Tipovi desničara u Srbiji

Koji ste vi desničar?

• Ukupno glasova
    22

Alter_Ego_

Stara legenda
Poruka
89.496
Koji ste vi?
Ja sam suverenista.

Screenshot_20220511-211352_Twitter.jpg
Screenshot_20220511-211359_Twitter.jpg
Screenshot_20220511-211404_Twitter.jpg
Screenshot_20220511-211412_Twitter.jpg

Zboraši i neonacisti nisu isto.Zboraši su pravoslavni nacionalist svetosavci, a naonacisti su skinhedsi i Nacional Socijalisti.. a i tu ima velikih podela. Nacional Socijalisti dele se na sledeće grupe: NS hrišćani, NS skinheadsi, NS rasno svesni srpski nacionalisti (moja opcija) i koji su ateisti, ista ta grupa koji su pravoslavni fanatici, beli supermacisti, beli nacionalisti, holivudski rasisti i holivudski nacisti tu spadaju KKK redneci i Nacional Socijalisti koji su tek ušli u tu priču i koji na znaju da je nacisti uvredljiv termin i sami sebe zovu nacisti i ponašaju se kao oni iz holivudske propagande.

ма ниси.
дефинитивно Ниси...
ти имаш такве АНТИлевичарске Ставове,и Драгош,Бизмарк,Дража би ти само позавидели :)

E sad zavisi sta smatras pod "levicom" , ako mislis na one neoliberale (sto do podne masu lgbt zastavama a od podne ukrajinskom zastavom i zastavom "azova") i pobornike globalisticke agende oni definitivno nemaju veze sa levicom, oni su sve samo ne levica i oni su zapravo fanatici i dzihadisti kapitalizma.
U sustini koja su osnovna nacela levice, jednakost, bratstvo i jedinstvo medju ljudima, jaka socijalna drzava, besplatno skolstvo, zdravstvo, krov nad glavom i neka elementarna egzistencija za sve, pravednija i pravilnija raspodela bogastava, sprecavanje monopola, suverenizam i monopol drzave nad prirodnim i strateskim resursima, itd.
U sustini u Evropi pravih levicara ima bas jako malo, recimo najblize tome bi bili PODEMOS u Spaniji, mozda Melanson u Francuskoj, ne znam za one Italijane, ali recimo ima ih dosta po Juznoj Americi kao sto su PT (Radnicka partija) u Brazilu, Evo Morales u Boliviji, Hoze Mohika u Urugvaju, Ugo Cavez u Venecueli, Rafael Korea u Ekvadoru, Kirsnerova u Argentini, nekada Aljende u Cileu , oa recimo Lopez Obrador koji je sad na vlasti u Meksiku, Daniel Ortega u Nikaragvi (cija stranka vuce korene od pokreta sandinista) , naravno Fidel na Kubi , recimo MPLA u Angoli, KPRF u Rusiji, itd.

Pa recimo kod nas Duci Simonovic, profesor Dejan Mihailovic sa univerziteta u Montereju u Meksiku ili legendarni Vito Martic (mozda i profesor Slobodan Komazec ili Branko Dragas koji se zalaze za direktnu demokratiju) su nesto sto se uklapa u profil pravih levicara kod nas (iako se u sustini niko od njih aktivno ne bavi politikom) ali nazalost nema ih mnogo (zato nam i ide ovako i zato jesu na vlasti ovi pogresni).

Левица,каквом си је ти описао -то нигде не постоји и поред свих тих Уважених особа и њиховог труда(не сумњам )да се то оствари.
То никад није заживело.једноставно се коси са Законима Природе.
То су само Илузије,маштарије свих тих Појединаца које си навео.
Они су се у Вртлогу ослобођења од разних тиранских Режима мислили и веровали да ће нека "Једнакост" да заживи али су веома брзо били суочени са погубним Последицима њиховог младалачког Схватања.
Једноставно-можда смо Сви рођени једнаки..али ми нисмо исти!
Увек ту неко одскаче.
И да би чопор Вукова преживео у Природи потребан му је ПРЕТВОДНИК....НЕКО КО СЕ истиче,одудара.
Кад тај Чопор убије Антилопу прво се наслади Вођа..оном малом,шта преостане.
Мали то види и онда покушава да напредује у Хијерархији.Труди се да живи,да расте,да постигне оно као његови горе....

А тај комунизам...
као мексиканци да спавамо цео живот на 45+ под сомбрером и да ми само капље а да не бринем о Ничему?!

Nijedna od navedenih sklepanih kategorija.

Bogu hvala pa sam Lala.

Srbin Rac.

Seljak covek, majstor, svirac,jez Jezurka, omatoreo gledajuci i cudeci se realizaciji planova mocnika u kojima su kljucni saucesnici upravo zrtve tih planova iskarikirani u navedenim kategorijama.

Nevakcinisan.

Antitranshumanista.

Alkoholicar.

Back