tinejdzerski casopisi

Koji tinejdzerski casopis je najbolji?

• BRAVO

• Politikin zabavnik

• BRAVO screen fun

• OK!

• CHICA

• BRAVO GIRL!

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Pa dobro je sto postoje oni koji mogu da se izvine jedni drugima.!
Inache ja navise citam OK!-on mi je extra (mada su oni nazovi pokloni bzvz) a volim i BRAVO...Bas sam se odusevila kad sam videla giga-poster RBD-A!!!

Mira RBD:
Pa dobro je sto postoje oni koji mogu da se izvine jedni drugima.!
Inache ja navise citam OK!-on mi je extra (mada su oni nazovi pokloni bzvz) a volim i BRAVO...Bas sam se odusevila kad sam videla giga-poster RBD-A!!!
Reci mi molim te, sta nalazis da je najzanimljivije u tim casopisima!?
Mira RBD:
Bravo girl chitam jedino kada mi je bash,bash dosadno-a nemam sta drugo da chitam.
A da uzmes knjigu neku? :roll:

Shinoda:
Reci mi molim te, sta nalazis da je najzanimljivije u tim casopisima!?

A da uzmes knjigu neku? :roll:

Pa ko kaze da ne uzmem i knjigu, ali mislila sam da je ovo ipak tema za casopise...knjige se nekako podrazumevaju!!!! 8-) 8-) 8-)

A sto se tice zanimljivosti ovih casopisa, dovoljno je reci da sam devojcica 94 godiste, a ako je ona slika u profilu tvoja, mislim da je suvisno dalje raspravljati??? Slazes se??? Pozzzz

p.s. Ako imas neku dobru knjigu, preporuci mi je, posto delujes pametno!!! :p ( nema veze sto je tema o casopisima, jel da?) :-P :-P:-P

Mira RBD:
Pa ko kaze da ne uzmem i knjigu, ali mislila sam da je ovo ipak tema za casopise...knjige se nekako podrazumevaju!!!! 8-) 8-) 8-)

A sto se tice zanimljivosti ovih casopisa, dovoljno je reci da sam devojcica 94 godiste, a ako je ona slika u profilu tvoja, mislim da je suvisno dalje raspravljati??? Slazes se??? Pozzzz

p.s. Ako imas neku dobru knjigu, preporuci mi je, posto delujes pametno!!! :p ( nema veze sto je tema o casopisima, jel da?) :-P :-P:-P
pa ako vec citas (ozbiljne) knjige, kako onda moze da ti bude zanimljiv casopis cija je glavna tema najnovija odeca neke britni spirs ili viktorije bekam ciji zbirni IQ ne prelazi 50?

a za knjige- pa niko tebi ne moze da preporuci sta da citas, sama si rekla ti si devojcica 94 godiste, a shinoda je vec zavrsio srednju, nemate ista interesovanja (mada ko zna). jednostavno citas ono sto te zanima, sta ti je privlacno. ne mogu sad ja da ti preporucim ognjenu kapiju ili tako nesto jer tebe verovatno preterano ne zanima bitka u termopilskom klancu ;)

pacer:
pa ako vec citas (ozbiljne) knjige, kako onda moze da ti bude zanimljiv casopis cija je glavna tema najnovija odeca neke britni spirs ili viktorije bekam ciji zbirni IQ ne prelazi 50?

a za knjige- pa niko tebi ne moze da preporuci sta da citas, sama si rekla ti si devojcica 94 godiste, a shinoda je vec zavrsio srednju, nemate ista interesovanja (mada ko zna). jednostavno citas ono sto te zanima, sta ti je privlacno. ne mogu sad ja da ti preporucim ognjenu kapiju ili tako nesto jer tebe verovatno preterano ne zanima bitka u termopilskom klancu ;)
...ili ,,Idiot,, i ,,Hamlet,, :D

Mira RBD:

Xexe ne kapiram kakve veze sa svim ovim ima moja slika u profilu (koja jeste moja)..
To sto si 94. god ti i nije neki alibi, treba se sto mladji navikavati da se izbegava kich i shund koji takvi casopisi popagiraju! ;)
Ne mogu ti preporuciti knjigu jer ne znam kakav je tvoj ukus, a i ipak sam malo stariji i citam malo ozbiljniju literaturu poput Dostojevskog, Pope, Andrica...

