Типични '' Балканац ''

noviclan123

Zainteresovan član
Poruka
495
Израз који се обично користи за човека српског порекла који је дебео, ружан, малтретира жену, не ради ништа..
А ако ипак ради углавно су то послови као камионџија, ауто механичар, и слично..
Такође од кућних послова не ради ништа осим испијања пива, гледања утакмица и спавања ако је исту гледао у кафани са истим таквим типичним балканцима..
Заборавих да кажем да обично пуши дрину домаћу али не ретко и сарајевску или неку сличну крџу под изговором да је патриота

писац (читај ЈА) је хтео рећи како смо ми генерално лењ народ и народ који слабо жели да се едукује и докаже

Toga ima svugde, a srbomrzaca izgleda najviše na Krstarici.
c8d95918f2f2ed4c73350f39cf033b0f.jpg

Velja Ilić, Milorad Dodik, Zdravko Mamić... mislim da su to najbolji predstavnici balkanoida od poznatih ličnosti :D

A ministar Gašić? On je zvezda svih tipičnih Balkanaca.

@
mislim da se ovo balkanac odnosi na životnu filozofiju a ne na profesiju i karijeru, jer evo uverili smo se kako i među uspešnim biznismenima i istaknutim političkim figurama u našoj javnosti ima sjajnih primeraka balkanskog sindroma.

Misli se iskljucivo na mentalitet i na 80% stanovnistva koji tako razmislja i koji se tako ponasa. Zatucan, neuredan, nevapitan i primitivan

Razgovaraju dve komsike:

Jel mori Dano, juce sam videla u selo Miru, prica sa nekog coveka, sigurno vara Momira
I ja mislim isto, juce sam slusala sta pricaju po avlije, svadjaju se cesto

klipove is Srbije ne smem ni da kacim, jer me sramota :dash:

Misli se iskljucivo na mentalitet i na 80% stanovnistva koji tako razmislja i koji se tako ponasa. Zatucan, neuredan, nevapitan i primitivan

Razgovaraju dve komsike:

Jel mori Dano, juce sam videla u selo Miru, prica sa nekog coveka, sigurno vara Momira
I ja mislim isto, juce sam slusala sta pricaju po avlije, svadjaju se cesto

klipove is Srbije ne smem ni da kacim, jer me sramota :dash:

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOO šegiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii nabijem te na glogov kolac, nemo te sramota. :mrgreen:

Back