Гамбино
Elita
- Poruka
- 18.618
ТИТОВ УНУК КОНАЧНО РЕКАО ИСТИНУ! Јошка Броз уживо открио ПЛАН - ''више нисмо могли као КОМУНИСТИ'' (ВИДЕО)
15.02.2022. / 14:38АУТОРНикола Тодоровић
0
Унук Јосипа Броза Тита, Јошка Броз, говорио је о томе зашто је дошло до промене назива Комунистичке партије.

Јошка је истакао да је одлука да Комунистичка партија промени име у Српска левица донета на конгресу, и то једногласно. То је како је он истакао била вест која је све изненадила. Он је објаснио зашто је име партије промењено. Пре свега, као главни разлог наводи да су покушавали да уђу у парламент, али да то није било могуће.
"Од кад је била регистрована комунистичка партија, покушавао сам на све могуће начине да уђемо у парламент и да будемо парламентарна странка. Међутим, није се могло. Никао. Ја мислим да је то и нека политика која влада овде", рекао је за Курир телевизију Броз.
Он је указао на то да идеја комунизма на овим просторима више није популарна, те додао да би ствари у оквиру тога требало да се мењају.
https://mondo.rs/Projekti/Mondo-zelja/a1576468/Budi-i-ti-njihov-razlog-za-osmeh-Ispuni-zelju.html"Онда смо се договорили да променимо име у Српска левица. Имамо доста оних коју су избегавали Комунистичку партију из једног разлога - што комунизам више није популаран. А ако те неко кочи, онда мора нешто да урадиш. Штета је изгубити свих ових 11 година колико трајемо, јер након осам година ако не будеш парламентарна странка - гасиш се. Мора поново да се скупљају потписи",рекао је он.
Подсећања ради, Комунистичка парија је основана 2011. године, а предводио ју је Јосип Јошка Броз. Прошле недеље странка је променила име у Српска левица. Погледајте његово гостовање на Курир телевизији.
https://mondo.rs/Info/EX-YU/a1597007/Titov-unuk-konacno-rekao-istinu.html
Чак и Титов унук је схватио да је комунизам на овим просторима мртав. Чак и његова левичарска партија у називу има ''српска''.
Још један доказ победе српског национализма и патриотизма, јер када он не може да окупи комунисте, онда вам је све јасно.
Тако је комунизам више није популаран, а национализам је популарнији него икада.
Живела победа !!!