TIŠINA KAO KAMEN

sve reči do sad ispisane, pa i ove, samo su zapisi spisateljkine duše i života....prelepog života....da mogu, kada se prozori sećanja isprljaju po malo da ih obrišem i gvirnem kroz njih, kada me život slomi da se podsetim gde spava snaga. Ovo je knjiga koju ostavljam u amanet onima koji hode za nama koračajući tragovima našim.....našoj deci)

TIŠINA KAO KAMEN

Tišina k'o kamen
pritiska me...
snage nemam da kamen pomerim
ćutim ….
kapi preko brana oka prelaze
niz obraz pa niz bradu
konačište na stolu nadju
reči mi stoje
sapete u duši strahom
od svih dolazećih nestajanja
pred vratima sopstvenosti
stojim...sama...i nema...
da kvaku pritisnem snage mi nedostaje
a i tamo neke tuge postoje
čujem ih kako šušore i zovu me.

Bože,tako malo toga u ove reči predje
tek da udah načinim.

Nikoga ne diram
nikome ne pričam
nikome ne kukam
nikome teret ne stavljam
samo muzika svira
mojoj samotnoj tišini...

Draga, nedostaje svima malo tišine - ponekad. Da budemo
sami sa sobom, napravimo rekapitulaciju i idemo dalje...Ja sam
upravo u fazi završnog bilansa sa nekim osećanjima. Nadam se
pozitivnoj nuli. Samo život, što bi rekla jedna moja prijateljica
sa Ledina:konfete:

mari47;bt189109:
Draga, nedostaje svima malo tišine - ponekad. Da budemo
sami sa sobom, napravimo rekapitulaciju i idemo dalje...Ja sam
upravo u fazi završnog bilansa sa nekim osećanjima. Nadam se
pozitivnoj nuli. Samo život, što bi rekla jedna moja prijateljica
sa Ledina:konfete:

Uuuuuf.....da ti znaš koliko ja teško podnosim nestajanja svih vrsta.....samo da znaš...jeste samo život, ta je u pravu...ali mnogo toga je oko mene....nemam snage za sve njih...za sve nas...biće bolje sutra...:heart:

Pošto sam menščini problem locirao
sad naravno razumem i ovu tišinu
kolko para tolko i muzike
Ali da razbijemo tu tvoju tišinu
evo dovodim ti muziku finu
samo za tebe..i prijatelje.z:lol:

zxy;bt189118:
Pošto sam menščini problem locirao
sad naravno razumem i ovu tišinu
kolko para tolko i muzike
Ali da razbijemo tu tvoju tišinu
evo dovodim ti muziku finu
samo za tebe..i prijatelje.z:lol:

e vala si je razbio u paramparčad z:shock:
svi ima da ti budu zahvalni....za ovo ...i ima da potegnu pod garanciju
hvala Z....idem kući napokon :worth:

...kad ta vrata djetinjstva otvorimo ,navru sjećanja i mirisi poznatih dusa da odmah se stopimo i okretom glave pratimo da li nas neko prati...smjenjuju se kod Tebe Ljiljo3xM veoma čudni preleti i misli i pretvaranje njihovo u iyraz koji ti se otme i zauyme pravi stav a htjela si drugačije...ja idem putem predslonovskim da se ne nadam u nadanje nego da me nada prodje...ti imas volje i otvorila si tvorce pa lagano dises i ziviš njihove živote a šta je s Nama i nasim ...vratima i ostalim mirisima u kosi...postojimo li ili smo samo postojali da bi drugi postali...
Ljiljo3xM...

faraonn;bt189121:
...kad ta vrata djetinjstva otvorimo ,navru sjećanja i mirisi poznatih dusa da odmah se stopimo i okretom glave pratimo da li nas neko prati...smjenjuju se kod Tebe Ljiljo3xM veoma čudni preleti i misli i pretvaranje njihovo u iyraz koji ti se otme i zauyme pravi stav a htjela si drugačije...ja idem putem predslonovskim da se ne nadam u nadanje nego da me nada prodje...ti imas volje i otvorila si tvorce pa lagano dises i ziviš njihove živote a šta je s Nama i nasim ...vratima i ostalim mirisima u kosi...postojimo li ili smo samo postojali da bi drugi postali...
Ljiljo3xM...

Ja sam po prirodi stvaralac...nestajem ako ne stvaram bilo šta što mi na um padne, duša donese i zašta osetim nalet adrenalina i tu volju koja nosi. Ali, još nisam došla do stadijuma da nestajanje mogu prihvatiti....mislim da nikad i neću. Upravo zato i imam snagu i u sreći i u tuzi...obe nose...kao bujice.
To je moj život....stvaranje ...prosto moram...pa i kada voli i kada boli stvaram reči...jedino što mogu dok sedim u kancelariji ovoliko sati...
Svi imamo razlog postojanja....
Hvala Faraonne što si tu z:)

i u nnekom trenutku svakog zivota, covek ostane sam
jer sam se svako sa svojom tugom bori
svi su tu, kao delici slagalice
ali tuga je zilava biljka..koja pusta koren svuda..
i sta reci, osim>
proci ce.
ljubim ja tebe u oke umorne, znam da ce proci..:heart:

Back