Ripley*
Iskusan
- Poruka
- 5.806
Kradem topic sa jednog drugog mesta, odmah da se razumemo , ali makar u nekom pokušaju da skrenemo malo priču sa ovih nekoliko međusobno gotovo identičnih tema koje se na pdfu neprestano vrte u krug, da me već vrtoglavica hvata
Dakle,
Šta biste napisali petnaestogodišnjem sebi i poslali tu poruku kroz vreme?
Napišite malenom bubuljičavom sebi šta i kako da radi, opalite si nekoliko vaspitnih ako treba, dodajte malo vetra u ta krhka jedra...
Kao primer ja bih sebi napisala sledeće:

Dakle,
Šta biste napisali petnaestogodišnjem sebi i poslali tu poruku kroz vreme?
Napišite malenom bubuljičavom sebi šta i kako da radi, opalite si nekoliko vaspitnih ako treba, dodajte malo vetra u ta krhka jedra...
Kao primer ja bih sebi napisala sledeće:
Draga petnaestogodišnja Ripli,
za početak, dobro ti ide i samo nastavi u tom ludačkom tempu..Pusti ove što ti pametuju kako za sve u životu ima vremena, jer nema i neće ga biti. Do dvadeset pete ćeš doživeti dva rata i pretumbati život najmanje deset puta,
zato uživaj, luduj, ne yebi živu silu, nastavi tako kako si počela, ne troši energiju objašnjavajući okolini zašto tako radiš.
Poradi na samopouzdanju, više uči, manje filozofiraj.
Ne balavi za S. Do tridesete će postati predosadni debeljuškasti ćelavko koji će ti slati nekakve stupidne poruke preko kompjutera (da, i to će biti moguće
), i neće biti ni traga od tog cool lika kojem posvećuješ brdo pesama u de molu
I da...dete drago, bacaj tu cigaretu iz usta, odma!

za početak, dobro ti ide i samo nastavi u tom ludačkom tempu..Pusti ove što ti pametuju kako za sve u životu ima vremena, jer nema i neće ga biti. Do dvadeset pete ćeš doživeti dva rata i pretumbati život najmanje deset puta,
zato uživaj, luduj, ne yebi živu silu, nastavi tako kako si počela, ne troši energiju objašnjavajući okolini zašto tako radiš.
Poradi na samopouzdanju, više uči, manje filozofiraj.
Ne balavi za S. Do tridesete će postati predosadni debeljuškasti ćelavko koji će ti slati nekakve stupidne poruke preko kompjutera (da, i to će biti moguće

I da...dete drago, bacaj tu cigaretu iz usta, odma!