Tip dana

Ја сам Вилу играо кеца синоћ без већег размишљања, ал' обори ме мртви Спортинг из Лисабона.

Пријатељ одиграо 1Х на Вотфорд, рече треба им за опстанак хД

Ja sam uvatio ono pre neko vece kad je Arsenal tuko Sitija u kupu, bila kvota na 1x skoro 3 i po.. Vezo jos neke Hrvate, mislim Varzdin, i fino naplatio...
A Celzi imam veceras na jos jednom tiketu 2-2 i 3+, al to je bas sprdnja od tiketa

Ja sam uvatio ono pre neko vece kad je Arsenal tuko Sitija u kupu, bila kvota na 1x skoro 3 i po.. Vezo jos neke Hrvate, mislim Varzdin, i fino naplatio...
A Celzi imam veceras na jos jednom tiketu 2-2 i 3+, al to je bas sprdnja od tiketa
Никада не знаш у овим последњим колима, треба се водити обрнутом психологијом.

Улазе најлуђе ствари.

Nemam ni ja nego stalno ponavljam iz keca u dvojku. Takvo nesto smo jedan drugar i ja igrali u kladionici u srednjoj (prvi i zadnji put kada sam usao u kladionicu). Stalno je ponavljao kako ima kombinaciju, i ja reko ajde hebala te ta kombinacija. Secam se da smo kao dobili 4 al ta zadnja nas zeznula. I on kao: sve smo uboli al taaa zadnjaaa brate. Nema veze sledecu dobijamo. Rekoh, sledecu Ti dobijas samo svojim parama, mojim ne vise.

Back