...štošta bih ti mogla reči ove noći..ali, neču...ne slušaš me, ne čuješ me, ne vidiš me..samo ponekad na tren se sjetiš..već dovoljno pijan..sjetiš se, pa se javiš..i taman od krhotina svoje duše sačuvam neki dio...razbacaš ih, doslovce kao što se razbacuje rosa po livadi dok koračaš u prvo svitanje..Živim od sjećanja na tebe..sve više me vučeš u dubinu samoče i straha..A ti? Lutaš, živiš...voliš...nema te.
Sretnemo se sasvim slučajno..a tebe ni tad nema.Ne želiš da te ima...takav me još više boliš, lakše mi je, voljeti te izdaleka u tišini.
Najgora je tišina u kojoj te nitko ne čuje, čak i kad suze na obrazu zvone kao praporci...
Ti si moje poimanje ljubavi...ti si ono nešto malo , čudno i luckasto negdje u skrivenom kutku mog srca...
Sretnemo se sasvim slučajno..a tebe ni tad nema.Ne želiš da te ima...takav me još više boliš, lakše mi je, voljeti te izdaleka u tišini.
Najgora je tišina u kojoj te nitko ne čuje, čak i kad suze na obrazu zvone kao praporci...
Ti si moje poimanje ljubavi...ti si ono nešto malo , čudno i luckasto negdje u skrivenom kutku mog srca...