Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
jauuu majceki kako si ti romanticna ,,, ili je meni tišina romantika ,, recimo šetnja pored reke ,,jesen ,, čuje se lišće ,,čuje se vetar ,,, on pored tebe a ti misliš o njemu ,,,,, pogledaš ga ,,, a on ne skida pogled sa tebe ,,, ja volim tišinu ,,,, ali ne onu kada nema šta da se kaže ,,,već tišina kao odmor od reči koje bi bile višak u nekom trenutku
jauuu majceki kako si ti romanticna ,,, ili je meni tišina romantika ,, recimo šetnja pored reke ,,jesen ,, čuje se lišće ,,čuje se vetar ,,, on pored tebe a ti misliš o njemu ,,,,, pogledaš ga ,,, a on glanca cipele
ja se u poslednje vreme tripujem na telepatski nachin komunikacije
hocesh nekom neshto da kazhesh i sve mu lepo isprichash ( naravno u svojim mislima) i onda kad se najzad vidite , ti si sav srecan shto se tako lepo razumete
( a njemu ogroman upitnik iznad glave i nishta mu nije jasno, chemu takav osmeh i zashto nishta ne govorim )
jedino je malo problematichno sa prijateljima kojima sam prestala da pishem i koji zhive negde daleko
verovatno kontaju kako sam ih zaboravila, a ja se svaki dan sita ispricham sa njima