Tinejdžer iz Vranja muvao profesorku - iliti kako nastaju tužbe za pedofiliju

• Začetnik teme Začetnik teme T-Zex
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

T-Zex

Veoma poznat
Poruka
13.698
Mali je legenda, treba pustiti mušku decu da j.ebu što pre, to bolje. Devojčice su drugo, ali po meni nivo za legalnost sa muškom decom treba spustiti na 12 godina, a za žensku na 14 godina. Deca danas mnogo brže sazrevaju, mnogo brže ulaze u seksualne odnose i to treba podržati.

Jel Petar Pan na kraju je6o Zvončicu?

Mali je legenda, treba pustiti mušku decu da j.ebu što pre, to bolje. Devojčice su drugo, ali po meni nivo za legalnost sa muškom decom treba spustiti na 12 godina, a za žensku na 14 godina. Deca danas mnogo brže sazrevaju, mnogo brže ulaze u seksualne odnose i to treba podržati.

Ako se maloljetnici međusobnu ebu niko im ništa ne može u zakonskom smislu ( a i ne treba ). Ali da se punoljetna osoba pali na klica/klinku od13-14 godina fuj :dash:

Poslednja izmena:

Da li je ovo žal za mladosti i to propuštenom? Šta ima deca od 12 ili 15 godina da misle o seksu uopšte?

Glup članak u novinama. Čista nameštaljka. Nastavnica se uopšte nije muvala sa njim. Jedino što ovde nije ispravno je to što ona njega ima na listi Facebook prijatelja, što ne bi trebalo ako mu predaje, ali se iz priče vidi da mu više nije ni nastavnica, pošto joj se obraća kao bivšoj nastavnici. Video klip je glup kao noć, a dečak je nepismen i nimalo kreativan. Sve u svemu tuga jedna.

Ti bi to da cuvas praunuke sa 40?

@Tema:
Najverovatnije je neka zaebancija na racun profesorke, sa druge strane moze da bude bilo ko.

Ako se maloljetnici međusobnu ebu niko im ništa ne može u zakonskom smislu ( a i ne treba ). Ali da se punoljetna osoba pali na klica/klinku od13-14 godina fuj :dash:

A kada ja isto ali isto to napišem odmah je to degutantno i budem banovan,mis'im i ja kada postanem moderator jednog lepog dana imaću veća prava od običnog internet puka ;)

Back