Torrente Bgd Buduća legenda Poruka 34.549 30.12.2008. u 11:17 - Tisuće europljana izašlo na ulice protiv Izraela #76 E koje su ti Arapi pick-ice.....umesto da smprze te jevreje oni dozvoljavaju da ih ovi maltretiraju na sred njihove zemlje.
E koje su ti Arapi pick-ice.....umesto da smprze te jevreje oni dozvoljavaju da ih ovi maltretiraju na sred njihove zemlje.
a bre Milun Buduća legenda Poruka 36.622 30.12.2008. u 11:49 - Tisuće europljana izašlo na ulice protiv Izraela #77 Torrente Bgd: E koje su ti Arapi pick-ice.....umesto da smprze te jevreje oni dozvoljavaju da ih ovi maltretiraju na sred njihove zemlje. Kliknite za proširenje... ja sam cuo da je jaser arafat bio mosadov agent.
Torrente Bgd: E koje su ti Arapi pick-ice.....umesto da smprze te jevreje oni dozvoljavaju da ih ovi maltretiraju na sred njihove zemlje. Kliknite za proširenje... ja sam cuo da je jaser arafat bio mosadov agent.
Marty Misterija Elita Poruka 22.419 30.12.2008. u 22:47 - Tisuće europljana izašlo na ulice protiv Izraela #78 a bre Milun: ja sam cuo da je jaser arafat bio mosadov agent. Kliknite za proširenje... Имам Јерусалима из времена другог светског рата,његов неки предак, а ти га прогласи за мосад....који СФ трип!
a bre Milun: ja sam cuo da je jaser arafat bio mosadov agent. Kliknite za proširenje... Имам Јерусалима из времена другог светског рата,његов неки предак, а ти га прогласи за мосад....који СФ трип!
a bre Milun Buduća legenda Poruka 36.622 31.12.2008. u 06:56 - Tisuće europljana izašlo na ulice protiv Izraela #79 Leo Magnus: Имам Јерусалима из времена другог светског рата,његов неки предак, а ти га прогласи за мосад....који СФ трип! Kliknite za proširenje... a bre cuo sam to jest negde citao i to jos pre 20 godina.. nisam ja otkrio da je mosadovac.
Leo Magnus: Имам Јерусалима из времена другог светског рата,његов неки предак, а ти га прогласи за мосад....који СФ трип! Kliknite za proširenje... a bre cuo sam to jest negde citao i to jos pre 20 godina.. nisam ja otkrio da je mosadovac.
O od sve dece ovde-HAYVAN ! Početnik Poruka 15 31.12.2008. u 07:40 - Tisuće europljana izašlo na ulice protiv Izraela #80 Meni je svejedno,niti zalim ove druge a niti odobravam ove druge.