Tina ima 35 godina i zarađuje tako što spava sa penzionerima po staračkim domovima:

Sensei

Master
Moderator
Poruka
93.068
Tifani, poznata i kao Tina (35) iz Viskonsina, postala je zvezda platforme za odrasle zahvaljujući vrlo neobičnom sadržaju. Naime, ona se pohvalila da je zaradila bogatstvo snimajući intimne odnose sa penzionerima u staračkim domovima.

1755450847569.png

Foto: preentscreen/Youtube
E pa dakle...

Cek kako da se snima, krupni kadar ili s ledja?
Ja bih podrzao rad svih devojaka, i da nije seks u pitanju , nego samo flert radi podizanja testosterona....

Inace mi se rugaju neki sto nece to da rade, za inicijativu da klinci i mladi donose starijima lekove i osnovne hrane na kucnu adresu u malim sredinama, online narucivanje, , a ja znam iz BG da mnogima treba kad ih drmne bolest da im treba bas to lekovi i osnovno...

Cak i kad nisi mator, mene jenom spucala toliko ledja da nisam mogao da mrdnem, spavao sam na fotelji da bih mogao od bolova...i to je trajalo 3 dana...ali sam morao drugi dan sva sreca neki komsija otvorio 3kuce od mene...mini prodavnicu , skup ali zar je bitno kad ti je tu na pljuc , i zapatila mu se radnja, dobar biznis okrece...

Poslednja izmena:
Iako su penzioneri njen glavni izbor, Tifani priznaje da voli i “geekove” i “zaboravljene muškarce”. Razlog vidi u sopstvenom detinjstvu, jer je i sama, kako kaže, bila napuštena i zaboravljena.

– Ne želim da se i drugi osećaju tako. Zato im pružam pažnju i bliskost – istakla je.
ona je stvarno andjeo sa neba :D

Back