунизам. Па ДС ти је пуна комуњара.

Оно што је забрањено то је расизам, политичка некоректност и наравно национализам и фашизам.

:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

....ovom covjeku nije potrebna gluma...bio je radnik Saveznog SUP_a sa svim obiljezjima ponasanja licnog postizanja i doprinosa...bez ikakve etikecija i pozivanja...Titova unuka je bila sa mnom u Predsjednistvu SS. FF...cudio sam se sebi sto nijesam imao niti ja a ni ostali nekakav respekt osim nekakav podsticaj da moramo znati i ko smo i kamo cemo...onda 81...2...3...protesti usled 5. Profesora udaljenih od profesure i neadekvatne trazenosti da se reafirmisu ...mijenjali su se na Sceni razni autoriteti a osjecalo se jako prisustvo Bezbednjaka ...bio sam zaduzen da vodim racuna i bilo je tako da niko nije znao nista...profesori su tako neprimijetno nastupali a i poslije u Klubu Knjizevnika...
P.S.
...udaljih se jer moram bilo sta reci na teatralne poneke komentare...

Znači slažeš se sa mnom da su svi koji se žale na političku korektnost u stvari fašisti.

...
...

Па добро, националкизам је старија идеологија од комунизма.
Само је битно схватати да је и то идеологија (која може "измодети").

Back