Тито нас је баш задужио

France​

Italy​

United Kingdom​

Укупно пет Стаљинових, остале Стањинграда, али схватам да ти не схваташ разлику :mrgreen:
А места на карти не би знао да нађеш :mrgreen:
А Титових десетине ;)
Воли ЕУ Стаљина, али Тита воли много више :mrgreen:

Укупно пет Стаљинових, остале Стањинграда, али схватам да ти не схваташ разлику :mrgreen:
А места на карти не би знао да нађеш :mrgreen:
А Титових десетине ;)
Воли ЕУ Стаљина, али Тита воли много више :mrgreen:
Staljinove ulice postoje u Engleskoj, Francuskoj, Italiji…Po tvojoj logici ispada da EU ne osuđuje Staljina. Ti si imbecil. Svi znaju da EU osuđuje Staljina.

Staljinove ulice postoje u Engleskoj, Francuskoj, Italiji…Po tvojoj logici ispada da EU ne osuđuje Staljina. Ti si imbecil. Svi znaju da EU osuđuje Staljina.
Имаш неки линк где ЕУ осуђује Стањина? А да није пресуда око преименовања уличице у Словенији :mrgreen:

Уосталом, битно је да ЕУ слави и велича Тита као хероја и изузетну историјску личност, што се недвосмислено види по томе што десетине улица у ЕУ носе Титово име ;)

Druze Tito mi ti se kunemo

Имаш неки линк где ЕУ осуђује Стањина?
Evo ti link https://www.europarl.europa.eu/doceo/document/TA-6-2008-0439_EN.html
Уосталом, битно је да ЕУ слави и велича Тита као хероја и изузетну историјску личност, што се недвосмислено види по томе што десетине улица у ЕУ носе Титово име ;)

Druze Tito mi ti se kunemo
Ja sam argumentovano dokazao da postojanje Brozovih ulica u nekim zemljama EU nije dokaz da EU ne osuđuje Broza. Ustavni sud Slovenije je potvrdio da rezolucija EU od 2. aprila 2009. osuđuje Broza. Možeš sano da plačeš.

Evo ti link https://www.europarl.europa.eu/doceo/document/TA-6-2008-0439_EN.html

Ja sam argumentovano dokazao da postojanje Brozovih ulica u nekim zemljama EU nije dokaz da EU ne osuđuje Broza. Ustavni sud Slovenije je potvrdio da rezolucija EU od 2. aprila 2009. osuđuje Broza. Možeš sano da plačeš.
Ја сам аргументовано доказао да постоје десетине улица у ЕУ које носе Титово име. То сви могу да виде. ;)
Једини твој контрааргумент је некаква смешна пресуда словеначког суда око једне улице у Љубљани, за коју нико у ЕУ уопште и не зна, нити их занима :mrgreen:

Ја сам аргументовано доказао да постоје десетине улица у ЕУ које носе Титово име. То сви могу да виде. ;)
Једини твој контрааргумент је некаква смешна пресуда словеначког суда око једне улице у Љубљани, за коју нико у ЕУ уопште и не зна, нити их занима :mrgreen:
Tvoj argument je idiotizam. Ja sam argumentovano dokazao da postojanje Brozovih ulica u nekim zemljama EU nije dokaz da EU ne osuđuje Broza jer sam naveo cinjenicu da Staljinove ulice postoje u nekim zemljama EU.Ja sam dokazao da je Ustavni sud Slovenije potvrdio da rezolucija EU od 2. aprila 2009. osuđuje Broza. Time sam dokazao da EU osuđuje Broza. Možeš sano da plačeš.

Poslednja izmena:
Samo imbecil može da kaže da EU obožava Broza.
cigara.jpg

jeste zaduzio nas je sve i platili smo ceh zbog toga 1991

interesantno da u stvari narod Jugoslavije nije znao ko je tito

na nekim fotografijama Josipa Broza u mladjim danima oči crne a u starijim oči plave

neki ocevici su tvrdili da pravi Josip Broz je izgubio pola prsta radeci kao masin bravar dok ovog koga smo gledali znao je perfekno da prica engleski svira klavir itd kome verovati

Vojska Kraljevine Jugoslavije je smatrala da je TITO sifra (Tajna Internacionalna Teroristicka Organizacija)
i ostali su pri toj tvrdnji i dan danas

Back