pacer:
ne mogu sad ja da ti preporucim ognjenu kapiju ili tako nesto jer tebe verovatno preterano ne zanima bitka u termopilskom klancu ;)
Oooo dobar izbor, zaista! ;)

Shinoda:
Xexe ne kapiram kakve veze sa svim ovim ima moja slika u profilu (koja jeste moja)..
To sto si 94. god ti i nije neki alibi, treba se sto mladji navikavati da se izbegava kich i shund koji takvi casopisi popagiraju! ;)
Ne mogu ti preporuciti knjigu jer ne znam kakav je tvoj ukus, a i ipak sam malo stariji i citam malo ozbiljniju literaturu poput Dostojevskog, Pope, Andrica...

hvala, gledao sam fLim 300 pa me zaintrigiralo ;)

Shinoda:

Pa ima veze, mislim da je razlika u godinama i u polu zaista znacajna kada govorimo o tome kome je sta zanimljivo., i ko sta smatra kicem i sundom, pa je normalno da se moje i tvoje misjenje razlikuje. 8-) 8-) 8-)
Vasko Popa je jedan od mojih omiljenih pisaca, kao i Miroslav Antic, Viktor Igo, Dobrica Eric, Jovan Jovanovic Zmaj. Predpostavljam da si citao "Koru" i "Nepocinpolje", kao i "Od zlata jabuka", antologija narodnih umotvorina!!! 8-) 8-) 8-) 8-)

Mira RBD:
Pa ima veze, mislim da je razlika u godinama i u polu zaista znacajna kada govorimo o tome kome je sta zanimljivo., i ko sta smatra kicem i sundom, pa je normalno da se moje i tvoje misjenje razlikuje. 8-) 8-) 8-)
Vasko Popa je jedan od mojih omiljenih pisaca, kao i Miroslav Antic, Viktor Igo, Dobrica Eric, Jovan Jovanovic Zmaj. Predpostavljam da si citao "Koru" i "Nepocinpolje", kao i "Od zlata jabuka", antologija narodnih umotvorina!!! 8-) 8-) 8-) 8-)
A da li čitaš srpski jezik i kultura izražavanja? :)

Shinoda ne može da predpostavlja :D

Po meni je definitivno najbolji casopis "Politikin zabavnik". Slazem se da on nije samo za tinejdzere jer mi ga tata cesto otme iz ruku i pocne da ga cita od prve do poslednje stranice :) Volim da citam i BRAVO ali naravno ne ovaj novi sa kretenskim temama poput tvoj prvi sastanak, kakve devojcice voli Tom iz grupe Tokio Hotel(fuj) itd. vec onaj iz 80-tih. Moja mama je sacuvala povecu gomilu pa ih stalno prevrcem ima dosta tekstova o grupi Duran Duran, a jos su i posteri ostali:)Jedini je problem sto moram da se mucim sa nemackim, al dobro je to. Da jos dve stvari. Zbog cega imam 320(ozbiljno) brojeva Politikinog zabavnika a ni jedan novog BRAVA i tih ostalih casopisa. Prvo iz PZ sam naucila i saznala toliko zanimljivijih i korisnijih stvari od toga koja je nova frizura Victorie Beckam, a druga zbog koje me je PZ "kupio" jeste ta da dok je BRAVO pisao o Justinu Timberlake-u i drugim glupostima PZ je objavio tekst na tri strane o Duran Duran.Jeste mesec dana posle koncerta al bolje ikad nego nikad:)

nazalost, kroz ruke su mi prosli skoro svi ti zasU casopisi za tinejdzere (citaj morone!)
OK, Bravo, Bravo girl, bla bla
sve su to otpaci, isti isti, na kopi pejst zonfa, sa uzasno zaglupljujucim clancima, sta vise sa bas takvim ciljem..zaglupjivanje vec zakrzljale omadine

a Politik zabavnik svakako nije teen casopis (ko cita zna sa ono od 7 do 107 :), a moja keva definitivno nije tinejdzerka)

tako da.. realno, ti teen casopisi su stvarno nepotrebni..ali zbg, ima ljudi koje intereseju sta je Rijana pojela za dorucak

Baš, svi su ni manje ni više nego odvratni. Bravo i ta ostala štampana goooo... ne sadrže ništa što bi stvarno moglo koristiti tinejdžerima. Politikin Zabavnik je daleko ispred, i on je zaista za sve od 7 do 107. :)

Back