Адриан
Ističe se
- Poruka
- 2.767
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Retko se vidja da se ovde neko, nekome izvinjava... Obicno se svi oteraju u pm i ode svako na svoju stranu!NG Junior:Shta ovo bi?![]()
![]()
Reci mi molim te, sta nalazis da je najzanimljivije u tim casopisima!?Mira RBD:Pa dobro je sto postoje oni koji mogu da se izvine jedni drugima.!
Inache ja navise citam OK!-on mi je extra (mada su oni nazovi pokloni bzvz) a volim i BRAVO...Bas sam se odusevila kad sam videla giga-poster RBD-A!!!
A da uzmes knjigu neku?Mira RBD:Bravo girl chitam jedino kada mi je bash,bash dosadno-a nemam sta drugo da chitam.
Hm, pa stvarno ti je poveliki 8)Shinoda:Retko se vidja da se ovde neko, nekome izvinjava... Obicno se svi oteraju u pm i ode svako na svoju stranu!kao 4umash za povelikim stazom, mogu to reci!
![]()
Shinoda:Reci mi molim te, sta nalazis da je najzanimljivije u tim casopisima!?
A da uzmes knjigu neku?![]()
pa ako vec citas (ozbiljne) knjige, kako onda moze da ti bude zanimljiv casopis cija je glavna tema najnovija odeca neke britni spirs ili viktorije bekam ciji zbirni IQ ne prelazi 50?Mira RBD:Pa ko kaze da ne uzmem i knjigu, ali mislila sam da je ovo ipak tema za casopise...knjige se nekako podrazumevaju!!!! 8-) 8-) 8-)
A sto se tice zanimljivosti ovih casopisa, dovoljno je reci da sam devojcica 94 godiste, a ako je ona slika u profilu tvoja, mislim da je suvisno dalje raspravljati??? Slazes se??? Pozzzz
p.s. Ako imas neku dobru knjigu, preporuci mi je, posto delujes pametno!!!( nema veze sto je tema o casopisima, jel da?) :-P :-P:-P
...ili ,,Idiot,, i ,,Hamlet,,pacer:pa ako vec citas (ozbiljne) knjige, kako onda moze da ti bude zanimljiv casopis cija je glavna tema najnovija odeca neke britni spirs ili viktorije bekam ciji zbirni IQ ne prelazi 50?
a za knjige- pa niko tebi ne moze da preporuci sta da citas, sama si rekla ti si devojcica 94 godiste, a shinoda je vec zavrsio srednju, nemate ista interesovanja (mada ko zna). jednostavno citas ono sto te zanima, sta ti je privlacno. ne mogu sad ja da ti preporucim ognjenu kapiju ili tako nesto jer tebe verovatno preterano ne zanima bitka u termopilskom klancu![]()
Xexe ne kapiram kakve veze sa svim ovim ima moja slika u profilu (koja jeste moja)..Mira RBD:Pa ko kaze da ne uzmem i knjigu, ali mislila sam da je ovo ipak tema za casopise...knjige se nekako podrazumevaju!!!! 8-) 8-) 8-)
A sto se tice zanimljivosti ovih casopisa, dovoljno je reci da sam devojcica 94 godiste, a ako je ona slika u profilu tvoja, mislim da je suvisno dalje raspravljati??? Slazes se??? Pozzzz
p.s. Ako imas neku dobru knjigu, preporuci mi je, posto delujes pametno!!!( nema veze sto je tema o casopisima, jel da?) :-P :-P:-P
Oooo dobar izbor, zaista!pacer:ne mogu sad ja da ti preporucim ognjenu kapiju ili tako nesto jer tebe verovatno preterano ne zanima bitka u termopilskom klancu![]()
hvala, gledao sam fLim 300 pa me zaintrigiraloShinoda:Xexe ne kapiram kakve veze sa svim ovim ima moja slika u profilu (koja jeste moja)..
To sto si 94. god ti i nije neki alibi, treba se sto mladji navikavati da se izbegava kich i shund koji takvi casopisi popagiraju!
Ne mogu ti preporuciti knjigu jer ne znam kakav je tvoj ukus, a i ipak sam malo stariji i citam malo ozbiljniju literaturu poput Dostojevskog, Pope, Andrica...
Oooo dobar izbor, zaista!![]()
Xex, a ja obrnuto...i razocarao se u filmpacer:hvala, gledao sam fLim 300 pa me zaintrigiralo![]()
nem pojma, kad budem procitao videcu.. samo da nije filma tesko da bi meni doslo do mozga da ta knjiga uopste postojiShinoda:Xex, a ja obrnuto...i razocarao se u film![]()
Pa ima veze, mislim da je razlika u godinama i u polu zaista znacajna kada govorimo o tome kome je sta zanimljivo., i ko sta smatra kicem i sundom, pa je normalno da se moje i tvoje misjenje razlikuje. 8-) 8-) 8-)Shinoda:Xexe ne kapiram kakve veze sa svim ovim ima moja slika u profilu (koja jeste moja)..
To sto si 94. god ti i nije neki alibi, treba se sto mladji navikavati da se izbegava kich i shund koji takvi casopisi popagiraju!
Ne mogu ti preporuciti knjigu jer ne znam kakav je tvoj ukus, a i ipak sam malo stariji i citam malo ozbiljniju literaturu poput Dostojevskog, Pope, Andrica...
Oooo dobar izbor, zaista!![]()
A da li čitaš srpski jezik i kultura izražavanja?Mira RBD:Pa ima veze, mislim da je razlika u godinama i u polu zaista znacajna kada govorimo o tome kome je sta zanimljivo., i ko sta smatra kicem i sundom, pa je normalno da se moje i tvoje misjenje razlikuje. 8-) 8-) 8-)
Vasko Popa je jedan od mojih omiljenih pisaca, kao i Miroslav Antic, Viktor Igo, Dobrica Eric, Jovan Jovanovic Zmaj. Predpostavljam da si citao "Koru" i "Nepocinpolje", kao i "Od zlata jabuka", antologija narodnih umotvorina!!! 8-) 8-) 8-) 8-)
Najbolji je ubedljivo BRAVO!!!!Pazite moja drugarica cita one lutke..Batrzkako se zovu?