Tinedz alkosi!

User Friendly

Buduća legenda
Poruka
25.007
Pa dobro drugari pijete li? Sta pijete? Takmicite li se sa drugarima? Koliko mozete da popijete? Koliko obicno nosite u grad love za bekrijanje? Sta vam se desavalo dok ste bili pijani? Najludji dogadjaj?

On je Loverkill :per: :per: Nije perverzan ali ima potencijala :per:

aaaaaaaaaaaaaaaaaaa.jpg

ma ne nepijemo..:lol:
najvise pivo i jeger..sa ledom..i limunom..mm..

u ala ste vi djet set,mi mucenici nista osim domace rakije koja se koristi za reumu i valjevskog piva ne pijemo! Dno!:lol: Prosli vikend sam postavio sebi rekord popio sam krmacu Apatinskog sam i posle u birtiji dve rakijestine na eks i kilo i po Valjevskog,naisla neka budala,bio pijan pa nas cascavao! Dela veceri se ne secam a to je deo od birtije do parka i od parka do kuce,ali sam se kod parka osvestio jer nas je uhvatila murija,ali drugar ima dosta iskustva sa njima pa nas iscupao,a pokisao sam kao mis u vozackoj mi se razlile boje,a plasticnu licnu sam iskrivio!:lol: Od dogadjaja je bilo 3 puta sam zavrsio ostavljen,jednom u parku na klupi da spavam,napolju na stepenistu na snegu i jednom sam se sam jedva dovukao kuci,a bilo je i par puta akda sam bio pijan i kada sam ljudima svasta rekao! Imam obicaj kada sam pijan da sve sto mislim o nekom da mu saspem ili da se derem na sav glas! U pocetku kada sam mrtav pijan nisam mogao doci kuci,a sada kada se ubijem dodjem kuci,a niceg se ne secam niti znam kako sam dosao!

Back