Тиодоровић: Антиваксери су фашисти! Народ: Тата ти је фашиста! Долазимо!

I vakcinisani mogu da obole od korone ali su im simptomi mnogo laksi.Stoje najbitnije nece zavrsiti na raspiratoru ili umreti.

32:40

Е сад кад је ДЈВучићевић објаснио, ја мислим да више нема шта да причамо, он је доказани експерт :D
Мада се мени највише допао део мало раније, око 30:40
Дошли смо у неко Орвеловско доба, где сваки лудак даје себи за право да он нешто тврди
Пророчки :D

благо теби, ако имаш стомак да га слушаш.
радије сам необавештена :lol:
Их, па нисам толики мазохиста :) Прво узмеш дуплу дозу витамина Ц, и чај од липе за смирење, па мало испремотаваш да видиш о чему се ради, и онда туширање хладном водом, и може да се преживи :D Али не препоручује се да то покушавате сами код куће :D

Cipovi i slicne gluposti su mi bile zadnje na pameti,pre mislim da je svo ovo jos novo vakcina,da ovde nije rec o klasicnim vakcinama i da je mnogo nepoznanica.Jos ako dodamo do sada 10001 laz izgovorenu od raznih dezunih strucnjaka,kriznog staba i ostalih,mislim da cu sacekati jos koju godinu da primim vakcinu...
Ja slusam strucnjake. Ne nase. Americke. Oni su najbolji u medicini. Nema sta da kazem lose o njima. Nema sumlje da im je vakcina efikasna. To priznajem. A i siguran sam da je sigurnija od vecine tableta koje pijemo i koje u upustvu na 2 strane ima ispisane nezeljene efekte. Ja od vakcine nisam imao. Neki jesu. Ko hoce neka se vakcinise, ko nece ne mora. U svakom slucaju treba razmisliti dibro sta treba uraditi. Jedno je sigurno. Sve zemlje ce uvesti da moze u njih da se udje samo sa vakcinom. Nece priznavati nikakve testove vise. Zivi bili , pa videli. Glavu dajem ako ne bude tako. Granice drzava ce nam biti ko granice geta.

Ja slusam strucnjake. Ne nase. Americke. Oni su najbolji u medicini. Nema sta da kazem lose o njima. Nema sumlje da im je vakcina efikasna. To priznajem. A i siguran sam da je sigurnija od vecine tableta koje pijemo i koje u upustvu na 2 strane ima ispisane nezeljene efekte. Ja od vakcine nisam imao. Neki jesu. Ko hoce neka se vakcinise, ko nece ne mora. U svakom slucaju treba razmisliti dibro sta treba uraditi. Jedno je sigurno. Sve zemlje ce uvesti da moze u njih da se udje samo sa vakcinom. Nece priznavati nikakve testove vise. Zivi bili , pa videli. Glavu dajem ako ne bude tako. Granice drzava ce nam biti ko granice geta.
Johnsonove vakcine ….pa pogedaj malo koliko je tuzbi popio taj Johnson i koliko su odsteta platili
https://www.reuters.com/investigates/special-report/johnsonandjohnson-cancer/

Ja jesam vakcinisan. Posle vakcine sam dobio i decu, tako da je moja bila felericna nisam postao sterilan. Ni zena. Deca su zdrava i napredna. Nemaju repove i tri noge i ruke ili sta vec. Niti su deformisana. Bogu hvala.
Dobio si decu nakon vakcine protiv Kovida? Kada su rođena? Dvojke? Trojke? Ili sa više žena po detence?:think:

Dobio si decu nakon vakcine protiv Kovida? Kada su rođena? Dvojke? Trojke? Ili sa više žena po detence?:think:
A, mi smo medju prvima, nekoliko meseci pre nego sto je pustena. Jedino sto smo morali da zapisujemo svaki dan kako se osecamo i morali smo da merimo temperaturu na svaka 3 sata. Ali pare su dobre. Bolje nego kada se testiraju tablete. Jedino smo smoreni dto za rrecu dozi necemo dobiti lovu jer je vec testirana. Bedak.

Blizanci

Ne radi mi n.pa kucam l kads mi zabsguje
Dobar izgovor zlata vredi. :mrgreen:
A u postu se vidi da se problem pojavio samo kod te reči...
A namerno pravljenje štamparskih grešaka ne popravlja situaciju.
Znaš kako kažu, "kad već zaglibiš u govna, ne talasaj"!

A, mi smo medju prvima, nekoliko meseci pre nego sto je pustena. Jedino sto smo morali da zapisujemo svaki dan kako se osecamo i morali smo da merimo temperaturu na svaka 3 sata. Ali pare su dobre. Bolje nego kada se testiraju tablete. Jedino smo smoreni dto za rrecu dozi necemo dobiti lovu jer je vec testirana. Bedak.
Stvarno šteta za tu treću...
Sram ih bilo sto neće da plate.
:ljutko:

Antivakseri nisu fasisti! To su samo polutke ogranicenog mozdanog kapaciteta.

Da razgranicimo. Antivakser nije neko ko nece da primi vakcinu protiv kovida. To je osoba koja se protivi svim vakcinama i siri svoju ideologiju lazima i poluinformacijama i pokusava da utice na druge da cine isto.

Zato neka piju ivermektin i neka ispiraju grlo urinom pa dokle stignu.

Back