Tinejdžerka prskala biber sprejom nastavnika nakon što joj je telefon zaplenjen

Sensei

Master
Moderator
Poruka
92.294
Nastavnika srednje škole u Tenesiju dva puta je poprskao neukrotiva učenica koja se razbesnela nakon što joj je zaplenio telefon tokom časa.

Dramatični snimak mobilnog telefona snimljen tokom nastave u petak u srednjoj školi u Antiohiji uhvatio je razularenog učenika kako se suočava sa svojim nastavnikom nakon što joj je telefon oduzet kao disciplinski postupak.

Neposlušni učenik je „slao poruke i guglao odgovore za svoj školski rad“, kaže korisnik Reddita @Lazy_Mouse3803, koji je podelio sada virusni snimak.

NYPICHPDPICT000010807085.jpg

Što kažu ameri "uskoro i u školama kod vas".

Poslednja izmena:
uzeo je telefon jer je koristila da vara na času.
Nema prava da ji uzme telefon. On mora da drugačije postupa. On mora da radi kroz papire ne sa svojim rukama. Jel tamo da da maše sa rukama ili da uči?
Kako uči? Da pipa tuđe stvari ili da otvara svoju papu?

Mala ima pravo da ga poprskala, jer za to i ima suzavac, ako je netko napadne ili ji oće nešto otet.
BRAVO MALA
A onome đubretu indoktrinisanem, se vidi da je htio još i glumiti da je gore nego što je kad se bacio na pod.
FUJ FUJ FUJ

Dva meseca ranije, isti nastavnik je udaren pesnicom u lice nakon što je uzeo telefon drugog učenika kada su uhvaćeni kako varaju na času, navodi se u postu.
Pa zaslužio je. Nek radi to za što je plačen ne ono što nisu njegova prava. A sad zbog idiota će djeca da bude kriva i opet će ludaki odlučivati šta sa njima, jer su se odazvala kaku su osjetila u danom trenutku.
To da djeca nemaju u školi telefon ili kod sebe ili ga ne upotrebljavaju mora da se drukčije da se reši a ne na taj način, da ga mangup koji uči krade.

Pa zaslužio je. Nek radi to za što je plačen ne ono što nisu njegova prava. A sad zbog idiota će djeca da bude kriva i opet će ludaki odlučivati šta sa njima, jer su se odazvala kaku su osjetila u danom trenutku.
To da djeca nemaju u školi telefon ili kod sebe ili ga ne upotrebljavaju mora da se drukčije da se reši a ne na taj način, da ga mangup koji uči krade.
jel ti ovo ozbiljno misliš?

jel ti ovo ozbiljno misliš?
Da.
Jer sam otišao dalje od glupih saznanja, da mogu oni sve.
Ako vama nije jasno, da svatko ko je zaposlen ima određene naloge onda sa vama nešto nije u redu. (sa poštovanjem)

1.Nema on šta da pipa tuđe stvari.
2. Uzeo je samo njoj, što je daje u nelagodan položaj, (diskriminacija, nepravda) jer drugi još imaju. Nije pravedan.
3.Nema prava da uzima stvari na kome može djeca imati i svoje gole fotke (tko zna šta sve imaju).
4.Telefon je osobna stvar VRLO OSOBNA. Samo uradno lice može da uzme takvu stvar a za to mora biti i zapisnik a ne da se tako na HOLJADRI RADI kao da smo na ulici.
5.Profesor ima mogučnost da zapiše, prijavi, orekstrira na višu razinu i pošalje djecu kod pristojnih u školi.

Nastavnika srednje škole u Tenesiju dva puta je poprskao neukrotiva učenica koja se razbesnela nakon što joj je zaplenio telefon tokom časa.

Dramatični snimak mobilnog telefona snimljen tokom nastave u petak u srednjoj školi u Antiohiji uhvatio je razularenog učenika kako se suočava sa svojim nastavnikom nakon što joj je telefon oduzet kao disciplinski postupak.

