Tinejdžerka preko “Fejsa” objavila da je silovana!

111111

Legenda
Banovan
Poruka
60.291
Četrnaestogodišnja Lovis Nistrand iz Švedske objavila je preko društvene mreže “Fejsbuk” potresnu ispovest o tome kako je bila silovana.

- Imam 14 godina. Samo 14 godina i četiri meseca. Dogodilo mi se nešto grozno, nešto što ću pamtiti celi život” – ovim rečima počinje ispovest jedne hrabre tinejdžerke koja je u trominutnom videu ispričala kroz papire koje prikazuje pred kamerom.

- Dogodilo mi se nešto užasno. Ispričaću sve jer mnogi pitaju šta se desilo. Nije me briga ako dobijem negativne komentare. Puno njih je komentarisalo da su doživeli isto, ali je strah da prijavi silovanje. Svima poručujem: budite jaki i hrabri! Silovatelje prijavite policiji – istakla je ova devojka.

Ovim putem, Lovisa je pokušala da natera ostale žrtve nasilja da slede njen primer. Naime, ona sama je odmah nakon silovanja koje se dogodilo u avgustu pozvala policiju i prijavila napasnika. Njen klip je, samo dan nakon što ga je objavila, pogledalo preko 26 hiljada ljudi, a više od 600 je komentarisalo njenu priču.

deluje mi starije od 14 :eek:

deluje mi starije od 14
eek1.gif

ED današnje 14ogodišnjakinje deluju mnogo starije
Uopšte, devojčice rođene u poslednjih 20ak godina deluju po barem 5 godina starije nego njihovi vršnjaci

" Dogodilo mi se nešto grozno, nešto što ću pamtiti celi život”

Znaci bio los seks...

:hahaha1:

Poslednja izmena:

Back