Tinder - iskustva

ajoj, usrali su zabavu sa tom kombinacijom..
ma da nema zabave, samo ono ide redom.. i ako ti neko slucajno prodje, nemas pretragu da ga vratis haha. mozda sam glupa za tu aplikaciju, kratko sam bila tu, no nisam srela nikakav search.. samo ono oup ispade neki lik i ti sad ili lajkuješ ili odbaciš, pa sledeći itd.. haha
ako su lajkovi obostrani onda dobijes poruku i tek tada mozes poceti dopisivanje sa tom osobom

Izvanredna stvar, ok nekima što su zatucani to kao smeta ili je nemoralno ili šta ti ja znam. Ali istina je da je mesto na kome se upotnaju ljudi sličnih interesovanja i potrba na jedan savremen način. Doba je interneta svidelo se to nama ili ne. Ima tu svakakvih, ima i prostitucije, ali ima je i na ulicama i u klubovima...
Tačno tako.

Ma sranje, gubljenje vremena. Ok odem jednom godisnje na 3 dana.

Pa nađe li nekad nešto?

Evo posle 24h iskustva, meni ovo izgleda bukv ko neka pijaca, s tim što ne znam šta uzimam lol. Kao evo ti slika pa ti proceni i eventualno par naznačenih interesovanja.

Mislim da sam svajpovao levo 2/3, i to među njima većinu objektivno lepih devojaka, neke koje se bave čak i modelingom. Jer ne stave nikakve informacije u vezi sebe ili vrlo malo, otkud znam ko je to, možda je neki član organizovane kriminalne grupe koja ima za cilj da namami žrtve, pa ih drogira i otme organe za crno tržište.

Pa nađe li nekad nešto?

Evo posle 24h iskustva, meni ovo izgleda bukv ko neka pijaca, s tim što ne znam šta uzimam lol. Kao evo ti slika pa ti proceni i eventualno par naznačenih interesovanja.
Aha :lol:
posle ćeš se navići i onda ćeš se čak i udubljivati više i misliti kako si ipak nešto i video
zato je najbolje d aodeš dok si još nevin :lol:

Evo sad se nećkam dal da svajpujem desno lepu plavušu koja je za sebe označila sledeće

- master diploma. Plus
- vaksinisana. Plus
- voli mačke. Plus
- ne pije alkohol. Plus, i ja pijem samo u spec prilikama
- pušač. I ja sam
- vežbač. I ja sam
- voli da bindžuje serije. Plus, ja isto
- voli da putuje. Ok, ko ne voli
- voli boks. Rispekt
- voli da čita. Plus
- Feministkinja. Pluščina

Međutim, ima dve veće negativne osobine

- Radi u IT
- Ruskinja

:/

Pa nađe li nekad nešto?

Mislim da sam svajpovao levo 2/3, i to među njima većinu objektivno lepih devojaka, neke koje se bave čak i modelingom. Jer ne stave nikakve informacije u vezi sebe ili vrlo malo, otkud znam ko je to, možda je neki član organizovane kriminalne grupe koja ima za cilj da namami žrtve, pa ih drogira i otme organe za crno tržište.
Bilo je i pogodaka, da.... ali sve redje

Evo sad se nećkam dal da svajpujem desno lepu plavušu koja je za sebe označila sledeće

- master diploma. Plus
- vaksinisana. Plus
- voli mačke. Plus
- ne pije alkohol. Plus, i ja pijem samo u spec prilikama
- pušač. I ja sam
- vežbač. I ja sam
- voli da bindžuje serije. Plus, ja isto
- voli da putuje. Ok, ko ne voli
- voli boks. Rispekt
- voli da čita. Plus
- Feministkinja. Pluščina

Međutim, ima dve veće negativne osobine

- Radi u IT
- Ruskinja

:/
Plus za "vakcinisana"... :roll:
Idealni ste jedno za drugo ako vam je to plus.

Meni su omiljene ove sto imaju sliku s neta neke terase u Grckoj, plavo neko led svetlo okolo, sto, dve case vina i flasa koja je uhvacena u pokretu "samo da natoci"
I dole interesovanja:
Trevl, vajn, shoping, , sviming, buks

I sad zamisljam, eto, mastam tako da sam neki preplanuli Grk s vilom i trazim sebi devojku i odmah nju kliknem. Klik, malo mhee mhee? Ona mhaaa, ja mhaaaa... I eto nje u mom velelepnom toplom skrovistu obitava:
Malo pliva okolo po bazenu ko onaj delfincic na baterije, pa onda dzokne srk vina, pa onda ode u shouping, pa malo putuje, pa se vrati, aunca se dok citka 101 knjige i tako u krug... Endless loop.
Dodju prijatelji: sta ti je ovo brate?
P to je takou.. Tako to radi jbte...

Back