Neposlušni učenik je „slao poruke i guglao odgovore za svoj školski rad“, kaže korisnik Reddita @Lazy_Mouse3803, koji je podelio sada virusni snimak.

NYPICHPDPICT000010807085.jpg

Što kažu ameri "uskoro i u školama kod vas".
На крају ће га оптужит за силовање

Профу се не пише добро

iskren , novo vreme nosi nova pravila

to sto su godinama nastavnici ucili samarima i vucenjem usiju je proslost
Da je u proslosti bilo tako bilo je samo ovo sta se danas dopusta je nenormalno. Ne znam tko kroji pravila i stavlja nastavnike u tako nepovoljan polozaj.
Skola bi trebala biti odgojno obrazovna ustanova, i pitam se ako se nastavnik nalazi izmedu cekica (poslodavca) nakovnja (roditelja) kakav utjecaj on ima na odgoj i obrazovanje.

Ti mora da si koristio/koristila telefon jako cesto, jer ni ti nemas pojma sta je ovde trebalo da pise.

Ti mora da si koristio/koristila telefon jako cesto, Mora da ni ti nemas pojma sta je ovde trebalo da pise.
Ne, tada još nismo imali toga.
Ali znam da ima velikih majmuna a i malih. I da mali majmuni dolaze od velikih.
Pa da biste me ne J. slučajno oko tih majmuna. Baš to uče i školi i tako kaže i Vikipedia, da je čovjek vrsta majmuna.

Ne, tada još nismo imali toga.
Ali znam da ima velikih majmuna a i malih. I da mali majmuni dolaze od velikih.
Pa da biste me ne J. slučajno oko tih majmuna. Baš to uče i školi i tako kaže i Vikipedia, da je čovjek vrsta majmuna.
Sta?
Ince nije vikipedia vec Wikpedia, i niti jedan naucnik nije rekao da smo nastali od majmuna vec da imamo zajednicko poreklo a inace najslicniji smo Simpanzama a to su primati.

Da je u proslosti bilo tako bilo je samo ovo sta se danas dopusta je nenormalno. Ne znam tko kroji pravila i stavlja nastavnike u tako nepovoljan polozaj.
Skola bi trebala biti odgojno obrazovna ustanova, i pitam se ako se nastavnik nalazi izmedu cekica (poslodavca) nakovnja (roditelja) kakav utjecaj on ima na odgoj i obrazovanje.
nastavnik treba da odrzi predavanje propisano skolskim ili visim pravilima

kad pita da proceni znanje ispitanog

kad neko ometa cas da ga udalji sa casa

nista vise

Koliko ti imas godina i znas li da bi skola trebala biti kao sta sam napisao odgojno obrazovna ustanova? Razumijes li sta znace posebno rijeci odgoj i obrazovanje?
Predobro znam. Ali znam da vas ima mnogo takvih koji ste očito o svemu tome pokupili samo već izrečen stav a niste nikada sami duboko sve to razmišljali. Jer ako bi, znali bi, da ima logike u tome šta kažem.
-----------------------------------------
Profesor nema u to doba šta da se ide POLICAJCA jel je vama to možda možda moguče na neki način objasniti?
Nije to 50 godina unazad. Tako treba stvari i uzeti u obzir. A ako oni koji ih je mnogu i uče druge i imaju se za profesore na znaju da smisle način kako da do tih stvari koje vidimo na video ne dolazi onda baš i nemju neke pameti nego samo indoktrinisan brain sa podacima. Dokle im ide ide, a kad ne sami su više glupi nego djeca.

Sta?
Ince nije vikipedia vec Wikpedia, i niti jedan naucnik nije rekao da smo nastali od majmuna vec da imamo zajednicko poreklo a inace najslicniji smo Simpanzama a to su primati.
MA NEMOJ:
ČITAJ BRE:
Čovjek, također ljudsko biće (znanstveni naziv Homo sapiens sapiens) je dvonožni prvak, podvrsta vrste Homo sapiens, koja pripada čovjekolikim majmunima iz roda Homo.
WIKIPEDIA

Back