Tiodorović: Broj zaraženih je mnogo veći, vrhunac aktuelnog talasa početkom februara

Dve nedelje su kljucne.
bole me Stojko, ja za koji dan nabavljam ozonizator i prečistač vazduha

sve da pokupim neki virus od "viralno edukovanog" to će vazdušna banja u sobi da reši

А вероватно је имао предиспозиције да живи и 90 година, да није то комбиновао и да се чувао. Само гласно размишљам..
ko ti garantuje?
a i ebo to 80-90

evo Spanija oce da Koronu proglasi za grip.........i da ukine sve mere.
Ocekuju se nemiri i radikalizacija politicke situacije u Kataloniji, a ako Spanija to i ostvari, opet ce se aktivirati ETA...........
PA DA VIDIMO, OCEL SPANIJA GLAVOM U ZID.
I Britaniji će da odvale Škotsku jer ukida mere.

А вероватно је имао предиспозиције да живи и 90 година, да није то комбиновао и да се чувао. Само гласно размишљам..
Pa nisu neke predispozicije.Otac mi je umro u 68-oj godini zivota,deda isto tako nekako.Jedan stric je u 50-im poginuo oda voza,najmladji stric umro isto pre 70-e.Jedna tetka mi je zivela 95 godina,a druga mladja je jos ziva,a i ona je presla 80-u.Tako da sa zenske strane su duze zivele.Baba,oceva majka je 1892-go,a umrla '74-te,znaci 84 godina.nego mi jestric taj sto je sa pivom aspirin,radio u Minhenu na brodogradilistu kao varioc i mislim da mu je to bio veci proble,skor 60 giduna u gasovima elektrode.

evo Spanija oce da Koronu proglasi za grip.........i da ukine sve mere.
Ocekuju se nemiri i radikalizacija politicke situacije u Kataloniji, a ako Spanija to i ostvari, opet ce se aktivirati ETA...........
PA DA VIDIMO, OCEL SPANIJA GLAVOM U ZID.
U Spanije nemiri traju duze vreme i pre nego sto je pocelo u Francuskoj,ali se to kod nas ne prenosi.

bila bi pokojna da je došlo do zgrušavanja krvi što priglupi ne prihvataju
malo je to komplikovanije...
ljudi mogu da uzmu aspirin ili neki blood thinner, a mogu da uzimaju i vitamine kao ja 400ie vitamina E, sa 100mcg selena ,pa onda 1000mg vitamina c jednom ili 2x

komplikovanije je kod vas vaksovanih, sa heparinom, jel na jetru se ne mozemo osloniti, pa dajemo inekcije, ali:

Heparin is contraindicated for suspected cases of vaccine-induced pro-thrombotic immune thrombocytopenia (VIPIT) secondary to SARS-CoV-2 vaccination, as heparin may further increase the risk of bleeding in an anti-PF4/heparin complex autoimmune manner, in favor of alternative anticoagulant medications (such as argatroban or danaparoid).[6][7][8] https://en.wikipedia.org/wiki/Heparin
i sa aspirinima moze da se prokrvari, zato se mi zdravi drzimo vitamina, a pacijenti neka idu bolje kod lekara

dakle, treba pratiti za koje vaksovane je heparin kontraindikovan, kazu samo dve nnedelje posle vakcine:
The European Medicines Agency (EMA) on Monday pushed guidance for doctors not to use the blood thinner heparin to treat rare blood clots and low blood platelets in people who got AstraZeneca’s or Johnson & Johnson’s COVID-19 shots. https://globalnews.ca/news/7927259/blood-clots-vaccine-ema/
Heparin and platelets are discouraged as treatment for patients who develop blood clots in the brain and low platelet counts 6-15 days after receiving Johnson & Johnson's Janssen COVID-19 vaccine,

Heparin, platelets discouraged as treatment for blood clots ...

Poslednja izmena:

Back